Opatrovateľky v Rakúsku

Ahoj, vieš mi napísať niečo bližšie?

su dve simona mala by byt ceska vydata za rakusana a anette fischer vieden

ĎAKUJEM

dibry chcela som sa opytať nie je možnosť aj pre vychod slovenska Spišska Nova ves okres

Ahoj Stanislava,tel.konktat na Simonu Fischer mám,nevieš mi napísať jej web stránku?vopred dakujem

ahojte nie je tu niekto kto pracuje v Ehrenhausene ??? alebo blizke okolie Leibnitzu ?? Gralla a ine neviem lebo nechodim casto von

pre bernadeta-v googli som nenasla anettu,mozes mi poslat na mail kontakt???ja viem ze tazko je verit v dnesnej dobe komukolvek,ale verim stale ze dobry ludia este su.a dakujem ti,si mila:)))
mail-jaruskaa666@azet.sk

pre bernadeta-prosim ta nizsie som ti pisala ale radsej este aj tu,aby si si vsimla,chcem ta poprosit kontakt na anette fischer.
jaruskaa666@azet.sk
dakujem ti:)))

PROSM,VAS MATE SKUSENOSTI S AGENTUROU IHRE S LUčENCA,VYBAVIA VšETKO AKO SLUBIA,PROSIM ODPIšTE

pani Danka je veĺmi zlatá,vyzná sa v problematike-má dlhoročné skúsenosti,podĺa mňa veľmi korektný prístup k personálu.

Ahoj.chcem Ta poprosit kde v Bratislave otvorili bezplatné 3 rocne studium opatrovatelky o ktorom píšeš.diky.

Som opatrovala otca 10 rokov teraz nemam prácu a rada by som isla opatrovat starsych ludi alebo deti.mám vek 43. rada by som pracovala v Rakúsku.

hladam cislo ak ho najdem pridam ho pa

a co vasa nemcina???

ahoj chcela by som vedieť ako to je s dôchodkom tuna môžeš mi poradiť?a chcela by som ešte vedieť či je to veľmi navyhnutné aby si tu mala živnosť vdaka za tvoju odpoved

Neviem ci to reagujes na mna.Tak ja NJ ovladam tak zaklady este sa ucim ale chorvatsky ovladam velmi dobre.Mas ponuku nejaku?Odpis na meil.Pekny vecer!!!

Prepac, tu je kontakt-drazenka@centrum.sk

Dobrý večer. Viete o nejakom voľnom mieste opatrovateľky?

ma p. fischer nejaku oblast alebo cele rakusko_?

MA P.FISHER NEJAKU OBLAST ALEBO CELE RAKUSKO?