Diana, veď Júlia ten oznam písala v roku 2008-19.10. ale má tam svoju mailovu schránku, takže skús jej napísať.Ahoj Ja
pre wandu.ahojte vsetci som uz desiaty rok v rakusku,robim opatrovatelku a uz som si prezila vselico a preto by som chela poradit wande nech sa nenecha od rodiny ponizovat ak mas dobru nemcinu musis sa obhajit a nedat sa,pretoze oni si nas niekedy tak trochu zamienaju s otrokmi ktori nemaju ziadne prava len povinnosti ak si cez agenturu tak to ries s agenturou za ktoru si urcite platis tak nech si za tebou stoja a ak cez agenturu niesi o to lepsie treba im na rovinu povedat,ze ty volno potrebujes a hotovo.nedaj sa odbit a ak nie tak si jednoducho zbal veci a chod domov.roboty je stale dost a oni nas potrebuju.prajem vela stastia a neboj sa ich su to ludia ako ty alebo ja niesu nic ine…drzim palce
ahojte,pracuje niekto z vas vo WIENERNEUSTATE?ak ano napiste ja som tu uz rok.pekny den prajem
dobry den, je to zatial najlepsia agentura v akej som bola, o vsetko sa staraju, mne pomohli aj s vybavenim materskeho prispevku a vobec so vsetkym
ked si tam uz rok, tak by si to uz mala vediet spravne napisat…
Pracovala som pre ňu,ale skončila. A moja kamoška tiež ešte pracuje,ale babka jej zomrela a už 4 mesiace čaká na prácu.
ja som sa akurát vrátila po týždni z AT, ponižovanie, agresivita,bez voľna,radšej som odišla… Mám teraz problém,mám živnosť a treba platiť odvody. Robotu novú nemám, je to na zaplakanie. B
Ahoj,pozastavit zivnost mozes aj mailom,nemusis tam ist osobne,ked vsak mas co i len jeden den zivnost zivu-platis odvody za cely mesiac,pozastavovat zivnost sa ti neoplati,ak chces brat pridavky na deti-su vacsie ako odvody
Ahoj, ja som sa kontaktovala na Lučenec. Za registovanie nič síce nechceli, ale bolo treba prísť osobne na testy z NJ. Ďalej mi oznámili, že berú 9% poplatky z Tvojho príjmu. Mne sa to zdalo veľa. Nejdem cez nich.
ani CSOB nie
ja,ak mám novú rodinu,v prvom rade ich informujem o voľne.Poviem im,že mám nárok na dve alebo tri hodiny voľna každý deň.To závisí aj od stavu pacienta.Ale nech je ten stav akýkoľvek,stále sa dá ísť od toho pacienta aspoň na nejakú hodinku von.Ak s tým nesúhlasia,poviem im,že zdrav.sestry majú tiež po nočnej šichte 2dni voľno.Že ja som tiež len človek ako ony a to voľno si doslova vydupocem.Tak ako ony potrebujú ísť na vzduch ,potrebujem to aj ja.Nakoniec ustúpia,vidia,že to so mnou nevyhrajú.Hneď,ako prídete do novej rodiny,v prvom rade si určite podmienky o voľne, o vyplácaní platu.Dohodnem sa každý týždeň aby ma vyplácali,alebo 3dni pred odchodom domov,nakoľko si chcem ešte niečo nakúpiť a blá-bla-bla.Ale to voľno každá musíme mať.Ja momentálne sedím doma,dedo mi zomrel,zatiaľ nič sa mi nerysuje.Ale cez sviatky chcem byť doma,takže začnem hľadať niečo medzi sviatkami.Agentúra sa mi neozvala,asi nemajú nič.Ja by som radšej bez agentúry.Nedaj sa ponižovať a odíd.Alebo nech ťa niekto zastúpi.Viem,aké to je byť na sviatky preč od rodiny.Ja som celé sviatky preplakala,keď som bola vo Viedni.Hľadaj si novú rodinu,alebo ak si cez agentúru,povedz nech ti vymenia rodinu,že si nespokojná.Držím ti palce.
Ildiko,ja som pracovala cez guter engel.Vystríham ťa pred tou agentúrou!!!Nechod cez nich.Klamú,zavádzajú,a pani Jana Engel?Niečo otrasné.Spustí na vás takú spršku slov,že ani nestíhaš registrovať,Ak máš nejaký problém,nerieši to.Jej manžel Ulrich Engel.Vyzerá akože sympaták,ale obaja sú veľký podvodníci.On je nemec.Sú falošní,klamú a robia ženám problémy!!!Len zdierajú.Už strašne veľa žien od nich odišlo.A další sa chystajú.Ona pekne rozpráva po telefone,len samé sľuby,ale ak už vás majú v hrsti,tak beda každému.Ja som odišla a mám pokoj od nich. Ten názov agentúry guter engel,vôôôôôbec ich nevystihuje.Robia veeeeeeeeelke problémy!!!Nechod cez nich,hľadaj inú agentúru.Robia podvody s papiermi!!!A s vyplácaním.Vyvrieska sa na teba,ako na sopľavé decko!!!NIE GUTER ENGEL!!!
Moja reč!hovoriš mi z duše,preboha,baby,nestrácajte vlastnu hrdost-hlavne začiatočničky.Preto je doležité učit sa reč,aby ste ich pochopili a aby ste im vedeli povedat a bránit sa,nie pozerat ako puk a len prikyvovat na ich podmienky.Nech si nemyslia že pochádzame z džungle a trasieme sa za ich peniazmi!Ja som už vystriedala vela agentur,aj rodín-zmena je život,nie?
máte velkú šancu opatrovat,ale na slovensku!!!
chcela by som reagovat na tie opatrovatelky ktore už maju taku skusenost ako je to s varenim, pranim, zehlenim,ze ak pridete do rodiny pytate sa vy ako je to s tymi vecami či zariadi agentura ak ste cez agentura.Alebo ta rdina do ktorej pridete, že okrem opatrovania musite robit domace prace,
Asi som robila v tej istej rodine,ale ja som nevyšla 14 dni z bytu.A spanok? Čo to je?
Vie mi niekto poradit,ked mam živnost v rakusku a 3mesiace nepracujem a v rodine som skončila,kde mi pride šek za soc. a zdravotne?Pride mi to na sk? Dakujem
Neodporučam.
Prvý šek mi prišiel na adresu, kde som pracovala a druhý mi prišiel automaticky na slovenskú adresu, ktorú som uviedla v Žiadosti o živnosť. Ale trvalo to asi 3 mesiace. Dúfam, že som trošku pomohla…