Opatrovateľky v Rakúsku

ano pytaju doklady o uspesnosti ukonceni VS A ZA ROK 2009 az zaciatkom roka poziadat

ja by som mala záujem o zástup ,ak je aktuálny , ozvi sa prosím

ja by som mala zájem ak je to ešte aktuálne
0903427600

Žiadosť o vyplatenie rod.prídavkov sa podáva až v januári. Pre študentov vysokej školy nestačí len potvrdenie o štúdiu,ale je potrebný aj výkaz o štúdiu( vystaví študijné oddelenie na VŠ). Ja som ten výkaz musela dať aj úradne preložiť do nemčiny.

O tri príspevky nižšie je link od autora pete,pete. Nájdete tam všetko,čo sa týka opatrovateliek v AT.

Prosím Vás, má niekto skúsenosti s agentúrou ALSES? Ďakujem

Ďakujem za Váš záujem - momentálne evidujem viaceré záujemkyne. v prípade že sa vyskytne opäť nejaká ponuka na zástup budem vás kontaktovať.

O agenture AIW nič neviete? Počula som, že sa tam rozmaha uplatkarstvo.Kto podplatí, ten ide a kto neda ten trči doma dlhu dobu.Chcela som tam isť na pohovor ale po takýchto informáciach ma prešla chuť. Zaplatíte im nemalé peniaze aby Vam našli robotu a ešte aj niekoho podplacať aby mi ju vôbec dal.

asi majú dosť Rumuniek, tie ponúkajú na kijiji.at aj s Poľkami za 1160 na mesiac oficiálne s poistením na tri mesiace,s podporou pre rodiny, cesta hradená 1x za štvrť roka, rodina d

pre ata posielam ti cislo na Halaja ktory sa takto spravne vola no ale na zivnost zabudni inac tuto ag.ma Kaczianka z rak.inac davaj pozor na ich soferov drz jazyk ak sa tam dostanes prajem ti vela stastia 0915044883

Ahojte viete mi poradiť nejaký výhodný internet v Rakúsku?Chcem si zobrať vlastný notebook.Niečo výhodné a hlavne bez viazanosti???Kde sa to dá kúpiť a za akú cenu? Ďakujem :slight_smile:

Ja používam yesss, dobíjam si ho 20 eur. kupónmi, je to bez viazanosti a som spokojná. Dá sa kúpiť v hoferi, ja som kupovala aj s modemom ale dá sa aj bez.

Ďakujem krásne, myslím že si ho zaobstarám keď tam budem :slight_smile:

ja som si tiež taký kúpila,no na skype mi funguje iba na písanie.Mám tam asi slabý signál,keď volám,tak ma po dvoch minutách vypne.Je to ako s telefonom,kde nie je dobrý signál,tak volať nebudeš. No pre mňa je fajn aj keď si môžem písať.Ušetríš za sms a píšeš si s viacerými. Ak sa nudíš,určite si to kúp,inštalácia je veľmi jednoduchá.

tak už musím len dúfam že tam bude dobrý signal idem do Rankweilu je to pri švajčiarskych hraniciach…

skus sa spýtat na bob , nemám s ním skuúsenosti,ale predávajú ho na poste, a tam mi povedali, že by mal mať najväčšie pokrytie, myslím, že je lacnejší ako yess, tiež si musíš zakupiť najskôr s ním modem.

Ahoj adela , ja som tiez doplatila na tuto ag , ale dufam ze som sa uz z toho dostala , chcela by som ti poradit ,nemusis cakat az ti skonci zmluva kludne ju mozes zrusit a hlavne odvolat najprv tu plnu moc ak si ju podpisala a potom ukoncenie zmluvy s agenturov , je plno inych agentur cez ktore si mozes najst pracu a hoci zaplatis jednorazovo , tak su aspon ferovejsi ako ta pani sefova z tej konkretnej ag .

pozna niekto pana PETER RUSKO okoli PIESTANY

TINA, problem je v tom, ze som v celkom dobrej rodine. Som tu spokojna. Zrusit zmluvu znamena skoncit s pracou v rodine. Som takpovediac sputana. Co by si mi poradila???

Dobrý večer, chcela by som poprosiť Judit, príspevok z 21.11., sprostredkovanie Viedeň, okolie, môžte mi poslať mail, alebo č.t. aby som sa mohla skontaktovať? Alebo ak niekto sa s Judit spojil vie mi poslať kontakt? Ďakujem.