Ahojte.Ja by som sa chcela opytať,v mene môjho dobreho priateľa,či ma niekto skusenosti že do rodiny vzali aj opatrovateľa či opatrovateľku len s dobrou angličtinou,veľmi pekne DAKUJEM,
nie nemáš šancu pretože tam je najdoležitejšia komunikácia nielen s pacientom,jeho rodinou,lekárom,úradmi,telefonicky tam musíš vybavovať veci si v nemecky hovoriacej krajine hľadaj v angl.hovoriacich tam uspeješ…
Ja mam kamosku,ktora uspesne s AJ opatruje vo W.,ale dedo komunikuje s lekarom atd.
Ahoj Anna, ja si myslím, že už v novembri Ti mali poslať šek. Ja som tak isto od augusta a platila som koncom novembra za 5 mesiacov. Ja mám živnosť prihlásenú na adrese agentúry, takže SWA to posiela tam, a oni potom preposielajú na domáce adresy žien. Mala by si sa opýtať v prvom rade svojej AG a potom radšej zavolať do SWA, je možné, že Tvoj šek stratila pošta.
Ahoj,zaujali ma tvoje slova a zaujimalo by ma viac.Potrebujem velmi surne odist do rakuska robit.Som mesiac bez prace(robila som v Rakus.3r.)a potrebujem sa opat najst.Nevies nieco poradit?Dakujem.Ivana
ta Ivana zaujalo…
Ahojte,neviete mi prosim Vas niekto poradit nejaku dobru agenturu,ktora sprostredkuva pracu opatrovateliek v Rakusku?Viem,ze ich je na nete strasne vela,ale najradsej by som oslovila nejaku,s ktorou ma niektora z vas uz dobre skusenosti! Dakujem
Poradte mi prosím.Momentálne mám pozastavenú živnosť,ale mala by som nastúpiť pracovať do novej rodiny,ale iba cez deň.V noci budem doma na slovensku.Ja mám podmienku,aby ma oficiálne prihlásili. Ako to potom bude s prechodným pobytom a všetkým okolo živnosti?Kto máte také skúsenosti,alebo tak pracujete,poradte mi prosím.
Ďakujem
ak by mala ,anglického pacienta, prečo nie, veď lekári a aj na úradoch vedia anglicky
je jedno či budeš v noci na slovensku a pracovať budeš len cez deň pracuješ na živnosť odvody i cestu by ti mala preplácať rodina a keď ti každodenné cestovanie nevadí a Taghonorar vyhovuje nieje čo riešiť…
Veľmi pekne dakujem dievčence za vaš prispevky,aj ja si myslim,žeby to malo isť,ved vetšina Rakušanov vie komunikovat anglicky,a k Tebe Evka,ja nekomunikujem ani s uradmi ani s lekarom,ak je problem zavolam synovca od dedka a Ten vsetko riadi,aj mne vybeha papiere,takže asi nie v každej rodine je rovnako…pekny vecer prajem,
a ešte som zabudla prechodný pobyt musíš mať v rak.rodine inak nemôžeš mať rak.živnosť a na slovenskú živnosť myslím môžeš robiť len 2 mesiace…
ja len s vlastnej skúsenosti som v rodine kde pacientka len nemecky má 90 rokov,a väčšina starších rak dôchodcov len nem.+v rodine so synom a rodinou len nem.+zdravotná sestra od doktora len nem.+všetky telefonáty ktoré mám do rodiny len nem. a myslím je väčšia šanca sa skor a lepšie uplatniť keď hovoríte tým jazykom ktorý sa v tej krajine používa… ale želám veľa šťastia i s angličtinou možno sa zadarí a náješ i dobrú rodinu v A.
Ahoj dievcence
vie mi poradit hodnoty cukru pre inzulin<
Evička ďakujem ti pekne
to si chcela moj e-mail?tu je ayuska69@azet.sk
Musiš zase všetky papiere odovzdať tak ako aj minulý rok aj tu Beih 38.
uz som poprosila kamosku aby mi v tom pomohla nakolko ja som zaciatocnik a nemam s tym skusenosti preto som sa pytala tu ci by mi vedel niekto poradit.
link< pre opatrovateľka a danove priznanie
stači nova ziadost,sobasny a rodny list netreba