Opatrovateľky v Rakúsku

Bud si najdi na internete Hilfswerk,tam je dost toho-sidlo je vo Wiwdni,alebo zavolaj na cislo:004315224847,pytaj si p.Babincovu alebo p.Bielikovu,povedia ti ake všetky papiere potrebuješ,zdrav.sestry dostanu robotu rychlo,ja som nečakala,beru aj baby s biednou nemčinou.Mne sa páčilo,že somsa tam nemusela trepat.

vie niekto o agenture ALSES Z BARDEJOVA ked nieco viete tak mi napiste diky

Ahojte prosim Vas potrebovala by som preklad nejakych beznych veci,co sa tyka opatrovatelstva,neviete nahodou ci sa to da cez internet nejak???dakujem

pre Lubicu
teraz som volala na Hilfswerk, p.Babincovú treba volať v stredu!
papiere treba:
1.kópiu dokladu -obč.pr.alebo pasu, 2.životopis v nemčine s fareb.fotkou formátu ako do dokladu/OP,pas
3.kópiu/ preloženého donemčiny/ certifikátu
napr.z Červeného Kríža Slovensko,opatrovateľstvo/226h/
4.kópiu živnost.listu rakúskeho
/kto nemá ŽL, tak výpis z reg.trestov/
a pár viet na čistom papieri ako žiadosť

dodatok pre Lubicu:
výpis z registra trestov tiež preložený do nemčiny!

ontkocova@centrum.sk

Na internete nájdeš všetko. Sú tam slovníky,aj translátory. Stačí zadať do googla, Veľa šťastia

Ahoj Lydka,velmi si mi nepomohla ja viem,ze sa to da najst cez google,ale ak by som vedela ako tak by som nepisala lenze ja neviem pod cim alebo ako to mam najst.Ak vies nieco blizsie napis mi prosim ta.dakujem

prekladace a slovniky: http://slovniky.atlas.sk/ , Překladač vět a textů online , http://translate.google.cz/#en|sk|

roby niekto cez VAV.slovakia dobre urobim ked sa zaregistrujem

som slovak takze by som ti mal radit len sa zaregistruj ked odrbali mna nech odrbu aj teba ale teraz som ti radil ako slovak a teraz vazne len toto nerob oni ziju s tych poplatkov registracnych je to banda podvodnikov na čele s Vibostokom ci jake i to ma v mene neregistruj sa je to nesolidna agentura a urcite to citaju co pisem tak len im zelam vela zdaru a stastia v zavadzani pekny den,

komu sa plati? Fischer?

Ahoj xi, xi, Ty si super, ja som používala vždy len slovník, ale ten prekladač viet je super, to sa ale pomaly nikto nebude učiť, keď si to takto môže preložiť, Vďaka

Mila pani Marcela Schneid,mate zlu predstavu o Slovensku, o zivotnej urovni, cenach a zarobkoch tu.50eur. za pracu opatrovatelky ponukali pred 8 az 9-timi rokmi. Od toho casu vsetko slo hore, preco si myslite, ze by opatrovatelky mali robit stale za ten isty plat.A plat riaditelky banky je aspon 5x tak velky.

Aký preklač viet poprosím.

Preco nenapises aky prekladac viet???Nechces poradit???

Autor ma pravdu neregistruj sa,niezeby som nechcela aby si si nenasla pracu ani ja ju este nemam,ale Vavka je jeden velky podvod.Vycestovala som cez nich di prace Anglicka as ziadna praca a ani ubytovanie.To je moja skusenost.Pozdravujem ich a zelam co najmenej uspechov v oblbovani ludii.Hanbite sa…

Ahoj xixi.Dakujem pekne za pomoc a chcem sa opytat ten slovnik neprelozi asi cele vety nie???len kratke slova ze???dakujem este raz

Dobry vecer.Mam 23 rokov a mala by som zaujem opatrovat v Rakusku.Nemecky sa dohovorim.Dakujem0908408568

Prosím Vás vie mi niekto poradiť chcem prerušiť živnosť, stačí mi vlastne iba žiadosť o prerušenie živnosti?na koľko mesiacov môžem prerušiť živnosť a platí sa niečo za prerušenie a potom za obnovenie?keď máte niekto skúsenosť, prosím napíšte…