Opatrovateľky v Rakúsku

ahojte mohol by mi niekto poradit ako zacat vybavovat robotu v rakusku a poradit nejaku agenturu v BA.stratila som pracu a chcela by som pracovat ako opatrovatelka v rakusku.za odpovede velmi pekne dakujem.

Niečo o tých negatívach, žiaľ je to pravda, zažila som to, keď moja striedačka povedala, že ide na operáciu so “žen.vecami” aby som prišla o týž.skôr, súhlasila som, lebo človek nikdy nevie kedy bude potrebovať. Nakoniec sa ukázalo, že žiadna operácia sa nekonala, iba si potrebovala zaskočiť medzi tým, lepšie poved. zarobiť na inom mieste. Takže pozor na také špekulantky a neustále presúvanie termínov. Hanbila som sa povedať rodine prečo odchádzam, že sme sami proti sebe, ako národ. Tak si dajte pozor na striedačky, lebo všetko sa dá po vzájomnej dohode a nie podrazmi. Veľa šťastia a pekné Vianoce praje beta

ak je prijem za uplynuly rok nizsi ako 11 000€ DP nie je potrebne podat v AT, na Slovensku vsak ano.

Dobry den dievcata robi niekto cez Katarinu Turcanovu z BB.skusala som volat ale nedviha ak ste nieko cez nu napiste diky.

žienky povedzte mi prosim ak sa mi podari zamestnatnat sa v Rakusku a vybavit živnost hned sa daju vybavit aj pridavky na deti

prosim vas opatruje niektora z vas v micheldorfe okr.kirchsdorf am kremps idem tam teraz od 17-2 januara bola by som rada ak by si sa ozvala idem 1-krat mam trocha strach diky caute

ahoj ildiko.jedna moja znama je cez tuto agenturu.ak chces tak jej zavolaj a ona ti mozno poradi.0918474938.vola sa zlatka.ale az v pondelok lebo teraz robi.

ahoj deleted.ja som si aktivovala internet cez A1.davali to aj v reklame v telke.19Gb za 19 eur.alebo ak mas lepsi fon tak staci kupit kartu TMOBILE a cez mobil sa prihlasis .jedno prihlasenie aj polhodinove,hodinove skype alebo cez opera mini v mobile stoji 30cent.

Ahojte opatrovateľky.
Mám takýto problém.V najbližších dňoch by som mala nastúpiť ako opatrovateľka do AT.Po prvý krát.Zaujímalo by ma,aké papiere budem potrebovať k otvoreniu živnosti v AT.Idem cez agentúru,ale oni odo mňa pýtali zatiaľ len certifikát a reg.trestov.Mohli by ste mi poradiť???Ďakujem

ahoj aika.ak potrebujes peniaze tak ti bude jedno za kolko.ak si to este nerobila.ja som cez arios a co sa tyka penazi im tak su v pohode.ja som platila skoro na tri krat da sa s nimi dohodnut.a robila som cely mesiac a uz dvakrat mi nasli behom tyzdna rodinu za 57.su spolahlivy

SKUS SA PRIPOISTIT NA ZDRAVOTNEJ POISTOVNI V RAKUSKU .ROBI TO NEJAKYCH 15-20 EUR NA MESIAC.A ZA CELY MESIAC TO VYCHADZA NEJAKYCH 300 EUR VYPLATENYCH.

AHOJ TIMEA.TOTO POTREBUJU VZDY NA ZACIATOK.ALE DAJ SI TO PRELOZIT DO NEMCINY.AJ TVOJ RODNY LIST.

Vďaka Magdaléna.A musí to byť úradne preložené?A čo potom?Ak mi to agentúra nebude vybavovať,ako mám potom postupovať? V týchto veciach sa absolútne nevyznám… :slight_smile:

potrebovala by som pozicku na rakusku zivnost

ahoj,ja som cez nu,je tazko sa tam dovolat,skus napisat email,ak cez nu este nerobis,dovolat tam trosku trva,vyskusaj po 15tej hodine tam volat,treba mat trpezlivost

Ahoj.ARIOS má v ponuke viac miest.Mne dnes ponúkali,mohla som si vybrať.Na tých miestach ponúkali 50 eur.Skús tam zavolať a poinformovať sa.

myslíš pôžičku, ak robíš na živnosť v Rakúsku - ako pre banku na Slovensku dokladovať tento príjem - myslím že ti poradia najlepšie priamo v banke kde chceš o pôžičku požiadať - si živnostníčka, takže asi takto sa na teba bude banka pozerať - ak máš účet, príjmami na účet, slovenským daňovým priznaním a pod.

koľko sa platí agentúre Arios ? na stránke som nenašla.Dík.

dakujem pekne.pondelok sa s nou budem kontaktovat.

Ahojte baby. Robím na vianoce a som z toho nešťastná. Idem druhýkrát do rodiny, ale psychicky som na dne ak už len teraz si pomyslím, že mám s nimi stráviť vianočné sviatky, žiaľ však peniaze potrebujem. Tie čo robíte v okolí Viedne, máte tiež takých nepríjemných zamestnávateľov. Hrozne nás ponižujú. Nechcú mi dať vychádzky, niekedy 3 dni nevyjdem z bytu a nie je tam ani balkom ani terasa a k tomu by dcéra chcela, aby som 12 hod. presedela pri lôžku a nedbala by asi, keby som tam sedela i celú noc. Hovorím dobre po nemecky, ale žiaľ s prácou je to akosi biedne, nepodarilo sa mi nič nájsť. Som niekoľko dní pred odchodom do práce a už som nervlzna, s každým sa hádam. Má niekto podobné problémy?