Maju teraz vraj slevu 50%. Za zprostredkovanie Prace v Holandsku chcu 150eur a za Nemecko 200eur. Nechapem to. Aj ja zacinam a preto sa pytam ako to s L-Workom je. A cez aku agenturu ides Ty? Nie, som 100km od Kosic.
Ja by som rada šla cez Atenu, dúfam, že mi to výjde.Prečo Holandsko?
Lebo ja viem viac po anglicky, aj ked nemcinu tiez zvladnem. V Holandsku su oba jazyky… Keby som mohla pracovat v Rakusku, bola by som radsej, ale kazdy iba slubuje a nic… Ale toto Holandsko je asi realnejsie… Neviem. Ty si z KE?
Áno som z Ke a plánujem Rakúsko. Nemáš email?Popíšeme viac, ak chceš.
kika.kika@azet.sk
No neviem či by ta Cichý zo stropkova zobral, lebo moja teta s ním chodí už rok a včera ju nechal v Bratislave s kuframi, lebo vodič sa strašne ponáhľal tak sa na ňu vy…
Este ze sa nad nou zlutoval vodic z inej firmy a zviezol ju do Roznavy odkial mala este 150 km domov.
Takze pozor na Cichého zo Stropkova je to veľmi nespoľahlivý prepravca!!!
Možno,že si ho objednáte a zostanete stáť na pol ceste domov aj s kuframi.
a čo som ešte zabudla dodať, je že ked sme do prepravnej spoločnosti Cichý volali na mobil, tak milá pani zdvihla, predstavila sa a ked sme začali rozprávať a chceli to nejako riešiť, tak nás jednoducho zrušila a vypla si mobil-asi sme ju rušili.
mam opatrovatelsky kurz 230 hodin.Mam zaklady s nemčiny. chcem sa zamestnat v rakusku na 2tyždnove turnusy odfebruara 2010.Skusenosti mam.
Ahoj Kika aj ja si vybavujem pracu operky ako zaciatocnicka,prosim ta vies o nejakej spolahlivej agenture???Cez ktoru sa chystas???dakujem
Ahoj Ivetka ty chces ist cez atenu???Bola si na pohovore vidi sa ti spolahliva???Aj jy by som chcela opatrovat ale neviem cez aku agenturu by som sla…inu si neskusala???
Ahoj Katka. Ked mi nik neponukne serioznu robotu do Rakuska… Pojdem na 90% cez L-Work do Holandska. Radsej bysom isla do Rakuska, lebo nechcem na dlho prec. Mam male dieta. A nechem sa odlucit na dlhy cas. Pracu potrebujem, lebo muz prisiel o miesto a zit musime. Neviem. Mozno sa mi ozve ta Lenka, co som jej pred chvilou odpisala. Mozno nenapise a mozno ani ten L-Work nedopadne, ale nadej je staly partner… Neviem, co dalej. Kriza je kriza a ludia chcu vydelat aj na tom najhorsom, co potka druhych…
Ahoj, áno chcem ísť cez Aténu. Vraj je celkom dobrá. Najprv som chcela skúsiť bez agentúry, ale keďže som začiatočníčka a nemám kontakty, tak som sa rozhodla takto. Ty si už vonku pracovala?
Pardon, skomolila som ti meno.
Tak toto je dobra hlupost, forderung rodine nedostava preto, aby platila rodina opatrovatelke odvody
Ja som pracovala v nemecku ale nie ako operka takze som zaciatocnicka,no problem je ze este nemam kurz takze je to tazke a kontakty tiez nemam,aby som sla bez kurzu a ty si uz v cakacej dobe:)))drzim ti pelce lebo viem ake je to dufam,ze sa nam to podari
Tak to ti verim,najlepsie je pre teba rakusko tam je to dvoj troj tyzdnove a mas kurz aj nemcinu dobru???Skusala si uz aj ine agentury???Ja zese nemam kurz tak to je problem,nieje problem si ho urobit,ale dlho budem doma to je v tom.Ty ako dlho si robila a kde.Drzim ti palce…
Ahoj Katka, skusenosti mam. Len uz je to dlho, co som robila a bolo to cez znamu v Nemecku. Teraz som na to sama. Nemecky sa dohovorim, ked uz budem v mieste. Tie tel. pohovory, to je dost o nicom, ked Ti v tel. skrka a naviac ma zkusajuci vadu reci. Ja viem, ze to nebude ziaden med… Ano, kurz mam… Vies o necom? Nechcem platit velke sumy vopred, alebo byt sdierana agenurou tu a este “na druhej strane”. Ano, o inych agenturach mam informacie. O L-Work, ale nikto nic nepise. Preto som sa pytala tu na zaciatku.
Ja kurz mám. Čakám ale nie dlho, už mi aj niečo ponúkli, len mi to nevyhovovalo. Vraj ma budú kontaktovať v dohľadbej dobe. Tak ti držím palce aj ja a čím skôr si urob ten kurz.
ahojte pracujem v rakusku mam zivnosť od jula 2008 beriem tam rodinne pridavky na jednu dceru teraz som pocula ze ked budem na jar 2010 podavat danove priznanie tak preto ze beriem pridavky k mojmu prijmu v rakusku sa prirata aj prijem manzelov na slovensku a tym padom presiahnem tu hranicu nezdanitelnych 10 200E a vyrubia mi zaplatit dan neviete o tom nieco
Prosím vás ako je to s daňovým priznaním tu v Rakúsku? Sme povinný všetci ho podať aj ked môj ročný príjem nepresiahne hranicu 11000eur ročne??? Povedali mi v agentúre, že ja nemusím. Ale dozvededla som sa, že musím. Tak teraz neviem. Poraďte ak viete.