mozem odporucit p.Kopku z Viedne je seriozna a plati sa u nej jednorazovy poplatok 200e,no musis mat skusenosti s opatrovanim a vdiet komunikovat po nemecky.
ahoj mozes napisat na nu neaky kontakt?
ano ,ja
Ahoj Renata, sa som tu tiez prvy krat a nachadzam sa priamo v Bludenz…
ahoj lenka…tak mi napis na mail, ktory tu mam, nechaj mi tel. cislo a ja ti zavolam…mas tu uz nejake kamosky,poznas tu niekoho?
prosím ťa Eda vieš,alebo možeš dať nejaký kontakt/mail,tf.č./ na p.Kopku ja som tiež mala ísť od 1/2010 ale padlo to a ag.čo som našla no hrúza tak dík ak sa dá.
je na nete pod www.opatrovanie.sk
Ahoj, ak potrebujes opatrovatelský kurz tak skús vo VaV, robia kurzy takmer po celom Slovensku a sú naozaj velmi kvalitné a dajú sa urobiť rýchlo (cca za jeden mesiac). Dokonca ak pracuje niekto v Rakúsku na turnusy, tak si moze niektoré hodiny absolvovat ked je doma, a zvysné ked sa vrati po dalsom turnuse s dalsim kurzom. To je aj moj pripad. Mne to velmi vyhovovalo, lebo som sa nevedela dostat k takejto možnosti - ako absolvovať kurz keď chodím do Rakúska. Odporúčam všetkým kurzy vo VaV - sú naozaj dobrí a lacní. Tu je ich stránka: www.opatrovatelskykurz.com alebo www.vavslovakia.sk
Jana
Vie prosím Vás niekto poradiť čísla taxi služby, t. j. telefónne čísla vo Viedni? Ďakujem za odpoveď.
Juraj nájdi si o tej ag.zadaj do Googl nájdeš čo potrebuješ ale keď nie si v zúfalej situácii skúšaj bez ag.
hľadaj bez ag.
to ako co robis im tu reklamu alebo co, ved je to iba banda podvodnikov co ti len naslubuju a oberu o peniaze aj pre ostatnych sme tu uz viaceri spominali nepodporujte VAV v oblbovani dalsich mozgov a nekontaktujte ich
Príjemne vianocne sviatky vsetkym a tym co dnes sluzime a sme odlucene od rodin trochu viac.
Ahoj.aj ja som opatrovatelka,no momentalne nemam stalu pracu iba zaskakujem kde treba.som vo Viedni a ty si kde?
Ahoj.aj ja som opatrovatelka,no momentalne nemam stalu pracu iba zaskakujem kde treba.som vo Viedni a ty si kde?
ahojte.chcem sa opytat ako je to z netom v Rakusku.co je najvyhodnejsie ak sa nechcem zaviazat ziadnou zmluvou.dik
Prajem všetkým opatrovateľkám a opatrovateľom či už sú v Rakúsku, alebo doma krásne Vianoce a šťastný celý nový rok
Oporucam Yesss da sa kupit v Hoferi modem+ karta s 2GB stoji 55 Eur.Inštalacia jednoducha, dobijanie tiez bez problemov. Ja som s nim velmi spokojna.
dakujem,za dobre upozornenie prosim porad agenturu a ako sa ti tam dari edit