Viete poskytnuť viac info o podmienkach sprostretkovania práce p.Fischer(allka48@azet.sk).Dakujem
ano z Lucky a ty si kto
allka,vyssie mas tel.c.na p.fischer,tak jej zavolaj a dozvies sa blizsie info:))
pre Jarku-číslo na p.Fischer som našla,skontaktujem s nou.
Ahojte, jsem pečovatelka z Česka, na živn.list v Rakousku pracuju od ledna(január)2008.Daňové přiznání za rok 2008 jsem musela podávat, protože jsem k tomu byla vyzvána rak.Fin.úřadem.Byla jsem pod hranicí 10.OOOeuro, v 3.a 4.kvartálu 2009 mi přišly platit zvýšené odvody, dohromady asi 200uero.Ví někdo, jak to bude v dalších kvartálech v roce 2010?Po navýšení jsem platila za kvartál asi 532euro, budu tuto částku platit i nadále?Pro nás, které až tolik nevidíme do rak.zákonů, jsou dobré rady jen přínosem, zdravím všechny pečovatelky, které přispívají na tyto stránky
Ahoj,mám živnosť tiež od január 2008,tiež som platila zvýšené odvody.V decembri 2009 som bola na SVA sa informovať na rok 2010.Budem platit cca 660 za kvartal.
ahojte, nejde niektorá v nedelu večer,t. j . zajtra domov z Wiedne?
ahojte, ta p. fischer hovori aj slovensky, ci len nemecky…dakujem
pre 12,11-vyššie to máš napísané
mám opatrovateľský, nemčina dobrá, skúsenosti
s opatrovaním, bydlisko Nová Baňa.
tel 0903 421822
Díky, Allka, mohla bys mi napat, kolik jsi platila v 3.a 4,kvartále ty zvýšené odvody,když teď máš platit cca 660 za kvartál?Já si daňové budu zase podávat, když už jsem to musela udělat za rok 2008, tak nevím, jestli v 1. a 2.kvartálu 2010 bych platila stejnou částku jako při tom zvýšení, teda 532 za kvartál a potom zase v augustě přijde jiné vyučtování podle daň. přiznání za rok 2009?Nevím, kolik si mám teď nechat platit měsíční pojištění, nám dává rodina částku na pojištění k platu po každém turnusu a už teď jsem měla problémy, aby mi zvýšili pojištění.Za 3.kvartál jsem si musela těch 100 euro navíc zaplatit ze svého + oktober a november taky, což bylo asi 76euro.Víc jsem dostala až v decembri.Díky za odpověď, pokud mi můžeš poradit
ahojte je tu z vas niekto vo Wiener Neustadte???
Ahoj,v roku 2010 este stále platiš z vymeriavacieho základu za rok 2008.Neviem presne kolko je to percent,lebo nemám možnosť momentálne pozrieť do svojch výpisov.Mne rodina u ktorej som pracovala samozrejme uz dávala aj na tento doplatok.Teda pro Tag+SVA 17eur za kazdý odpr.den+cestu.Odpracovala som 179dni.T.z.ze dostala som 3043 od rodiny.Mám na vykrýtie všetkých doplatkov,ktoré súvisia s podnikaním v nasledujúcom období.Ozvi sa mi na mail: allka48@azet.sk.
napíšte email schránku-pošleme inf.
pre dzara je aj anette fischer je serioznejsia daj do googlu vela stastia
Cez akú agentúru si sa dostala k práci,že tieto náležitosti Ti nepomáha vybaviť.Samozrejme rada Ti poradím.ozvi sa na moj mail.
Ako je to s tvojou nemčinou ? babka hovorí aj srbochorvátsky ale treba komunikovať aj s rodinou, preto sa pýtam. A daj tu kontakt, ozvem sa.
Ahoj, o ktorej agentúre si chcela vedieť? Nejako mi to uniklo.
spomínaš Simone Fischer a potom sa tu píše o Anette Fischer - sú dve tie agentúry, nevieš ?
Ja poznám len agentúru Simony Fischer - pracujem u nej štvrtý rok, som spokojná, má dobré rodiny, ponuka dobre platené miesta. to je moja skusenosť, možno že sú tu na fore aj ďalšie ktoré u nej pracujú.