dve priatelky hľadajú prácu ako opatrovatelky v Rakúsku.Môžme sa v rodine striedať ale nieje to podmienkou.Za sprostredkovanie zaplatíme.Agentúra nás oklamala.Dakujeme.
odkial si nabrala ze oficialne môzeme robit 2 tyzdne, si zivnostnicka môzes robit kolko chces…kedy chces…je to vec teba a rodiny…
ja pracujem tiez ako opatrovatelka v Rakusku. predtym som bola cez agenturu a terazsom sama a mam pokoj a nikomu neplatim. ak hladate agenturu tak Vam mozem poradit, sidli priamo vo Viedni na Jordangazze 7. pohovory su len v piatok dobeda neplatite agenture nic.najdu Vam rychlo robotu robia vieden a okolie. agentura sa vola Family helt. tel cislo +4314050046. skuste
mala by to bit agentura Lumir.tiez som tej pani volala.vravela ze sa ozve a zatial tiez cakam.kamosky su cez tuto agenturu a su spokojne.
Ak si myslíš, že sú to len výhovorky tak poraď všetkým čo to potrebujú KDE si majú vybrať, keď im každý povie OZVEME SA VÁM. A nikto sa neozýva.
Nadka prečítaj si staršie príspevky. Každý má právo vyjadriť svoj názor veď je demokracia. Aj preto som ja reagovala na to, že niektoré ženy nevedia pochopiť začiatočníčky a dávajú im za vinu, že si nevedia nájsť prácu. Všetky sme raz začínali, môj začiatok bol rovnaký. Aktívne hladanie z mojej strany a dlhé čakanie. Nie preto, že som nechcela pracovať, ale preto, že agentúry len slubovali. . .
Ahoj som z B.B. mam zivnost a chcela by som zmenit rodinu niekde blizsie pracujem V Grazi ak chces napis mi viac na mail Lolita XYX@azet.sk.
ahoj Maria, som z Lučenca ak chceš pomožem ti vybaviť živnosť. Momentalne som vo Viedni v 8 bezirku napíš kontakt na teba.Alebo zavolaj na 0681 10 33 99 75
Anka, zadala si chybnu adresu, oprav ju!, neda sa to odoslat.
ag.,co ma najtazsie stavy a malo plati.Sestra,co chodi do rodin kasiruje od op.poplatok.Rodiny sa tam casto menia.
skus teda jadore@centrum.sk. Dik
nepracujem ešte ale stale len čitam,že len a len kvôli prídavkam,môžete mi niektorá uviesť koľko je na jedno dieťa? Už som bola cez agenturu na krátky čas ale ešte som sa nerozhodla kvôli deťom či ísť alebo neísť pracujem za minimálny plat a som zdravotníčka a pomaly mám strach napísať že som z východu keď toľké zlo som tu na východ čítala…Dik
tak vidíte reakciu na hodenú rukavicu. opatrovatelka ochotne poskytne agentúru, telefonne číslo a kontakt na seba a ponuka pomoc pre ostatné… a aká reakcia nasleduje? najťažšie stavy, málo platí a pod… ale ten kto nevyskúša nemože posúdit a nikdy sa ani neuchytí. ten kto sa uchyľuje len ku kritizovaniu a špekulovaniu a odrádza tie ostatné. tak si vyskúšajte aj ťažší stav, nech viete čo to obnáša práca opatrovatelky, ja som 5 rokov mala len samé ťažké stavy od ktorých opatrovatelky utekali a nebolo výnimkou že som pracovala aj sama 6-8 týždnov pri pacientovi lebo som bola presne v takej situácii aké tu opisujú viaceré opatrovatelky. nedostatok finančných prostriedkov a pod. a teraz šiesty rok mám úplne super pacienta, najlepšia rodina akú som si mohla predstavit - v prvom rade po ľudskej stránke a v druhom rade po nezanedbatelnej finančnej stránke. tak sa tu neodrádzajte a pracujte, skúšajte … všetko najlepšie vám prajem dievčatá
máš pravdu, tak keby boli len lahké stavy tak by tam chodilo už ozaj celé slovensko, áno majú žažké stavy . ale ku takým hladajú hlavne zdravotné sestry, ktoré sa vedia postarať.
A pri takom ležiakovi je niekedy väčší klud ako pri babke čo chodí a vymýšla.
wau - vystihla si to a je to presne tak ako si to opísala !!!
ak chces vediet kolko su rodinne tak ja som na dve deti dostala na mesiac 340 eur tak si to porovnaj s nasimi 42-mi co dostanem tu.
som to preto,lebo som to zazila na vlastnej kozi a nakolko chceli, aby som robila odbornu pracu sestry za plat op.,radsej som si nasla inu pracu, nenecham sa predsa vlacit po sudoch,ak sa daco stane.
Ja hovorím plynule nemecky. Sama som si na úrade vybavovala papier aj detské prídavky. Pochadzam z Poltára(pri Lučenci).Rada vám poradím.
veľmi dobre napísané - mnohé si v honbe za vyšším zárobkom neuvedomujú, že sa podujmú robiť veci, ktoré ani zo zákona vlastne ako opatrovateľky robiť nemôžu , aj keď to možno v rámci kurzu skúšali…
ale veď to je v poriadku a vlastne si teraz dokázala že si schopná opatrovateľka a nemáš problém nájsť si prácu. práce v Rakúsku je dosť, potrebujú veľa opatrovateliek len rodiny sa vyhýbajú agentúram - sú to zdieračské agentúry pre nich a radšej peniaze investované do agentúry pridajú ku mzde opatrovateľkám. teraz hovorím a píšem z vlastnej skúsenosti.