Opatrovateľky v Rakúsku

Ahoj.Chcela by som ísť od februára do Rakúska opatrovať.Prosím ťa pekne ak môžaš poraď mi ako
si satam dostala cez akú agentúru.Dakujem.

ak máte opatr.kurz a viete nemecky,nieje problém!

Cez Fabianovu by som v ziadnom pripade nesla,pocula som len same negativa,cez Fisher si zeny co pre nu robia pochvalovali

Chcela by som sa opytat, ci nevie niekto mail alebo webstranku na Anetu Fischer, ktora sprostredkuva opatrovanie starych ludi.

www.hilfswerk.at

ahojte, zdravim vsetkych-so striedackou sme stratili rodinku prave na novy rok, posobili sme vo wien viac ako 3 roky, mame rakusku zivnost - potrebujeme novu rodinku - vie niekto pomoct?

mám 28 rokov,opatr.kurz mám, nemecky hovorí,dvojročné skúsenosti s opatrovaním,vodičák sk.B,zatiaľ pozastavenú rakusku živnosť - MOZETE MI POMOCT?

ahojte opatrovatelky,vie mi niektora z vas pomoct a poslat kontakt na p.fischer,ktora sprostredkuva pracu vo wiedni a okoli pre opatrovatelky?velmi mi pomozete.dakujem vam vopred:))))))

tel. na pani simonu fischer 004367688895609

bydlisko?

možeš mi dať kontakt na fischer ?

dakujem ti,vies o nej a sprostredkovani nieco viac?to sa mi este nestalo,aby tak skoro niekto reagoval a pomohol:)))velmi ma to potesilo.este raz vdaka

a vie p.fischer aj po slovensky,alebo len nemecky???aj ten predtym prispevok som ti pisala ja.dakujem,dakujem:))

východné slovensko okres kežmarok

hovorí po česky a nemecky - som s nou spokojná, opatrovatelky u nej dobre zarábajú.

Katka a ides sama ci s niekym???

ale Vy píšete sama o sebe? nie? p. Simona Fischer Vy ste aká agentúra?

ospravedlňujem sa, jej meno som dala namiesto mojho mena len pre rýchlejšiu orientáciu,ja nie som simona fischer, chcela som len rýchlo reagovať na otázku.

Arios berie pri podpise zmluvy na polroka 20 % a na rok 30% z hrubej mzdy. K tomu prirátaj aj poplatok rakúskej agentúre - niektoré berú jednorázovo, niektoré každý mesiac.

nakoniec je to jedno,kto reagoval na moju prosbu,ak sama p fischer,skusim jej zavolat a som zvedava na ponuku,verim ze nie som naivna , pracujem uz dlhsie v tejto oblasti.nerozumiem,ako ty badika vies rozoznat z tych par viet,ze je to p.fischer?daj vediet,ale si zlata za upozornenie,dam si viac,bacha,:)))nech je ako je,ja som naozaj vdacna kazdej pomoci,a zvlast medzi opatrovatelkami.dakujem ci p.fischer,tak aj stanislave:)))aj badike:))))