Opatrovateľky v Rakúsku

Aj nás kontrolovali v rodine poliši z cudzineckého odd., pýtali si živnosti, nemali sme ich tam, ale poslali sme im kópie a bolo to ok.

Ahoj volam sa Petra mam 27 rokov mam skusenosti a s opatrovanim ale zatial cez ziadnu agenturu robila som 5 rokov na lodi takze ovladam po anglicky i po nemecky!Mam prosbu najde sa tu osobka,ktora mi da tip,potrebujem zarabat uz co najskor,lebo moju mamu caka operacia,prosim pomozte mi!!!
Dakujem velmi pekne

Ach, dievčaztá, s hrôzou som čítala invektívy, ktoré sa najnovšie na stránkach nachádzajú. Prosím, nerobme si z tejto perfektnej stránky hnojisko. Takých už na nete bolo!Má svoju úroveň, tak ju nekazme, ale pokračujme v tradícii - raďme si, pomáhajme. Veď kto iný nám pomôže, keď nie my samé? Prajem v Novom roku všetkým babenkám Veľa, veľa šťastia!

dokaze na tomto fore respektovat na urovni opacny nazor.V tom je problem.

ja som tam bola minulý týždeň na pohovore je to pravda má len ťažké stavy a základnými znalosťami nj neni šanca.JA som tieš začiatočníčka ovládam len zakl.nj ale ani by som to nevzala je to velká zodpovednosť za toho chorého človeka je to práca pre špecial.zdrav.sestru prajem vela úspechov všetkým op ktoré to robia.

Takze pridam este jeden prispevok pre tu ktora pise ze na slovensku si kazdy vypyta za pracu navyse priplatok alebo ze mu ho sami hned od seba vyplatia.Tak tu mate jeden velmi cerstvy priklad.Dnes som bola u kamaratky ktor pracuje v masiarstve nakupneho centra.Takze plat 400€ za odpracovanych 228 a viac hodin mesacne.Samozrejme ze na vypl.paske je len podla prac zmluvy.Ziadne preplacanie nadcasov a od trzby mozu len snivat a co je este zarazajuce ze nikdy nevedia aka vobec bola lebo im to nikto nepovie.Ked povie tak len tolko ze malo.Pracuje soboty ,nedele vzdy podla toho ako povie majitel,ziadne take ze podla nejakeho harmonogramu aby si mohla ona doma aj nieco pre svoju rodinu naplanovat.Zmluvu?Vzdy urobena na urcitu dobu a to jeden mesiac.Nikdy nevie ci este buduci mesiac ma vobec pracu.Nechapem ako toto mohol niekto schvalit(povedala mi len tolko ze zakonnik prace to umoznuje takto uzatvarat pracovnu zmluvu).Je chra povedala som jej ze nech ide na marodku a moze marodit aj dlhodobo …odpoved bola ze ona nie pretoze ma zmluvu na dobu urcitu.A kopec inych veci o ktorych tu ani neidem pisat.A Ty mi tu chces povedat ze u nas sa toto nestane´?A ze vsade si mozes otvorit usta?A pytat si za vsetko peniaze?A ze nebodaj Ti ich daju sami od seba ,lebo Ti patria?OMYL,OMYL,OMYL…u nas je este horsie niekde ako v rakuskych rodinach…len si to nechceme niektore pripustit.Takze po dnesnom stretnuti s mojou kamoskou som vdacna za tuto moju pracu aj ked ten kolac sem tam upeciem a potesim sa v zahrade pri kvietkoch…vobec mi to neprekaza…a viete co?Ani nechcem aby mi za to platili…Len nech spolu vychadzame a nech si ma vazia uz len ako cloveka ktory sa stara o ich rodica.

dobry vecer ,ponuknite mi pracu v rodine,dakujem.prax 3rocna,nemcina dobra

prosim Ta,ako dlho treba cakat na rodinu u S.Fischer?Vybavuje aj papiere?za odpoved velmi pekne dakujem,a este okrem tych 50 plati rodina aj cestovne?Dakujem,Ti inac za prispevok,ze su este aj take zeny,ktore poradia,ze nezabudli na to nase prislovie “zabudol vol,ze telatom bol”.Dakujem aj kike a prajem vsetkym len to najlepsie.

Prepac ja nie som ta ktorej sa to pytas ale chcem ti len napisat ze neviem ako to chodi u S.Fischer ale citala som ze dava pracu velmi daleko.Nechces skusit u A.Fischer?Ta dava Vieden a okolie.Vybavuje aj papiere,nedavno isla cez nu kamaratka a necakala ani dlho ale mozno preto ze nemcinu vie celkom dobre.Aj teraz nedavno mi povedala ze asi potrebuju opatrovatelky.No je to na tebe asi vies preco sa pytas na tu druhu…

mne nasla pani F.rodinu dost rychlo z papiermi poradi ale nevybavuje a hlada rodiny kde preplacaju aj plnu vysku cestovneho.pekny vecer este prajem

Pekný den,neviete niekto o nejakom volnom mieste pre opatrovatelku/zdravotnu sestru??? Alebo kontakt na niekoho kto sprostredkuje pracu v okolí Viedne alebo Linzu a je seriozny???

ahoj necestuje niekto nocnym vlakom dnes domov s Innsbrucku?nerada cestujem sama.ak ano budem rada ked sa ozves, alebo mozno niekto nastupi uz skor tak by som sa mohla v Innsbrucku pridat.dakujem

viem, napíš na seba kontakt

Dobry den ,viete mi prosim vas poradit?
Zalozila som si zivnost 27.11.2009 a este smo nijake doklady nedostala!, mam cakat a byt trpezliva, alebo ich mam urgovat?dakujem za odpoved.

Dobrý den,neviete mi prosim, niekto poradit kontakt na niekoho,kto vie sprostredkovat rodinu pre opatrovatelku v Grazi?Dakujem.

treba čakat,všetko vám pride postou.pekný den

možem vediet bližsie info??? dik???

dobry den.aj ja mam mam na Vas prosbu ohladom prace v rakusku.mam 3ročnú prex,nemcina dobra.ak máte nejaku ponuku alebo kontatk na niekoho budem rada ak sa ozvete.dakujem 0907270207

Pre Zuzanu,ak viesnejaku pracu vies aj mne pomoct.vopred dakujem

DAKUJEM.