Kto má referencie na Pflegeagentur WEST.Info pomôže. Vďaka.
Vlaky z a do Bratislavy budú chodiť z Meidlingu, očakávajú sa ale hlavne v prvých dňoch meškania.
posielam cislo na p.Kollmana 00436646436890 berie proviziu s kazdeho turnusu co vam povie sam do telefonu bolo to 50eur ma vela rodin je spolahlivy ale platite stale kazdy turnus ale skuste robotu vam da
Ahoj Zuzi, chcela by som vedieť, či si spokojná a za akú dobu ti našli prácu. Ja som bola na pohovore a stále nič.
Ahoj,mohla by som vediet nieco blizsie o p.Kollomanovi?Nema niekde web stranku,aby som zistila nieco viac?Mohla by si mi poradit prosim?moj e-mail momaa20@azet.sk
rozdiel je v tom ,že samoživiteľka, máš prídavky každé dva mesiace a ak ich poberá doma muž tak ti v AT doplácajú rozdiel,ale ten dostaneš raz ročne a je to pekná suma -a výška je ozaj podľa veku dieťaťa,ale sú asi od 105-do 150 eur na dieťa-neviem presne,lebo ich nepoberám
tlačivo na to nie je stačí ak to oznámiš písomne ,alebo mailom-jednoducho stručne-budeš však naďalej platiť ročný poplatok na WKO vo výške 50%
Dobrý večer
Chcela by som začať pracovať v AT ako opatrovateľka .Dôvod prečo píšem je , že nechcem ísť cez agentúru.Nenájde sa niekto, kto vedel poradiť a pomôcť? Za províziu.
Ďakujem Viera
Uz sa vam niekto ozval? Velmi by ma to tiez zaujimalo. Prosim odpiste mi.
potreboval by som sa dostat ako opatrovatel do rakuska som prihlaseny v niekolkych ag. a cakam už niekolko mesiacov a nic.mam opatrov.kurzv nemcine sa dohovorit viem.ak niekto moze pomožte
Ahojte od konca decembra idem opatrovať do RANKWEIL je to pri švajčiarskych hraniciach.Chcela by som sa skontaktovať s nejakou opatrovateľkou čo tam tiež opatruje.Ozvite sa :))Ďakujem
dievčata agentura o ktoru som prejavila zaujem chce odo mňa 8% z MESAČNEHO platu -pravidelne, Nie je to veľa? Veď čo keď po čase budem v inej rodine a za menší príjem???!!! Poraďte prosím!!!
Ahoj, ja som bola na pohovore a čakám, kedy sa ozvú, ak sa vôbec ozvú. Zamestnávajú aj opatrovateľky.
pre Janu
Pozastavenie alebo ukončenie živnosti sa dá aj jednou vetou na hocijakom papieri, len treba uviesť číslo,t.j.Reg.Zl., k toré máš na ľavej strane Auszug-u aus dem Gewerberegister.Ja som to napísala priamo na rakúskej pošte a odfaxovali mi to za 1,80 Eura.Napíš si tam aj adresu,
na ktorú Ti majú odpísať! vlasta
Môže mi niekto prosím poradiť aké konkrétne papiere budem potrebovať vybaviť k rodinným prídavkom? Som vydatá a manžel poberá rodinné doma.
DAKUJEM
Presne na tejto strane o pár príspevkov nižšie je “link” od autora Pete.Pete, je tam všetko pekne vysvetlené,stačí prečítať.
Rankweil leží na hranici s Lichtenštajskom a Švajčiarskom. Veľmi dobre sa tu cestuje, rýchlikom Viedne priamo do Feldkirchu bez prestupovania za 54.- euro spiatočný lístok. Zo stanice chodí do Rankweil autobus mestská doprava. Je tu krásne,nádherná príroda a dobrosrdeční ľudia. Pracujem tu 5 rokov a som tu veľmi spokojná - prajem veľa šťastia.
jeej som rada že ste mi napísali to kam idem som sa dozvedela len dnes a keď som uvidela ako to je ďaleko tak som bola prekvapená
dúfam, že to bude dobrá rodina:) neviem ešte ako to bude s cestovaním, musím sa spojiť s agentúrov.počula som že tam sú nejaké slovenky tak hádam to tam nejako zvládnem aj keď idem opatrovať prvýkrát…
je to vzdy lepsie ako ked mas dat naraz vysoku sumu a to este aj predom…zacat nsa nejako musi
to nie je vela.nepracuješ,neplatíš.či radšej dáš do predu 700e a ked nemáš náhodou rodinu a čakáš tak máš smolu.