reagovala som na tvoje vyjadrenie “prečo toľko veľa, keď ja som od rodiny dostala len 3x142 eur?” a napísala som, že rodina s tým nemá nič spoločné, moja odpoveď bola adekvátna tvojej otázke, mohla som sa v jej duchu na tvoju adresu ako podnikateľky vyjadriť aj inak.Nezaškodilo by ti naučiť sa prijať aj trochu ostrejšiu kritiku bez reakcie hodnej primitíva, v povolaní , ktoré chceš robiť ti to len prospeje.
to zalezi od veku dietata a ci si vydata alebo sa sama staras o dieta.Ked si sama tak to može vyjsť aj 220eur.
výška rodinných závisí od veku dieťaťa,to viem,ale že aj od toho,či si vydatá alebo nie,to neviem. Keď si samoživiteľka,tak poberáš v AT celé rodinné prídavky,ak si vydatá,tak je to rozdiel,ktorý poberáš aj na SK. Suma sumárum,je to to isté,rozdiel v tom nevidím.
Pekné príspevky,len keby ste ako autora príspevku neuvádzali “vola” alebo “teľa” alebo len “ja”. Veď každá máme svoje meno,a ak si za niečim stojím,tak sa aj podpíšem. Aj ja by som najradšej niekedy hneď reagovala na niektoré príspevky,ale radšej si zahryznem do jazyka. Viem pochopiť ženy,ktoré si hľadajú prácu,topiaci sa aj slamky chytá,ale niektoré fakt reagujete príliš prudko. Ja osobne si myslím,že opatrovateliek je v AT viac ako dosť a určite sa dnes hľadá práca ťažšie ako napr. pred 3 rokmi,preto to agentúry využívajú a pýtajú nehorázne poplatky. Zaujímalo by ma,ako si ty prišla k práci opatrovateľky? Prišla si jednoducho do AT,navštívila si rodinu a bolo? Žiadna agentúra,žiadna známa…
Súhlasím. Ja mám babku chodiacu a to je horor. Všetko mi kontroluje, stále niečo vymýšla. Nič nieje dobré čo spravím ja. Keď prišla z nemocnice nevládala tak len sedela a bol od nej pokoj. Mohla som urobiť čo som chcela a ako som chcela bolo všetko OK hlavne , že je porobené. Teraz ma len deptá.
Super. Dobre položená otázka. Ty si môj človek. Som toho istého názoru ako Ty.
chcem sa vam len podakovat za radu,dufam ze mi to pomoze a vam prajem vela stastia
Baby, ked ste isli do rodin prvy krat, patri sa nieco doniest,nejaku pozornost ? ,a ak, tak comu by sa podla vas potesili?
Ako myslíš. Ja som to tiež pár krát spravila,ale zistíš sama,že oni nie sú za nič vdační a všetko,čo je slovenské je zlé. Sú hrozne falošní a Lakomí.
Monča - Ty kedy ideš - tiež by ma to zaujímalo, hoc viem, že Rakúšania neradi príjmajú takéto pozornosti. Ja cestujem v pondelok v noci- tiež prvýkrát.
Prvýkrát by som určite nič neniesla. Veď ideš do práce,nie na návštevu. Po čase sama uvidíš,ako sa rodina k tebe správa. Na Vianoce a k narodeninám malá pozornosť.
Ahoj, ja idem v utorok, mam uz napnute nervy…
gratulujem
A takto tu zaberajú miesto osoby s mierne pribrzdenými poznámkami,všakže? Robí vám to dobre???
patri Helle,ved ona uz vie preco,ak to tz nevies, tak to neries Jarka
Malou drobnosťou nič nepokazíš. Nevieš , na akú rodinu natrafíš.Ja som vždy brala… Zväčša ocenili.Občas nie.
Aj ked sú oni zväčša lakomci, nech vidia, že neprichádzame ako barbari z lazov
Dobry den. Ja by som chcela pomoct,ak je to este mozne pri sprostredkovani prace, tiez som zaplatila nemale peniaze za sprostredkovanie a stale som doma. Dakujem.
Pozná niekto agentúru PFLEGENDE HANDE z Lucenca?
Prosim,viete niekto o ag.PRO HUMAN z Michaloviec a o ag.ALBIS s.r.o. z Trnavy. Ponukaju mi pracu, ale nejak nenachadzam nijake informacie od opatrovateliek, tak neviem, co to su za agentury. Este som v Rakusku opatrovat nebola a neviem, ci su spolahlive tieto agentury. Uz som zaplatila nap.v BB ag. Ate… a dodnes nic. Dakujem.
chces pomoct,zda sa ti ta ponuka aktualna…Len tak dalej a dopredu platit.