Opatrovateľky v Rakúsku

sa toho kurzu týka niečo poradím, v sobotu budem na Slovensku, zavolám a poviem o čo sa jedná

Ja zarobím do 10.000eur ročne, takže nemusím podávať daňové aj keď som cudzinec pracujúci v Rakúsku??? Bolo mi povedané, že všetci cudzinci sú povinný podať daňové v Rakúsku. Inde zase, že iba ak zarobím nad 11.tis. eur ročne. Mám z toho hokej. Niekto tak , nieko inak povie. Ďakujem za odpoveď teretka…

ked si date tu pracu tak tu sa zaciatkom t.r. o DP vsetko popisalo a velmi pekne vysvetlilo a su aj ine stranky kde mate rady len treba pohladat na to vraj sluzi internet …stranka Opatrovatelky v Rakusku a danove priznanie je napr. vyborna…

Popisane o tom je tu na str.40-43…hladat hladat

Dobrý večer, chcem sa spýtať ak si platím pripoistenie na PN v Ra ak budem chorá tak musím mať PN vypisanú v Rakúsku, alebo mi ju môže vypísať aj lekár na Slovensku. Niesú s tým potom problémy? Ako to vlastne je.Ďakujem

ja som momentalne v 14.bezirku pri zel.stanici Hutelldorf.si blizko?

St.Elisabeth .zmenu už na magr.nechceli urobiť aniked pošlem tlačivo o prerušení.Ako budú brať 2založenie živnosti,budem brata ako nougrunder,oslobodena od danovej povinnosti ,či sa to odrazí na zvýšených odvodoch?Poistenie by malo byť ku koncu v mesiaci zrušené automaticky,ak živn.zrušenáĆo je lepšie ?platiť dobrovoľne vATodvody aj ked zvýšena suma či nahlasiť u nas v soc.Či už na to nie je neskoro? Soc.sa Da dobrovoľne platit,neviem či aj ostatné,aby bez prerušenia.?Chcela by som všetko obnoviť aj ked bez miesta sa asi živnosť nedá založiť?Či ano-poslaním papierov,ale to sa asi viaže na standort?a tomu prináležiaci magistrát? Nevynadajte mi do blbých ,všetci všetko nevieme.Vdaka za podporu. aj p. zAlses za ochotu. Veľa spokojnosti všetkým do Nového roku. elisabet@slovanet.sk

ahojte,najde sa niekto v Portschach am Worther See???

Buwag@Buwag.sk

Vsetko dobre do Noveho roku 2010, vela zdravia,pokoj v praci a rodine Vam vsetkym prajem

ak nieco potrebujes zistit ohladom tej agentury vo Welse pis na pokec nick santmartin

Dobry den.Mohli by ste mi poslat adresu alebo čislo tel.agentury v Lučenci.Ďakujem

jókaiho4,LC,nutná nemčina,opatr.kurz

dobry den, moja manzelka pracuje necely rok v Rakusku. v kazdej rodine som ju bol navstivit,aby som sa presvedcil, ci tam nepreziva stresy a trapenie. obdivujem ju aj Vas vsetky su to vydrete peniaze. vsetkym,ktory Vam zavidia odporucam skusit si to! drzim palce v Novom roku.

Ahojte dievcata.Vie mi niektora poradit ohladom danoveho?Mozem si odpocitat za cely rok 2009 naklady na odvody,ked to plati za mna rodina?Vdaka.

pomoze mi niekto ,potrebujem formular beih1 k rod.pridavkom v AT ,mohol by mi niekto poslat,neviem a,ko to mam stiahnut,alebo aspon ,moze mi niekto poslat ,ako ma vyzerat original?..

ahoj
napis mi tvoju mail adresu,poslem ti formular

ahojte ma niekto skusenost s agenturov Bc.Stefan Pavlik - SK Agentur??? poprosim o nazory…diky

Preco?

Ahoj ozve sa mi niekto, kto pracuje na živnosť viac ako 3 roky? Chcela by som presne vedieť v ktorom roku sa začínajú platiť vyššie odvody do SVA, či po 2. alebo po 3. roku podnikania. Tiež som počula, že po 2. rokoch treba podať daňové priznanie aj keď je príjem menší ako 11000 Eur. Dík