Robi niekto cez ag.EU NETZ ako je to u nich?
nechodi nikto do Rakuska cez agenturu A.B.O ?
Neviete mi povedať niekto, kto pracuje u pána Katzianku, či je to pravda, že sa ide od nového roku zvyšovať poplatok pre agentúru a keď áno, tak na akú sumu? Ďakujem…
Hoď si tú ag. do Google,tam na 22 strane máš názor z 22.apríla.
Ja som tiez chcela uver,ale povedali mi ze potrebuju danove priznanie z rakuska…
Ja som zacinala vo Viedni a babka bola riadna bosorka.vianoce som tam travila tiez a boo to strasne…len som sa vtedy este neodvazila spekulovat.Vydrzala som tam 1,5 roka,ale teraz o 4 roky neskor mam super rodinu a to,ze tam mam stravit vianoce neberiem ako tragediu…Hlavu hore,ked niesi spokojna tak zmen rodinu.Nestoji to zato aby si si nicila nervy…Dobra agentura ti najde rychlo rodinu…
Ahoj,ja robim cez Westen z LC…Neplatila som ziadny poplatok,len z platu 10%…podla mna je to super lebo ked nemas robotu nemusis nic platit…
To je tvoj nazor,ale podla mna to nieje vela.Ved si len porovnaj ze niekde zaplatis naraz 700 € a po dvoch mesiacoch ti povedia.ze pre teba nemaju robotu…Takto zaplatis len ked zarobis…
nie že by si bola rada že ti zoženu pracu bud stalepripravena,ale si ešte aj chceš určovat aky čas do predu ti to maju ohlasit.ja chcem ist od februara a budem rada a hlavne pripravena aj o polnoci ked mi zavolaju za 5minut12.
ahoj som od kosic idem prvy krat do viedne 1040 argentine strasse cez vianoce az do 5 januar ak tam budes niektora ozvy sa prosim mam trocha strach diky!
precitat cely blog, docela dobrej
Ja odhadzam po prvikrat do Rakuska, idem do Ebersteinu, nemam ani sajnu co im budem varit na vianoce, ako to tam bude prebiehat, pravdupovediac mam z toho strah.
budem rada ak sa budem moct potom podelit o svoje skusenosti
To tak to ti teda drzim palce. Naco ale potom od teba vyberaju registracny poplatok? A ty mudra ako podpises zmluvu ak ti daju odchod dnes v noci? ja som sa nastastie uz dostala von, a cez dobru agenturu. myslim si ze ta ten elan prejde…
Ahoj skus zavolat Robert Lempel agentura Arios, oni ti pomozu pa
v harbergu nie su so ziadnou oper spokojne
tak nech makajú sami
mas pravdu
… snad mi tu na tejto zaujimavej diskusii niekto skuseny poradi. Mozno sa Vam bude zdat moja otazka smiesna, ale neviem ako zistit to, co ma zaujima. Pracujem v Rakusku uz zopar mesiacov ako opatrovatelka, ale zatial som z uradu nedostala svoju zivnost. Dostala som len nejaku karticku (podobna bankomatovej karte) z WKO s mojim menom a clenskym cislom, a taktiez sek na zaplatenie clenskeho poplatku. Ale ziaden papier, ktory sa zivnosti podoba nie. Na SK vydavaju zivnost na A4 so statnou peciatkou. V Rakusku je to inak? Viem, ze by som sa to mohla opytat aj vo svojej agenture, ale natrafila som na nie dobru agenturu, ktora so mnou akosi nechce komunikovat, neviem sa k nim dovolat a odpovedi mailom sa takisko neviem dockat. Vopred vam dakujem za radu.
Anka, zivnost ti vybavovala agentura? Ak ano, tak original ma urcite prave ona. Opytaj sa na to v AG, ak ti ju vybavovali…je mozne, ze ti daju len kopiu, ako tu niektori pisali… inak je formatu A4, takej zelenkavej farby…
ahoj xixi,
ano, zivnost mi vybavovali v agenture. Ale naposledy, ked sa mi s nimi podarilo skontaktovat, tak mi tvrdili, ze zivnost mi pride na adresu rodiny v Rakusku, ze mam len cakat. Ale trva to uz 7 mesiacov, co cakam. Zda sa mi to prilis dlho. Dcera starkych, ktorych opatrujem volala na ten urad, ale tam jej povedali, ze zivnost mi uz zaslali. No ja som zatial okrem tej karticky a seku nedostala nic.