Opatrovateľky v Rakúsku

caute baby chcem vas upozornit na agenturu ta pani sa vola Horvotova ja som cez nich a upisala som sa diablovy uplne nevyhodna zmuluva pre opatrovatelky a da vam ju podpisat v aute jak uz cestujete do Bratislavy musite chodit vlakom a z Brat jej autami ak tak spravite mate smolu uz vas ide zalovat za porusenie zmluvy

ďakujem za odpoved, som rada, že sa vobec niekto ozval a podelil sa so skúsenostami…ešte raz dík a neviete akých pacientov ponúka?myslím tým ležiakov, žačké stavy alebo aj mobilných a lahšie stavy?
Ivana

prepáčte za preklep:ťažké stavy…

ak tá ironická poznámka patrí na moju ponuku, tak len toľko, že pacientka je chodiaca, sama sa naje, potrebuje len pomoc pri hygiene. má dve opatrovateľky zo Slovenska ktoré však nechcú zostať počas vianočných sviatkov.

ja by som to brala ozvi sa jullinka17@centrum.sk

patri Ivana…

Ahoj adela, aj ja platim 8% po kazdom turnuse. Ak ma aj tvoja agentura inicialy GE, tak pozor. Klamu az sa prasi!!! Ta pani dokaze popriet este aj to, co napise mailom. A zaviazu si ta, aby si musela cestovat iba s ich autom. Ak budes potrebovat cestovat mimo sluzby a z agentury nebudu mat prave vtedy cestu, zacvakas si nielen cestu napr. vlakom, ale este aj auto agentury, aj ked s nimi vobec nepojdes. Su to bezcharakterni zdieraci!!! A nedajboze, aby si mala nejake problemy s vybavovanim papierov, alebo aby si od nich nieco potrebovala. Obvini ta s kadecoho a vybliaka sa na teba ako na male decko. Fuj!! Ta pani nevie, co je to ucta k ludom, ktori jej prispievaju na chlebik a strechu nad hlavou!!Uz len cakam, kedy mi skonci s nimi zmluva a dovidenia.

Bertuska, cez aku agenturu ides, ak sa smiem opytat?

Od januára by som chcela íst do RA , poznáte prosim Vás agentúru EVA? ďakujem

pocuvajte ma ved v dnesnej dobe kaazdyy pozera na seba a pretoo je dobree si zmluvy precitat popripade si na papier napisat co mate nejasne a dat podpisat tej zenskej co s vamii uzatvara tu zmluvu da sa napadnut vsetko , nebojteee saaa postraste s policiou ved na to ich mame a hned uvidite akoo saa niektoryy zakladatelia agentur spakuju.

ano je too velaaa ak mozem poradit vykaslite sa na agenturyyy radsejj sa povypytujtee na seriozne zeny ktoree aj ked vezmu poplatok od vas ale viete ze su vam stale na pomoci a po ruke pomoct, a nie agenturyy slubuju ze pomozu pri takom a hentakom vybavovanii aleee co z toho najlepsie je mat slovenku coo s vyznaa a ist cez nuu a mas too poriesene osem percent je vela vedje kriza .

Chcela by som poprosit tel cislo na agenturu v
Detve a meno je p. Halajova

Dakujem

ahoj sa chcem opytat tej kolman je slovak ci nemecky hovoriaci chlap?

nenapiste o aku ag. sa jedna,aby sa jej oblukom zeny vyhli.

ahoj nespokojná, áno tá agentúra sa volá Jana Guter Engels a 8% z mesačného platu je naozaj veľa veď koľko je takých agentúr čo sprostredkujú za jednorázový poplatok možno pre niekoho je to na začiatok dosť sľubné ale čo potom ak dostaneš druhého pacienta za oveľa menší plat atď…Adela

Na túto agentúru by som Vám odporúčala čím skôr zabudnúť, alebo máte azda aspoň jednu pozitívnu odozvu na nich? Ja tých negatívnych poznám veľa.

Rada by som vedela ako dlho musím pracovať v Rakúsku aby som získala rakusky dôchodok, a dostanem ho asi koľko percent z platu vie mi niekto podať takúto informáciu???Vopred ďakujem a neodsudzujte ma prosím veď všetky sa tam ponáhľame len za tým istým účelom-peniaze,ďakujem za pochopenie.

aj ja poznam viac negatývne ak sa niekomu chce platit 700 euro ročne a na opatrovatelku seru z vysoka ale treba vyskušat aby bolo o jedneho viac v klube nespokojných

idem cez jednu zvolenskú agentúru prečo?

zdravím všetkých na tomto fóre, prosím vás stretli ste sa pri vybavovaní rodinných prídavkov s tým, že žiadali od vás okrem iných dokumentov aj Doklad o úspešnosti štúdia na vysokej škole? samozrejme okrem potvrdenia o štúdiu. Zároveň mi povedali, že rodinné prídavky za rok 2009 môžem žiadať až po skončení tohoto roka. Ide o Finanzamt Salzburg Land, viem, že sa to rôzni.
Kto má prosím skúsenosti? Ďakujem