a kde sa da dobit?dakujem za odpoved
ako tu čitam, kolko si teda treba odkladat s platu kvoli tomu ročnemu vyučtovaniu
Hoferi pri pokladni si budes pytať Ladebon kupijem si za 20,-Eur. a dobijes si sama v pocitaci na chatovanie a pozeranie stranok mi vystaci niekdy aj 2 dvojtyzdnove turnusy.Ja som si taktiez kupila na odporucanie tu na zzz.sk
ahoj ja som tiez vo Wien kde si ty momentalne v ktorom okrsku?
ahoj ja som vo Wien daj mi cislo na pevnu linku brnknem ti viem ake to je ked ides prvy krat…
Zdravím všetky opatrovateľky i opatrovateľov.Mala by som zopár otázok ohľadom živnosti v Rakúsku.Sesternica nastúpila do rodiny kde bola na skúšku bez papierov za 50eur/den+cesta.Teraz sa má vrátiť znova k rodine,no rodina žiada aby si živnosť vybavila,ale odvody jej platiť nechce.Chcem sa informovať,či je to len dobrá vôľa rodiny-platenie odvodov,alebo ju k tomu aj niečo viaže.A aj či rodina dostáva nejaké peniaze,keď má 2opatrovateľky legálne.Vďaka za každú odpoveď na môj email:pflegerin55@azet.sk
Všetkým opatrovateľkám a opatrovateľom prajem Šťastné a požehnané Vianoce,ako i veľa síl a energie pre túto prácu.
AHOJ NERAD TA OTRAVUJEM ALE JA BY SOM MAL ZAUJEM KEBY SI O NIECOM VEDALA RAD POJDEM DIK
už to nieje aktualne sorry
keby vedel…
bolo by dobre keby niekto napisal co je s Juliou a ci niekomu aj pomohla najst pracu
má tam mail,môžeš jej napísať ked chceš
je to len na dohode s akým platom súhlasíte treba len hľadať lepšiu rodinu.
ak ste bez ag.,musíte si to vybaviť sama,riskujete či vás vyplatia dohodnutú sumu.kôli tomuto je dobré byť cez ag.,vtedy si rodiny nedovolia špekulovať.ja už bez ag.určite nepôjdem.istota je istota.
neviem preco si " anonymna " podrazdena asi nebol ziaden darcek
darček bol,len to hore je rok staré a zrejme aj neaktuálne,tak ja neviem čo sa od toho očakáva.
Rodinu k plateniu odvodov nič nezaväzuje. Nenariaďuje jej to žiadny zákon. Ak chce však poberať podporu na zamestnávanie opatrovateliek, musia byť zamestnané legálne. Opatrovateľka si vo Werkvetragu dohodne všetko aby rodina ako píše anonym “nešpekulovala” - potom sa nemôže stať, že jej rodina dohodnutú sumu nevyplatí.Stáva sa to vtedy, ak chce opatrovateľka kvôli daniam nejaké peniaze “načierno” - cestovné,príspevok na poistné. Agentúry takéto peniaza nezjednávajú, preto čo je dohodnuté sa vyplatí. Teda chyba nie je v tom či cez agentúru alebo bez nej. Súhlasím s ??? - ak sa vám zdá málo, treba hľadať inú rodinu.
prosim vas pomozte mi nájst nejaku agenturu.mám opatr,kurz,základy nemčiny. som uz asi dva mesiace registrovana u pani Ruskovej,ked jej volám stále nie su volne rodiny. chcela by som už po novom roku sa niekde zamesstnanat.Mám 46 rokov a prax v opatrovaní. Pomozte mi získať nejaké agentúry solidné.Ja si tam okamžite zavolám. Budem velmi vdačna ak miniekto poradí.Pytat si papiere od pani Ruskovej papiere nazad alebo ešte počkať.Dakujem čakam
ze by Julia niekomu nukala pracu.
Pekný den,chcem sa opýtať či mi neviete poradiť nejaku dobru agenturu alebo niekoho sukromne,kto vie sprosredkovat pracu opatrovatelky/zdravotnej sestry v Rakusku najlepsie okolie Viedne,Linzu-horne Rakusko???
Ďakujem.
0910 405 803
riskuje i s agent.su baby co peniaze nev.i cez ag.