Opatrovateľky v Rakúsku

Ahoj,myslím,že živnosť je naozaj potrebná buť v rakúsku,alebo na Slovensku.To záleži na Tebe ako sa rozhodneš.Dochodkom som sa velmi nezaoberala:)),ale myslím,že po piatich odpracovaných rokoch možme dostať jednorázovo cca 750eur,ale naozaj ber túto info len orientačne.

Pre Agenturu z Lučenca,máte zaujímavu web stánku,ale nikde som sa nedočítala,že ponuka platí len pre Banskobystrický kraj ako to tu prezentujete.

Vhodnejšie je asi sa spojit s vašou spolupracujúcom agenturov vo Wiedni.Možno budú mať záujem aj o opatrovatelky z iných oblasti Slovenka

pre Eleonora-všetky doležité info.máš na Opatrovanie.sk,aj o dochodku

no,ty si nejaká čudná?ak ti nevyhovujú,ber inú,je ich dosť.no hádam ty im budeš určovať koho majú zobrať.zabudla si sa podpísať

Ďakujeme za príspevok Allka.

Dobrý deň,neviete o niekom kto sprostredkuje pracu opatrovatelky/zdravotnej sestry v okolí Linzu???

ahoj stanka…a vies mi v skratke povedat podmienky p.simony fischer?..v kt.lokalite zabezp.rodinky a kolko pyta za sprostredkov?..dakujem

skuste anna blaskova 0911 878 711

skuste anna blaskova 0911 878 711

pre 22,25-Jasné,vo Viedni im bude určite jedno,či si z BB alebo z KE,serizna ag.si predsa nedáva takéto podmienky,myslim si,že to robia len koli ich šoferom.Aby to nemali daleko. Laco-ty si zrejme šofer,čo?

nie som šofér,len vidím do toho.aj žena chodí von,no sama-bez agentúry.len aj vy ženy si dávate podmienky napr.chcete len wien-tak vám nikto nenúka graz,a ked nezoberiete nikto tu nepíše ,že nie ste neseriózne ako anavi.každý má nejaké podmienky,požiadavky tak to rešpuktujte.stále si možte vybrat.ja by som si nedovolil na niekoho napísat,že je neseriózny ked ho nepoznám.anavi a teba odmietli,či čo ti urobili?

dakujem pani Vierka - mohli by ste aj podrobnejšie napísať - na email

Dobry den dievcata mozte mi poslat na tu lucensku ag. cislo dakujem.

priemerná agentúra,ak ti vyhovujú ich podmienky,tak pohoda

chcela som sa len opytať ta pani ma agenturu alebo len vie pomocť aj začiatočničkam ktore chce isť vonku prvy krat

Ahoj Vera - myslela si pani Trenkovú - Lučenec - ak áno č.tel.0907663583,0907186339 - ja som tam pred chvíľou volala

kontakt na Annet Fischer - 00436767507902

Diky hella za cislo si z Lucenca ja ano .

Ahojte - skúšam všetko možné - vedeli by ste mi poradiť inter.stránku na ag. FISCHER (Simona alebo Annet)prípadne nejaké info napr.čo stojí sprostredkovanie, rodiny majú v celom rakusku alebo len určitú oblasť,do koľkých dní sú schopní sprostredkovať prácu atď.ďakujem