a máš na nu kontakt na jej kanceláriu v bratislave
Ahojte, prosim, vie mi niekto poradit, kde vo Viedni si mam dat prelozit dokumenty: vypis z RT a opatrovatelsky kurz, ak je mozne v 18 Bez. Dakujem.
petra vesely od Fischer ?
priamo centrále v Rakúsku alebo nejakému sprostredkovateľovi na Slovensku? lebo ja mám kamarátky, zomrela im babka a do hneď mali nové rodiny, ale chceli ísť spolu tak čakali 1 týždeň a išli, 110 mi pripadá ako sprostredkovateľ, lebo v ag. je to viac pod 300 ak máš živnosť, do 400 bez živnosti
Dakujem pekne a mozem sa opytat neviete mi poradit nejaku dobru,spolahlivu agenturu???dakujem
JARKA - potrebuješ ešte to stanovisko DR SR alebo sa ti to podarilo s tou známou aj bez neho vybaviť ? zdržala som sa trochu dlhšie pracovne, tak som sa až dnes dostala domov
áno od fischer, nikdy nebiol problém a teraz sa mi už 5t. neozvala a sedím doma a čakám
ja som tu cez nu,tiez som cakala,skus jej zavolat,ako to pokracuje s vybavovanim,niekedy nemaju pacientov…taiez som cakala…
caute baby,zajtra v noci cestujem z vychodneho slovenska do rakuska,45 km,za vieden.ak ma niekto zaujem cestovat so mnou,za normalnu cenu,mozte mi zavolat 0904 449 519.
Eva1: ďakujem za ochotu,bola som na DÚ,bonus za rok 2008 mi vyplatia dodatočne.
Ahojte , viete mi prosím poradiť?
Prvých 10 dní som odpracovala v rodine, s kt. som mala zmluvu cez agentúru. Po príchode domov som sa dozvedela, že rodina ku koncu novembra rozviazala zmluvu s rodinou, takže budem zatiaľ bez práce.
Chcem sa spýtať, na čo nezabudnúť okrem odhlásenia od rodiny? ( neviem, kde čo odhlásiť) …
A ešte prosím o radu: čo je lepšie ? Pozastaviť živnosť, alebo si radšej zaplatiť odvody a čakať na novú rodinu?Ak si budem platiť sama, musím niekomu zdokladovať, či vysvetliť, že momentálne nepracujem? Platí sa, ak budem nanovo otvárať živnosť ?
Ak mi budú chcieť úrady poslať nejakú poštu, kde mi ju zašlú , ak som u rodiny odhlásená? Na SK ?
Ďakujem za ochotu a odpovede 
Pre zuzanu. ja už pre nu pracujem rok, a keby som vedela pozastavím si živnosť. Zuzi a bola si s nou teraz niekedy. ešte ked som bola naposledy v rakúsku tak sama hladala optrovatelky pre Fischer a teraz takto nemôžem byť 2 mesiace doma, z čoho potom zaplatím odvody.
Jarka o aký bonus ide vieš mi prosím ťa napísať keď budeš mať čas?na nick1291@azet ráno odchádzam do A.Tam nemám net.Prídem na sk o2týždne.Ďakujem.
nick,môžeš mi napísať,či si dostala môj mail?
ty sa spamataj
ja som poslala Jome podklady, ale teraz musite ist na pohovor až k nim do Rakúska,predtým stačilo preskúšanie z NJ po telefone, zaplatit si cestu, ca.100 Eur, šoférov vám sice zabezpečia, ale dáte 100 Eur a ešte ani neviete, či ste na pohovore obstáli…a dávajú fakt nie najlepšie rodiny…ale nejdú pod 55 Eur na deň…
Prosím Vás má niekto nejaké skúsenosti s agentúrou Arios ?
Zeny , nezda sa vam, ze je uz viac opatrovateliek v Rakusku-teda od nas, potom z Polska, Madarska, Ukrajiny…atd. , ako je pacientov?, mne sa to zda beznadejne , najst si pracu.
tak sukromne je vzdy tazke ale co ja viem tak cez agentury to nie je problem…
Ahojte.Chcem sa opytat ci bol niekto v kupeloch na SK po operacii a ci mu to SVA preplatila.