Opatrovateľky v Rakúsku

Prosim Vas,vie niekto za dobru odmenu zohnat pacienta-Wieden a blizske okolie?,dakujem
enais@centrum.sk

zakony platia na uzemi AT vsade rovnke, len mozno jednotlivy uradnici si to vysvetluju po svojom, ja som dala form. v nemcine E401,E411,vsetky honorare, platby odvodov-seky, gewerberegister…atd, aak mate skolopovinne dieta tak netreba nic prekladat, ale stredoskolske a vysokoskolske ddeti tam trebalo dolozit prelozene a overene notarom Zeugnis -vysvedcvenie,potvrdenie o navsteve skoly,aj rodny list…to si pytali dodatocne

dobrý den, dakujem za odpoved na moje otázky ohladom Anett Fischer, pisali ste, že odpoviete na otázky neskúseným, resp. začiatočničkam, budem rada, ak sa mi ozvete na mail sovicka62@azett.sk
Dakujem

prepáčte za preklep:sovicka62@azet.sk

ahojte zienky dnes som dosla z prace chcela by som vediet ci je tu niekto z Humenneho na kavco a pokec cmuk diky

rada,by som pracovala ako opatrovateľka, teraz nezamestnaná, robím si opatrovateľský kurz končí 28.11.2009, NJ základy - bude nejaká dobrá rada aj pre mňa

zatiaľ veľmi pekne ďakujem dobrá Peggy

ahoj julia
chcela by som vediet ci sa ti podarilo zalozit to ob.zdruzenie a kolko mas clenov a kde by som sa dozvedela o vasej cinosti,ja pracujem na zivnost a mam dost nejasnosti okolo toho,tak ma to urcite zaujima
dakujem za odoved
ela

Katka klikni na tento link http://www.sck-topolcany.sk/opatr.php , nie je to sice region PO, ale ceny sa viacmenej nelisia.

mohli by stemi poradit … podavala som opozdene minulý mesiaz za rodinne pridavky rok2008 toho pol roka ako som prihlasená všetko som mala v poriadku len teras neviem či mi to viplatia ešte tento rok alebo az na buduci ak ste uz mali skusenost prosim odpište spozdravom martina

Dobry den,
pracujem ako opatrovatelka uz vyse 10 rokov.Staram sa o 1 pani na slovensku,ale z financnych dovodov by som chcela od januara nastupit ako opatrovatelka v Rakusku.
Tak by som sa chcela informovat aky je cely postup a kolko to financne vychadza na mesiac a takisto aky system prace to je.Teda po kolkych tyzdnoch som kolko tyzdnov doma.dakujem za nformacie

Ak si sa rozhodla vycestovat do Rakuska a nemas zdravotnicke vzdelanie, budes musiet absolvovat opatrovatelsky kurz (Cerveny Kriz al. Akademia vzdelavania)- Certifikat prelozeny uradne do NJ. Neviem na akej urovni je tvoja nemcina, ta je tiez potrebna, aby si sa aspon vedela dohovorit v cudzej krajine…Tak budes potrebovat Vypis registra trestov (nie starsi ako 3 mesiace)+ uradny preklad do NJ, potvrdenie o trvalom pobyte, OP alebo pas.
Vacsinou sa pracuje v dvojtyzdnovych turnusoch (niekde aj trojtyzdnovych)- tzn. 2 (3) tyzdne budes v Rakusku a potom 2 (3) doma.
Co sa tyka honoraru je to rozne, zavisi to od viacerych faktorov. Vyska honoraru sa odvija od toho o akeho pacienta sa budes starat, ci bude 1 alebo 2, ake su tvoje znalosti a skusenosti atd…
Casto sa pohybuje vyska honoraru okolo 50€/den + 142€ poistne/za jeden dvojtyzdnovy turnus(budes platit kvartalne)+ cestovne.
Neviem, ci si chces najst pracu sama alebo cez agenturu. Ak cez agenturu, rataj s poplatkom za sprostredkovanie. Nikdy neplat nic dopredu!!! Vela agentur pomoze s vybavenim zivnosti a veci okolo toho. Ak tvoja nemcina je na takej urovni, ze si trufas ist sama a tiez si vybavit zivnost atd… tak skus hladat sama alebo skor kontaktuj rakuske agentury. Pred nedavnom som sem vlozila link na stranku, kde si mozes precitat o opatrovani…
Vela stastia!

Janka a prosim tak si pekne poradila co sa tyky jedla prosim ta mohla by si mi poradit nejaku spolahlivu agenturu???Aj ja by som chcela opatrovat.dakujem

takl co nikto si to nerozmyslel ozvali sa asi 2 ale bohuzial slaba nemcina tak kto chce kupit miesto opatrovatela za 2000eur, nechajte mail ozvem sa cim skor, a zeny co opatrujete vela zdaru

Pocuvaj…Ty si sa asi s konom zrazil nie?Dufam,ze nikto Ti nenaleti!

nikto nie je zvedavy, ci si uz niekoho nasiel. Nemusis nas informovat o priebehu a tvojich uchadzacoch…my to prezijeme aj bez toho, aby si nas tu o tom informoval.

To myslis vazne?2000€ za miesto?

Nema niekto z vas skusenosti s agenturou ALCONN-Kralovicova Alena? Je to spolahliva agentura? Pretoze chcu na zaciatok 150 eur. Neviem,ci sa mi to oplati.:smiley:

Nema z vas niekto telefonne cislo do JOMA agentury? Prosim,je to surne.Dakujem :smiley:

uz by si mal s tym prestat so svojou" fantastickou ponukou nemas uspech ani tu a ani na inych strankach kd to vypisujes a tie co ovladaju NJ na vyssej urovni si najdu pracu cez rakusku inzerciu…

ahoj, stanica ktora bude 4 roky hlavnym dopravnym uzlom vo Viedni je Meidling, tam budu prichadzat vlaky zo SK.