Opatrovateľky v Rakúsku

Sukromne tiez nie, ak pouzijes inzerciu, robotu mas, coby dup!

Populacia vsade starne a rodin je dost, este stale nie je dopyt po op. plne uspokojeny.

kto mi pomoze najst dobru rodinku na opatrovanie uz to dalej financne nezvladam a musim to riesit,mob.0903231814

Bola som na SVA v Linzi osobne teraz 16.11. v pondelok kvôli kolegyni,torá je na dedine a má ten istý problém -tak že túto informáciu mám priamo od nich…má čas do 14. decembra

to je tvoja nezodpovednost, ze si si zivnost nepozastavila…myslis, ze ked zrusis zivnost, ze nemusis platit? Omyl…

samozrejme, kolko len chces.

PRE MONIKU 23 - aj keď si nedostala, živnostník si ty, JE TO TVOJA POVINNOSŤ A NIE RODINY!!! Aj informovať sa ako je to s platením poistného, hráte sa na podnikateľky a základné veci si neprečítate. Beda za tri roky…

Čítam túto stránku dosť často a niektoré ženy sú neohľaduplné. Asi už zabudli, že aj oni boli začiatočníčky. Majú šťastie, že majú prácu. Ak však raz zostanú nezamestnané tak potom pochopia ako je ťažko si nájsť prácu v Rakúsku. Už je aj tu pracovný trh (opatrovateliek) preplnený. Tiež som zúfalo hľadala a čakala. Mala som šťastie podarilo sa mi nájsť aj ked som boza začiatočníčka. Viem čo tie ženy, ktoré trpezlivo čakajú prežívajú. Bohužiaľ tie čo to neprežili tomu nerozumejú. Keby sa aspoň zdržali blbých poznámok. Takých zákerných je na tejto stránke viacej. Neodradzujte nové ženy od tejto práce svojimi poznámkamy. Keď nechcete pomôcť tak držte jazyk za zubamy…

pre ZZZ : nikto sa tu na podnikatelky nehra, som tu este len kratko, tak preto som sa opytala, nemusis preto hned tak prudko reagovat a vypisovat to velikanskymi pismenami.asi si z tych, co pojedol,-la vsetku mudrost sveta, tak ti prajem dobru chut a len sa nou nezadav!!!pre VALLY: ja si poistenie odkladam, len som nemala tu sumu, ktora mi prisla na seku, tak preto som bola prekvapena. dakujem za informacie.

Ahoj Kajka, mas teda pravdu.Ked je prac.trh takto preplneny potom sa vobec nedivim, ze aj ked sme registrovane v slov.agent.za poplatky musime cakat,pretoze agen.reaguju na ponuky z AT.Z vlastnej skusenosti viem, ze pri nudzi je aj pol dna vela.

Dobry den,je tu niekto z BB a okolia v strednom veku s velmi dobrou nemcinou a otvorenou zivnostou?-mam pre vas jednu ponuku na opatrovanie, treba tam len zavolat!Ako protihodnotu by som v buducnosti prosila mne vytelefonovat miesto a pomoct s vybavenim zivnosti, moja nemcina je slabsia.Tesim sa na spolupracu, dakujem.

Ak by ste sa rozhodli kontaktovať a akceptovať ponuku opatery panej pri Grázi, 78r. Alzheimer, vybavia živnosť - POZOR!!! - je možné, že ide o podvod. Objednáva pán Bluemel, chce fotografie, životopis, ním určený vek. Po jeho výbere a potvrdení opatery NEBOL OCHOTNÝ AKCEPTOVAŤ, aby opatrovateľku niekto priviezol,mala prísť sama spojom, nechcel udať adresu, kam má ísť opatrovateľka opatrovať.Dávajte si pozor - možno je za tým niečo nekalé.

Pošlite si pozastavenie živnosti od dátumu, keď ste poslednýkrát prišla domov. Zároveň to dajte na vedomie ( kópia)aj Sozialversicherungsanstaltu s tým, aby Vám po oznámení o pozastavení živnosti poslali novú faktúru na odvodu s novou sumou. Pozastavenie požiadajte o zaslanie na príslušný Finanzamt. Prípadne si to pošlite sama. Ak viac neplánujete pracovať v AT, po doručení oznámenia o pozastavení, pošlite na tú istú adresu list o zrušení živnosti. Ako spätnú adresu, uvádzajte svoju adresu na SK. Nezabudnite všade uviesť svoje VSNR a uvádzajte aj adresu, kde ste mali vybavené miesto podnikania ( Standort)

Pozná niekto agentúru PFLEGENDE HANDE z Lucenca?

Ahoj Elena.
Teraz som v 2. Kde robíš teraz Ty? Tá bláznivá je z 13 BZk,Ahojko

Poprosila by som o referencie na agentúru WELTAGENTUR. Ďakujem

Samo. Treba mi napísať Tvoj mail a odpíšem.

kazdy ma pravo na vyjadrenie svojho nazoru,aj ked ho ty nezdielas.Nic zakerne som tu necitala.

nie je pravda,ze je nasyteny trh,len si treba vediet spravne vybrat a nevyhovarat sa.

ahojte, počuli ste už niekdy o pani KUKLINKOVEJ?Je to vraj nejaka prešovska agentura.dik