Opatrovateľky v Rakúsku

skor nájdeš ešte baby ktoré robia načierno a riskujú veľkú pokutu asi /3000eur/ pre seba a pokutu ktorú dostane rodina/10000eur/ si bude rodina vymáhať od op. takže tak…

stalo,spadla si rovno na hlavu.

ze si to konecne pochopila,sem 3 mesiace vypisovat je naozaj uplne zbytocne.Pis niekam inam.

zastavovali policajti v AT nase auta a kontrolovali, ci legal.pracujeme.

Pekny den Vam vsetkym.Nevie mi niekto poradit do akeho okolia ponuka rodiny ta p.Fischer Simona?Neviete aka je teraz situacia u tej pani, za aky cas vie najst rodinu?Velka vdaka za odpoved…

a co si pytali ?

Ahoj XXL teraz som volala do kancelarie pani Fischer,rada by som isla buduci piatok na pohovor,lebo to je jej podmienka-osobny pohovor a doniest urcite dokumenty…
Ty si uz bola tam ak nie a mas zaujem mozes sa pripojit.Prepac za tykanie.

ahojte,kto mi vie poradit,kde si viem stiahnut tlacivo danove priznanie a slovensky ako si to vypocitat.za pomoc vopred dakujem

Ahoj,tie6 som volala do kancelarie Anetty Fischer,majú pohovor v tomto týždni -piatok.Nevyhovuje Ti,ísť na pohovor 15.1.?..(rozprávala s so Simonou alebo s Anettou?).dik za odpoved(allka@azet.sk)

Ahoj…rada by som isla na pohovor ale nepises kde sa to kona.Myslis ze zo zakladmi NJ pochodim?Porad!Aspon by som si to vyskusala…Odkial si?

Spominas tu nejake dokumenty o ktorych nepises ktore su to…O ake ide?Ta p. Fischer rozprava aj po SK?Ja ovladam zatial zaklady NJ myslis ze uspejem?Este sa ucim mam doucovatelku a z jazykov ovladam chorvatsky rozumiem aj polsky.

To ku ktorej Fisher treba ist na pohovor lebo co som citala tak existuju 2.

Ahojte,rozprávala som pravdepodobne s Anette Fischer,nemala som pocit,že vie slovensky.Pohovory su niekde v blízkosti Stefanplatz,nepoznám Wieden,Viem,že exist.aj Simona Fischer,ale s nou som sa nekontaktovala

ahoj XXL pani S.Fiser ponuka pracu v okoli Innsbrucku ,ja u nej pracujem uz 3 roky a zatial problem nemame

Ahoj…Ako cestujes vlakom do Innsbruku alebo autom?Mozno Ty to mas blizsie ale ja dost daleko je to pre mna.Ake su platove podmienky uz ked je to taka dialka?Tiez sa chodi na pohovor k tej pani?Diky krasne a pekny den…

Simona Fiser je ceska zijuca v Innsbrucku takze sa cesko-slovensky dohovorite

Ahojte!aj ja som volala p.Fischer,pohovory sa konaju stale v piatok,ci pravidelne to neviem… vo Viedni,pri Stephansplatz,na Jordangasse 7,Tür 3…u nej sa neplati nic,aspon ako mi povedali…a zdr.sestry maju u nej 70EU ale z toho sa platia aj odvody.

pozor, uz sa tu o nej pisalo.Ma same tazke stavy a vyzaduje pracu zdrav. sestry injekcie,infuzie,rehabil.a to vsetko za 62 hrube, z coho este platite jej sestre.Sami paliativni tazki pacienti.Perf. nemcina a nadriet ako kone,bez volna,ak ste same s pac.Menovane ukony vykonavane op. je trestne a zakazane.Mozme tu hovorit o serioznosti, asi nie.

Anna ja som zažila kotrolu v rodine a musela som mať pri sebe rak.živnosť,prechodný pobyt,pracovnú zmluvu s rodinou,a zaplatené Verzicherung pracujem len keď su v poriadku papiere lebo nechcem zaplatiť pokutu na ktorú by som rok robila okrem iných problémov /pečiatka v pase asi…/alebo iné /

pasy