gabika zajdi nizsie tam mas cislo na anett fischer
viem len ze ma rodiny a vraj dobre v okololi linzu urcite je potrebna nemcina ako vsade
pripájam sa k názoru - mne sa vidia tie lučenecké agentúry pridrahé, 7-10 či 9% veď to je pri 60 hrubého a 13 turnusoch od 760 až cez tisícku za rok, sú solídne agentúry a za ročný poplatok tak tretinu , niektoré aj menej vybavia to isté, len sa treba informovať, aj rodiny dajú v solídnom čase ak pacient zomrie,ale ak akceptujete takéto platby s tým, že veď platíte len za odrobené, dobre - len nenaletieť pseudoagentúram a všelijakým novým čo sa chvália aké sú super a ešte toho veľa nepreskákali /toto sa netýka IHRE, pani Dana aj tu radí /- lebo tých je na Slovensku neúrekom, na opatrovateľkách a sprostredkovaní miest v rodinách zarába, nebojím sa napísať že zarába každý, kto má kdesi dierku, veď poznáte to slovenské príslovie a to aj vtedy, ak sprostredkuje také miesto ako tu napísala “panicka”, že si musela aj dreva narúbať
Je to aktualne alebo nie?Mozes mi aspon napisat?Dakujem…
áno pani danka tu velakrát pomohla a poradila,je to solídna osoba
tie percentá sa platia z čistého,možeš to prerátat znovu
ako u koho
prosim Vas nie je niekto cez p.Nadu v AT.
Nepracuje tu niekto za agenturu JOZMAR?Poradte ak viete nieco o tej agenture…Dakujem…
super článok pre opatrovatelky kroré hladajú prácu.Dík
ktorú Nadu myslíš ? odkiaľ ?
Zdravím všetkých, vie mi niekto poradiť pri Familienbeihilfe , ktorý z formulárov mám použiť ked za rok 2008 som podávala formulár: Antrag auf Gewährung einer Ausgleichszahlung/Differenzzahlung fur das Kalenderjahr 2008…potrebujem ho aj na rok 2009 alebo mám použiť formulár:Familienbeihilfe (Zuerkennung/Anderung/Wegfall)? dík
Ahoj Ivko, jsem taky Češka a pracuju v Rakousku. Teď si tady lámu hlavu s daňovým přiznáním, nemohla bys mi napsat tvůj e mail, ráda bych se Tě zeptala na nějaké údaje. Díky Hanka
Kto cestuje v utorok 12.01. do Linzu? Potrebujem spoločníčku.
Dobry den.Zaujimalo by ma ,či sa dá zohnat praca ako domaca pani,nakolko opatrovatelsky kurz nemam.Z nemčiny mam certifikat EŠKK.
Dobrý deň,
máte prosím niekto skúsenosti s agentúrou Ošetrovateľky s.r.o. Krompachy, p Stehlík?
Ďakujem pekne
Tá agentúra sa volá Opatrovateľky s.r.o., pardón, Lukáš Stehlík, vďaka
ahoj nevies nahodou aj email na simonu fischer dakujem na email mi odp
má niekto skúsenosti s Vereinpflefe Valentin?
pardon Vereinpflege