Opatrovateľky v Rakúsku

mám ,ale nie dobré, osobne by som nikomu neodporučila

KIWI,
prosím Ťa na kolenách, daj ruky preč od Guter Engel!!! Pokiaľ sa s nimi nechceš vláčiť po súdoch!!! Ak nemáš problémy, sú fajn, ale ak potrebuješ pomôcť, okašlú ťa jedna radosť. Zákerne klamú - poprú ešte aj to, čo sami napísali. Sú to svine bez chrbtovej kosti!!! POZOR PRED NIMI!!!

Ahojte žienky, je niektorá z Vás cez ag.VaV Prešov? Zoženú prácu rychlo,ak si urobím OP kurz cez nich?Ak áno,aká je? da sa na ňu spoľahnuť?Postarajú sa ak je problém?Diky za odpoveď…pekný deň vsetkým.

Pre Kvixi,
Neviem či už neodpisujem neskoro,ale nemala som prístup na internet.Už som na Slovensku. Moje číslo je 0911 266665.Ak budeš mat čas,môžme si zavolať.Išla by som hned,ak by si potrebovala.

…ked som robila cez neho bolo celkom fajn,bral 40€ z kazdeho turnusu aj sa postaral,ale potom zacal robit pre ag.Vlasta a ktore sme este nemali zivnost,tak sme mali prejst pod nu a to bola hotova katastrofa,ma hroznu prac.zmluvu,velky poplatok a pani Petranicova je este neseriozna,ked mate problem,vobec nedviha telefon a nepomoze,jednoducho povedane zaplatte a dajte mi pokoj.Odisla som a nasla si pracu sukromne.

Ahoj nespokojna,
vieš poradit nejaku spolahlivu agenturu?

Ahojte dievcata chcela by som vas velmi pekne poprosit ktora mate net A1 ze ako si mozem pozriet kolko mam este volnych dat.Este som ani nedobijala a mam pocit ze uz urcite tam vela nemam.Bude niektora taka laskava a napise mi ten postup ako to zistim?Dakujem vam velmi pekne.

Mate niekto skusenost z ag ALSES?

Pre Kvixi
Napísala som zlu predvolbu 0910 266665.

co padla z duba…

Dík za odpovede, ale…
kupón kúpiť nemám problém. Ja len potrebujem poradiť ako sa dá dobiť bez toho, aby som musela volať na ich Hotline…

(Rakúsky účet nemám, kvôli tomuto ho nechcem otvárať)

Díky

pre Adrianu - prečo si nezavolala ???

Milé opatrovateľky pracuje niekto cez pani Langovú zo Starej Lubovne? Ak máte nejaké informácie napíšte.

Nemusí byť zlá, ale rodinu, ktorú dala mne si neoverila a bol to podstatne ťažší stav, aký mi sľúbila. No nemusí to tak stále dopadnúť, možno jej krivdím, osobne ju nepoznám. Hlavne ak môžete, čo najviac si zistite o rodine - aspoň o mne nevedela do čoho ma posiela. No držím palce možno to klapne. Ešte niečo - odkiaľ ste?

ahoj Gabi som z Trebišova, ak chceš napíš viac na email, dakujem

ahoj ja mam A1 ale ja mam pausal tak neviem ci ti pomozem ale napisem ti ako to robim ja, takze ked si spustis net tak ti vyskoci to okno cez ktore si to spustas a hore mas taku listu a tam mas napisane verbinden potom statistik no a ked kliknes na statistik tak ti tam vyhodi kolko dat mas spotrebovanych … tak skus takto dufam ze som pomohla

das Internet potom Mein A1 a tam uz kliknes len svoje cislo a heslo ak nemas tak ti pride sms tam mas potom spotrebu a aj volby na nabijanie tak to funguje mne

Yesss…Kontomanager napises svoje cislo a heslo / ak nemas ti pride sms/ sms mas tam kde ti ukazuje sa pripajas/ ukaze sa ti tam aj tvoja spotreba a na dobitie z kuponu si kliknes Guhaben aufladen a tam si uz len kliknes na dobitie Ladebon a len potvrdis

Ste zlate dievcata este to teda skusim len mi este odpis prosim,ta sms mi pride kde?ja mam len teda cislo karty na net a pin ine nic.diky moc musim skusat teda

Pracuje niekto Betreuuzuhause.at u Lydii Kondel?Prosim info na jadore@centrum.sk