Tvoja dcera alebo syn je v ktorom rocniku na vysokej prosim ta ?
Dcéra je prváčka,takže neviem-neviem ako to zvládne,syn je tretiak.
A ten vykaz ziadali uz pre dceru ? Lebo moja ked bola prvacka tak vykaz neziadali aj ked znamky este nemala ale zoznam predmetov by tam uz bol. Prislo mi ze mam poslat Nachweis uber abgelegte prufung. Teraz neviem ako to myslia ci potrebuju len ten vykaz o studiu ale musia byt aj vsetky skusky spravene.
Jarka prosim ta mal tvoj syn v tom vykaze aj napiseze ze uspesne zlozil skusky alebo ze ma uzavrety rocnik? Alebo len je to vypis predmetov a znamok ?
toto je stránka okrem iného i o vymienaní skúseností nie je tu povinnosť niekomu pomáhať zamysli sa nad sebou keď si naberieš toľko veľa na seba tak sa nečuduj že nestíhaš si sama pozháńať info ktoré potrebuješ a už vôbec to nieje o ochote a neochote
nechápem načo ti bude robota v rakúske ak si tak zaneprázdnená ,lebo to je o tom že vypadneš najmenej na 2 týždne od rodiny.Ja sama som to prežila môj synček mal z toho stresy 2krat som to musela vzdať(vtedy sme ešte chodili na čierno) až potom sa trošičku uspokojil ked bol väčší ale doteraz vidím že ani tie hmotné statky u neho nezaážia,hoci je už starší najradšej je ked som doma.Anetrápil sa len on ale aj ja-takže tak,treba si to veľmi dobre premyslieť!!!
Dcéra je ešte len prváčka,takže minulý rok som dávala maturitné vysvedčenie. Ty máš pravdepodobne poslať potvrdenie o vykonaných skúškach za 1.ročník. Pri synovi chceli Credit uber prufungen(čo je to isté).
Je to výpis predmetov a známok. Podľa mňa nemusí mať uzavretý ročník,veď študuje ďalej.
Takze myslis ze tam nebude vadit ze nema vsetky skusky? Oni proste len chcu mat potvrdenie ze vykonala nejake skusky? Dufam ze to tak bude a ze to ze ich nema vsetky nebude hrat ziadnu ulohu.
Myslím si,že tak to bude,buď kľudná.Ich nezaujíma,či si prenáša skúšku.Maj sa,dobrú noc!
neber tie komentáre v zlom, je na tebe, koľko si toho naberieš, možno sa ti jedná len o občasné turnusy, v každom prípade však tu nie je zmienka o jednom : do rodiny v 90 % prípadov nemôžeš prísť neoddýchnutá, vystresovaná, opatrovanej osobe sa musíš venovať naplno, ak máš polohovať pacienta a v noci sa nevyspíš, zabudni na niečo také, že sa budeš popri práci v AT môcť pripravovať aj do školy - prešla som tým
ahojte
Robim v Obenostereiche,da sa povedat na samote,chcem si kupit internet,poradte akeho operatora,mne funguje slovensky roaming.dakujem
ja mam yess kupila so si v hoferi za nejakych 54.90 neviem uz presne bez viazanosti samozrejme v tom su 2GB a uz si dobijam na pumpe alebo v stanku ako na telefon za 20 eur nestahujem velke subory llen na skype a maily vydrzi mi dost dlho v tych 20 eurach je len 1MB neviem mozno je aj nieco lepsie a treba si overit ci tam na Lazoch mas signal pa
Robi tu niektora cez agenturu Jozmar?Ake skusenosti mate s nou myslim ake berie poplatky a kde ponuka rodiny.Ak mate kontakt na nich mozete mi napisat.Dakujem a krasny den.
už tu bolo niekde o nich písané,trošku pohladaj
Milá Elena!
Nerob z práce poatrovatelky horor! V noci vstávať k pacientovi, tak prepáč, za to sú príplatky!Záleži len od teba ako sa vieš dohodnúť na podmienkach. Ja si do Rakúska chodím oddýchnuť a zarobiť.Aj školu som si dorobila,úplne v pohode.Jasné že je okolo pacientov robota, ale keďže som zdravá žena tak sa to dá.A narobím sa menej ako v hociktorej robotníckej profesii…A určite mi dá veľa žien za pravdu.Nepreháňaj to, a neber iným ilúzie.
Pozná niekto agentúru Second life care z Lučenca?
Ahojte BABY!!
Chcem sa len opytat, ci ma niekto dvoch a kolko ma na den?Ja som tu 4rok a na zaciatku som mala 50€ a velmi spokojna, ale ted sa vse o 120%zhorsilo a obaja potrebuju Hilfe, ale zvysit?hah ze vraj ani Beiträge by nemali platit.Koncim tu, ale toto ma zaujima ci je niekto s mojimi problemami.Cafte a DIKY!!
na dvoch 50je myslim malo,sice bola to aj moja situacia,chceli len pre deda hilfe,a babka sa zviezla popri tom,pytali sme zvysit,zvysili na 56,ale ich to bolelo,a ked prisla zivnost teda odvody pridali o 10 eur na den,teda 14 x10 robilo to zhruba vydavky na SVA.Teraz som uz inde a mam tiez dvoch,leziak,ale kludny nachovam, prebalim,trochu porozpravam,noc kludna,a dalsi sebestacny prakticky,len tiez uvarit,oprat a tak,cely den drieme,tv kuka,von nechodi,proste dvaja a celkom ok klud,a mam 70 na den,este podotykam ze na Wieden je to super,plus cestovne,takze uvaz,no lepsie je to ako ziadna robota,zalezi ako sa pri nich narobis,no myslim,ze kde su uz dvaja by pod 60 nemuselo byt,ahojte
Ahoj,ja som bola v rodine,kde sme sa starali o manželov,ale 2 opatrovatelky,mali aj kuchárku.Takí páni,upratovať,obsluhovať celú rodinu,dvíhať deda.strážiť babku,pomáhať kuchárke,a ešte vštkých počúvať,lebo si vždy niekto niečo našiel,čo bolo zle.ale za 70.