Opatrovateľky v Rakúsku

ja mam tiez yesss!som spokojna neprehanam to pisem cez skype netelefonujem je to super !

No tak ak dobre ovladas jazyk tak by som to skusila rozobrat s rodinou , vies mne neslo o to ze musim platit tie percenta ale to aky maju pristup k svojim op , ak je rodina spokojna a dobra tak sa urcite viete dohodnut mozno nie neviem ale mozes to skusit ,ako dlho este musis pracovat cez nich ??? a vies o tom ze ak po roku neukoncis s nimi zmluvu tak pokracuje dalej ??? takze si davaj na to dobry pozor aby si ju stihla ukoncit vcas lebo potom budes v zacarovanom kruhu

Skuste sa opytat- t mobile,bola tam akcia,viazanost na 2 roky ,neobmedzene,mesacne 9 eur .neviem ci este trva ta akcia,zobrala som si ho uz skor

ja pouzivam tiez yesss,som spokojna,na pisanie a chatovanie je to super,len ked dostanem postu s videom alebo fotkami mi to dost dlho stahuje, …

V hofri si kúpiš maličký modem ako usb klúč…stojí to 54 eur už aj s 4gb kreditom…je to bez viazanosti a vydrží to úplne v pohode bez stahovania aj 3 turnusy…je to bez viazanosti ale mala by si mať aj dobrý sig…ja tak fungujem a som spokojná…

pomoze mi niekto ,ako mam zrusit plnu moc,ktoru ma agentura…?..dam nick,len serieozne

podľa môjho názoru plnú moc môžeš vypovedať hocikedy, pretože ide o prejav tvojej vôle.je potrebné urobiť to písomne .Ale je dôležité ako je plná moc formulovaná , či ťa k niečomu zaväzuje.

bob: www.bob.at , yesss: www.yesss.at , drei: http://www.drei.at/portal/de/privat/tarife/internet_togo/InternetToGo.html , Telering: tele.ring ist jetzt Magenta | Magenta , T-mobile: http://www.t-mobile.at/privat/mobiles_internet/klax_wertkarte/klax_starter_paket/index.html , orange: Site institutionnel d'Orange

Inga robis cez Hilfswerk?

Má niekto skúsenosti s ag SUN S? Ak áno, prosím napíšte.Ď.

Ďakujem vám všetkým za rady a odporúčania… je super že existuje táto stránka :slight_smile:

Vedel by mi niekto poradit?
Pre svoju zdrav. poistovnu na Slovensku potrebujem odovzdat formular E106. Stiahla som si ho z netu, ale neviem, co s nim dalej - teda okrem toho, ze si ho musim vypisat. Musim ho dat potvrdit aj do SVA a potom prelozit do slovenciny?
Vdaka za odpoved.

Stiahla si si žiadosť o vydanie tlačiva E106?
Ak áno tak vyplniť a poslať do poisťovne v Rakúsku. Do 2 týždňov ti pošlú späť 2 originál potvrdené tlačivá. Obidve potom odovzdáš v poisťovni na Slovensku. Tam ti hned vydajú zdravotný preukaz pre pracujúcich v EÚ. To je všetko. Prekladať ho do slovenčiny netreba.

Kto vie presne kolko budeme platit odvody po 3 rokoch??? Mam z toho obavy uz predom. Dakujem za odpoved

Neda sa takto odpovedat konkretnym cislom, pretoze to bude u kazdeho inak. Zavisi to od vysky tvojich prijmov.

Tento formular,nevyplneny som posielala najprv na SVA, potvrdili mi ho 2x, musela som dolozit potvrdenie z obec.uradu o trvalom pobyte na Slovensku.Stacilo v SJ. Potom mi poslali obidva potvrdene formulare, s ktorymi som sla na slov.zdr.poistovnu. Oba potvrdili, jeden si nechali a druhy poslali na SVA. A vydali mi karticku poistenca na 1 rok. A to je vsetko.

Prosim o radu. Pracovala som ako opatrovatelka a neskor som si pozastavila zivnost. Mam novu pracu, ale odhlasenu zivnost a neviem ako ju znova obnovit. Da sa to vybavit aj po telefone?

pre xixi
mila xixi nevieš nahodou presnu sumu ktoru si musime dopočitať k svojej mzde -je to ya stravu a byvanie okolo 6,90 už riešim danove za rok 2009 dik skypka

pre Evu chod na WKO ak to mas v meste v ktorom si mas odhlasenu alebo pozastavenu?a treba ti meldezetel (prechodny pobyt)a s tym ides na WKO ak sa mylim nech ma opravi niekto

ahojte.Jedna vec je na tomto fore zaujimava,je to vraj o tom,ze jedna druhej pomahame,ale ak ste si vsimli kazdy tu pise len o agenturach,ktore beru vysoke poplatky a nenajdu pracu,ze???Preco nik nenapise,kde pracuje a ktora agentura je spolahliva???je to trapne od tych co maju pracu a pisu nam co nemame len zle skusenosti.Preco sa nepochvalite a neodporucite nieco dobre???