Z akej agentury ideš?
Ja som bola v agenture Westen na skusky este v septembri., no do teraz sa mi neozvali. Chcem skusit Detvu. Pocula som, ze to je dobra agentura, no uvidim ci budem mat stastie.
je ozaj skvely vyber ako prist o prachy a este sa aj bojis napisat,kto ta oklamal.Velkym pismom treba taku bandu oznacit.
pre stanca75:
Ja som bola vo Westene tiež a tiež čakám.Napíšeš mi prosím kontakt na tu Detvu?Vďaka
Ahojte, pracuje niekto cez agentúru BEST CARE?
Dievcata poradte, mam zdravotnu skolu, špecializaciu z psychiatrie a dlhodobu prax v domovoch dôchodcov, myslite, že mam šancu najsť si prácu opatrovateľa? Moja nemcina je zatial slabšia. Vďaka za radu.
IHRE LC je dobrá ag.
Prosím Vás, má niekto skúsenosti a agentúrou OŠETROVATELKA? Ďakujem:))
Prosim o radu v januari 2010 si chcem pozastavit zivnost je na to nejake specialne tlacivo a da sa aj stiahnut? dakujem
neviem o tom ci je specialne tlacivo ale staci ak to napises na klasicku A4 a posles alebo odosles a oni v kazdom pripade odpisu budes mat aj doklad pa vela stastia
ak ide o viedensku ag. Adela Dreskova, ja tam pracujem. Co potrebujes vediet?
Dobry den!Mile OP chcem sa Vas len opytat,ci nahodou neviete,ako bude fungovat Sudbanhof po 13.12.09, lebo v tento den sa zatvara.Pisali, ze sa robi hned vedla nahradna stanica,ale to asi len pre Schnellbahn nie?No ja chcem vediet,kde budu chodit vlaky z Bratislavy teda kde bude pre ne konecna.Vraj to ma byt Meidling je to tak?Dakujem
dakujem za fantasticku pomoc a radu
Ja som tej agentúra poslala podklady, a ani sa neozvali, aké majú požiadavky na opatrovateľky?Alebo berú len zdravotné sestry?Aká seroizna je to agentúra a tá pani je Slovenka predpokladám…
Išiel už z vás niekto cez Kollmana franza?Ak áno, aké sú tam podmienky a ako rýchlo dokáže nájsť rodinu?
ďakujem vopred
Má niekto skúsenosti s agentúrou krankenpflegerine goupe. Ďakujem.
Pekny den,čitala som Vas prispevok, abola by som rada keby ste mi pomôhli, budte taka laskavá poslite mi telefonicky kontakt na vas, dakujem
p.S. kontakt na mna 00421904577831
ahojte vie mi niekto poradit niejaku dobru agenturu,ktora nieje mooc draha a dokaze vybavit rychlo pracu???dakujem vopred za rady…moj e-mail momaa20@azet.sk
ANO, Adela Dreskova je Slovenka, pracuje pre ag. beru aj op aj zs. Ale maju malo rodin, lebo rodina im plati denne dost velke poplatky. maju Vieden a blizke okolie. Jej t.c. je 004369914525215. nebrali ziadny poplatok, ale VRAJ beru 200 E. ale to nie je az tak vela oproti inym ag. vela stastia.
uz dlhsiu dobu hladam kontakt aj ja na Kollmana.F. dakujem