Opatrovateľky v Rakúsku

si smiesna, lebo prave ty sa tu ohanas predpismi, ktore tu tak vehementne obhajujes.

Tak bojuj!!!A vsetky bojujte len som zvedava ze dokedy si vas ta rodina necha.Nezabudajte ze opatrovateliek je viacej ako rodin.Si myslis ze ked si budes stale otvarat …tak dobre skoncis?Veru nie.Len ked natrafis na rodinu ktora pokial nezisti ze aj ine opatrovatelky existuju.Myslim povahovo ine.Vies nikto nehovori ze netreba sa s rodinou vopred dohodnut ale su aj take s ktorymi sa velmi neda.A situacia je taka aka je a preto ja sa vobec necudujem ze opatrovatelky zostanu aj za takychto podmienok ze to volno skoro vobec nemaju.A poznam aj take co by mohli mat a jednoducho nikde neidu lebo sa im nechce a tym im hraju do karat lebo rodiny si navzajom vsetko o opatrovatelkach povedia.A veeeeeeeeeeeeelmi porovnavaju.Kazda rodina je niecim specificka a preto s kazdou treba aj inak jednat.a vobec to nie je take jednoduche ako sa zda!!!

opatrovatelka ma svoje povinnosti, ale aj prava!!!Na to by ste nemali v tej submisivite zabudnut.Kvalitnu opatrovatelku si chce rodina za kazdu cenu ponechat a to neznamena moje mile, ze ak sa o svojich pravach dokaze s rodinou v klude pozhovarat , ze ma velku papulu.Nie kazda si to vsak moze dovolit a uz vobec nie taka, ktora sa nedohovori.Nehovoriac o dalsich elementarnych nedostatkoch.Tu veru radi vymenia.Voci schopnej, inteligentnej a pracovitej sa zachovaju ustretovo.

Rodin je viac, ako opatrovateliek.Treba citat Rakusku tlac !Populacia starne.A velmi.

si fakt trapna.

Mohla by si prosim Ta ale celkom vazne napisat ze aka je to kvalitna opatrovatelka?Mna by to velmi zaujimalo.Chcela by som totiz vycestovat tiez za takouto pracou a chcem sa co najlepsie na to pripravit.Dakujem velmi pekne

opatrovatelka vie vzdy vycitit potreby svojho pacienta,necaka,kym jej to, co by mala urobit sama od seba niekto prikaze, dohovori sa v jazyku krajiny v ktorej pracuje,vie sa s rodinou dohodnut aj o svojich potrebach bez toho, aby nahluplo na vsetko pritakavala.Spolupracuje so svojou kolegynou jednotne.Svoje sluzby poskytuje kvalitne a nacas.Postara sa o chod domacnosti a pacienta drzi v takom poriadku a hygiene, ze je kedykolvek schopna prijat akukolvek navstevu.Prakticky dokaze vsetko k plnej spokojnosti svojich klientov tak, ze ked odchadza domov, ide s pocitom dobre vykonanej prace.

Ahojte. Tiež som robila v Rakúsku a za 2 týždne som mohla vyjsť 2x na 2 hodiny. Ešte k tomu dcéra chcela, aby som sedela celý den pri posteli pacientky a sledovala s ňou televízor, ktorý bol zapnutý tak hlasno ako len bolo možné. Samozrejme programy vyberala dcéra, kľúce boli vo dverách a hocikedy tam vtrhla… Nemusela som variť,prať, žehliť. Zvládla som to dva turnusy a teraz som to vzdala. Hovorím dobre po nemecky, prax mám, ale žiaľ žiadnu inú prácu ako opatrovateľka som nenašla. Dnes som to vzdala.Myslím si, že ešte raz by som to nevydržala ani psychicky,

Ahoj Katka, v Prešove majú dobrú cenu kurzu v Agentúre VaV - 265 EUR, a máš v tom aj kurz nemčiny a knihu nemčiny zadarmo. No asi tam budeš musieť chodiť, ale určite sa s nimi dá dohodnúť. Tu nájdeš viac info: www.vavslovakia.sk/opatrovatelske-kurzy

ahojte, poradite k prídavkom na deti?
mám syna, ktorý nastúpil na strednú školu, potrebujem aj potvrdenie zo základky aj zo strednej? a druhý syn, 25 rokov, mal na rok prerušené štúdium, od septembra pokračuje na magisterskom štúdiu, ten potrebuje aké potvrdenia? a odkial?
vdaka.

stranku Opatrovanie v Rakusku a danove povinnosti tam urcite najdes to co potrebujes

Wanda ak chces tak sa mi ozvi na tel.c.00436646449390.

opatrovateľku ku staršej panej - okolie St.Pöltenu, podmienka - komunikatívna nemčina, kurz - ostatné info.na tel.č. 004327222834 alebo 06646449390

ste agentúra,alebo bez

bez

ocenujem vsetky tie, ktoré si tu navzájom pomáhate.Vdaka Dan ,dobre si jej poradila.Ja som vás objavila len teraz,som obeťou zneužitia plnej moci agentúry zrusili mi zivnosť 16dec.a oznamili mi to2o,pretože som nebola erraichbar.Volala som na magistrat ,kedže nemam nove miesto novu adresuPrisla som o živnost a možem za52eu vybavovat novu a ostatné doklady…Neviem ci ex po možno ešte niečo zachraniť?

Prosim vie mi niekto poradit ako si zachraniť živnosť,ktorú mi agentúra zrušila ,mala plnú moc/bez upovedomenia kedže som nebola v dosahu)oznamili mi to2Odec.,že ma odhlásili k16dec.Volala som tam,ale kedže nemam nové miesto neviem nahlasiť inú adresu nevybavila som nič mala som mať tlmočníka ked som podpisovala splnomocnenie agentúre.U vas som čítala že prerušiť možno spätným datumom? Ako

a ktorá, že to bola agentúra?podla mna na 99percent sa to už nedá vrátiť spať,treba si ju otvoriť novú za poplatok okolo 80-100eu.čo je zrušené,je ukončené.treba začať odznova.

Možem poprosiť na´ p. Kopku z Viedne kontakt? dakujem.Betka

chcela by som sa spytat co treba ktomu aby som pracovala ako opatrovatelka velmi rada by som pracovla vtejto profesii dakujem