dobry den co hovorite na agenturu alses?ma niekto skusenosti?
Dobrý den!JA som sa im raz ozvala,lebo som mala važný zaujem o zastup,a až cez meil si pytali odomna 100ečka a ked som im napisala že po skončeni zastupu im vyplatim tak sa mi už vôbec nikto neozval,tak pochybujem o tejto agenture ,nezda sa mi
ano podvod…zaplatis este jednu v AT!!!
poprosil by som kontakt na agenturu dakujem
Mile dievcence.Pracujem na živnosť. Gynekol.operaciu absolvujem v nemocnici na Slovensku, po ktorej urcitý čas budem práceneschopná.Ktorá z Vas ma skusenosti,ako postupovať, co sa týka fin.uhrady nemocn.pobytu,ako aj PN.Pripoistenie si platím l rok -cize narok mam.Dakujem
a to uz preco?nie vsetky su rovnake
Ahojte.Prosim o informaciu, či k rakuskemu daň.hláseniu použijeme na rok 2009, to isté tlačivo, ako za danový rok 2008. Dakujem
Ahojte,ma niekto urcite skusenosti s podanim danoveho priznania, ked ste cast roka pracovali na slovensku a cast roka v rakusku…poradite kde si to najdem, dakujem
Vie niekto poradiť, či potrebujem ku rod. prídavkom preložené rod. listy, alebo veľké originály stačia. Ďakujem za každú odpoveď.
potrebuješ mať preložené rodné listy
pre EMU-mozes ema prosim ta poslat na mail kontakt na Hilfswerk alebo Volkshilfe,a ktora agentura vie podla teba skor najst pracu a je lepsia.dakujem
jaruskaa666@azet.sk
Prosím ťa, ak môžeš pošli mi číslo na Hilfswerk alebo Volkshilfe dúfam, že sú to solidne agentúry skúsila by som tam zavolať ak máš blišie informácie o agentúrach tak odpíš na monviera@centrum.sk alebo tu ďakujem Viera
Ahojte dievčata, mam 25 rokov, starala som sa o babku ,ktorá nám zomrela. Chcela by som vyskúšať pracu opatrovateľky v Rakúsku, kurz ČK som si urobila, nemecky ovládam, zaregistrovala som sa do agentúr, ale nemajú zatiaľ voľné rodiny.Tak by som rada vyskúšala bez agentúry. Nevie mi niektorá pomôcť?Ďákujem 0907 200 975
ja som tieto všetky doklady mala minulý rok preložené,tento rok vraj nemusim,mali by to tam mat v archive z minulého roka,samozrejme, ak sa nič nemenilo,teda adresa …to mi povedali na socialke.Ja to osobne skusim tohto roku teda takto a ked to budu žiadat tak to dodatočne pošlem.
Ja neviem preco zbytočne stresujete jedna druhu. Minuli rok som nemal prelozene doklady a tento rok som vo Viedni a schvalne som sa bol dnes pitat osobne na fin. a jasne mi bolo povedane ze ziadne dokumenty nemusime prekladat. Takze ver mne a ustris zbitocne vyhodene peniaze.
Ja neviem preco zbytočne stresujete jedna druhu. Minuli rok som nemal prelozene doklady a tento rok som vo Viedni a schvalne som sa bol dnes pitat osobne na fin. a jasne mi bolo povedane ze ziadne dokumenty nemusime prekladat. Takze ver mne a ustris zbitocne vyhodene peniaze.
Ahojte!robi tu niektora z vas v Rakusku ako ,Angestellte,?-(opatrovatelku v rodine len nie na živnost ale na pracovnu zmluvu)
ak vies NJ,skus na Rak. inzercii.
Ja postupujem tiež vždy tak, že sa vyberiem na prislušný úrad a opytam sa presne na to čo potrebujem vediet."po lopate "sa opýtam a
po lopate
ô mi aj odpovedia,teda tak aby som tomu rozumela.Mimochodom ja som musela dávat preklady,mala som zmenu bydliska,priezviska,rozvod…no len prvý rok!Kým sa tu niekto na niečo pýta,mal by si prv prezriet ostatné príspevky,pretože sa to tu potom často to isté opakuje.
Fionae snívaj ďalej myslím že takého šťastlivca nenájdeš…