Ak by si čítala pozorne, zistíš, že nikomu ilúzie neberiem, asi patríš do tých 10 percent, pre ktoré je opatrovanie oddychom. Tak sa pomodli, nech ti to dlho vydrží a šťastie ťa neopustí. Súhlasím ale s tým, že ak máš slušnú rodinu a na opatrovanie nenáročný prípad, naviac slušne zaplatené, narobíš sa menej ako pri pokladni v supermarkete alebo pri páse v odevnej výrobe.
taká tam asi ani nieje
Dobry vecer,chcem sa opytat ci niektora nejde okolo 3.marca z Feldkirchu vlakom smerom na vychod.Idem prvykrat a mam obavy.Ak sa niekto najde napiste mi na mail. Dakujem Lucia
Ja som tiež mala dvoch za 65.
ahojte , chcem sa spytat kto si plati pripoistenie: Je to dobra vec a v čom dakujem , ja som na živnost od augusta
V rakúsku som ukončila, ak si budem žiadať zoSVa zápočet kolko som robila+ zaplatial čo si mám pýtať, kto poradí?
ahoj a nie je to 20 eur za 1 GB?
dvoch za 75,ale su samostatni.Varit,upratat,babka zehli.
Ahoj, tiež mám net YESS, kupón kupujem v Hoferi, inú môžnosť nemám.
Dá sa net dobiť aj inak , ako volaním na tú ich zákaznícku linku?
Poradte prosím
no novinovom stanku a na pumpe ked ideme z rakuska alebo do rakuska
ja som začínala tiež z 2 za 61eur boli samost.a chodiaci nebolo veľa roboty potom baba zomrela syn nám nechal tých 61+odvody a cesta ale v okolí boli baby ktoré mali pri 2 78EUR a druhá mala 110eur záleží ako sa kto dohodne je niekedy lepšie si hľadať novú rodinu ako zostávať pri tej čo málo platia alebo sa bránia dať viac
mate niekto skusenost s agenturou vav presov vdaka
ahoj najlepsi je ten drei ma cele rakusko pokryte
Ahoj Lucia…nič sa neboj,ide nás mnoho tým smerom…ja síce nejdem v ten čas,ale popíšem ti presne cetu ak ccheš.Napíš mi rp alebo poštu na pokec a ja ti to vysvetlím…pa Jarka
Ruky preč od tejto agentury!!!Pri podpise zmluvy ste v pasci!!!
Kontomanager
net si dobijes v pohode ako ti to klesne pod 2 tak ti pride sms na net ze dobit a das si tuto stranku a dobijes si z netu netreba volat nikam…
pre vieru musis mat otvoreny ucet ak si chces dobit cez net
Ahojte,
ma niekto skusenosti s agenturou “GUTERENGEL”? Vďaka
Ahoj Jari,moj nick na pokeci je lucia.pek tak ak budes taka dobra,popis mi to,dakujem velmi pekne
Prosím, ak máte možnosť potrebovala by som akýkolvek kontakt na p. Kopku. Ďakujem!!!