ano pytaju doklady o uspesnosti ukonceni VS A ZA ROK 2009 az zaciatkom roka poziadat
ja by som mala záujem o zástup ,ak je aktuálny , ozvi sa prosím
ja by som mala zájem ak je to ešte aktuálne
0903427600
Žiadosť o vyplatenie rod.prídavkov sa podáva až v januári. Pre študentov vysokej školy nestačí len potvrdenie o štúdiu,ale je potrebný aj výkaz o štúdiu( vystaví študijné oddelenie na VŠ). Ja som ten výkaz musela dať aj úradne preložiť do nemčiny.
O tri príspevky nižšie je link od autora pete,pete. Nájdete tam všetko,čo sa týka opatrovateliek v AT.
Prosím Vás, má niekto skúsenosti s agentúrou ALSES? Ďakujem
Ďakujem za Váš záujem - momentálne evidujem viaceré záujemkyne. v prípade že sa vyskytne opäť nejaká ponuka na zástup budem vás kontaktovať.
O agenture AIW nič neviete? Počula som, že sa tam rozmaha uplatkarstvo.Kto podplatí, ten ide a kto neda ten trči doma dlhu dobu.Chcela som tam isť na pohovor ale po takýchto informáciach ma prešla chuť. Zaplatíte im nemalé peniaze aby Vam našli robotu a ešte aj niekoho podplacať aby mi ju vôbec dal.
asi majú dosť Rumuniek, tie ponúkajú na kijiji.at aj s Poľkami za 1160 na mesiac oficiálne s poistením na tri mesiace,s podporou pre rodiny, cesta hradená 1x za štvrť roka, rodina d
pre ata posielam ti cislo na Halaja ktory sa takto spravne vola no ale na zivnost zabudni inac tuto ag.ma Kaczianka z rak.inac davaj pozor na ich soferov drz jazyk ak sa tam dostanes prajem ti vela stastia 0915044883
Ahojte viete mi poradiť nejaký výhodný internet v Rakúsku?Chcem si zobrať vlastný notebook.Niečo výhodné a hlavne bez viazanosti???Kde sa to dá kúpiť a za akú cenu? Ďakujem 
Ja používam yesss, dobíjam si ho 20 eur. kupónmi, je to bez viazanosti a som spokojná. Dá sa kúpiť v hoferi, ja som kupovala aj s modemom ale dá sa aj bez.
Ďakujem krásne, myslím že si ho zaobstarám keď tam budem 
ja som si tiež taký kúpila,no na skype mi funguje iba na písanie.Mám tam asi slabý signál,keď volám,tak ma po dvoch minutách vypne.Je to ako s telefonom,kde nie je dobrý signál,tak volať nebudeš. No pre mňa je fajn aj keď si môžem písať.Ušetríš za sms a píšeš si s viacerými. Ak sa nudíš,určite si to kúp,inštalácia je veľmi jednoduchá.
tak už musím len dúfam že tam bude dobrý signal idem do Rankweilu je to pri švajčiarskych hraniciach…
skus sa spýtat na bob , nemám s ním skuúsenosti,ale predávajú ho na poste, a tam mi povedali, že by mal mať najväčšie pokrytie, myslím, že je lacnejší ako yess, tiež si musíš zakupiť najskôr s ním modem.
Ahoj adela , ja som tiez doplatila na tuto ag , ale dufam ze som sa uz z toho dostala , chcela by som ti poradit ,nemusis cakat az ti skonci zmluva kludne ju mozes zrusit a hlavne odvolat najprv tu plnu moc ak si ju podpisala a potom ukoncenie zmluvy s agenturov , je plno inych agentur cez ktore si mozes najst pracu a hoci zaplatis jednorazovo , tak su aspon ferovejsi ako ta pani sefova z tej konkretnej ag .
pozna niekto pana PETER RUSKO okoli PIESTANY
TINA, problem je v tom, ze som v celkom dobrej rodine. Som tu spokojna. Zrusit zmluvu znamena skoncit s pracou v rodine. Som takpovediac sputana. Co by si mi poradila???
Dobrý večer, chcela by som poprosiť Judit, príspevok z 21.11., sprostredkovanie Viedeň, okolie, môžte mi poslať mail, alebo č.t. aby som sa mohla skontaktovať? Alebo ak niekto sa s Judit spojil vie mi poslať kontakt? Ďakujem.