asi niekde tam kde sa na zaciatku prihlasujes ja mam yesss ale funguje to tak u vsetkych skusaj pomozem …cakam
ahoj
Mám posledný rok školy a chcela by som ísť pracovať do Rakúska ako opatrovateľka a potrebovala by som informácie či je to ťažká práca…a aké papiere sú k tomu potrebné
S pozdravom Juli
Ďakujem dievčatá za pomoc, vyskúšam. Prajem vám všetko dobré, ahojte
Mein B.free Internet
na tejto adrese si zistis svoj kredit kolko mas este G,alebo bajtov…
kredit sa mina pomaly pokial len surfujes po nete,alebo si s niekym pises…ak volas cez skype a mas k tomu zapnutu kameru papa to trocha viac,ale do toho prides treba len skusat…
ahoj tak daj si tuto adresu
Mein B.free Internet
a tu zistis svoj guthaben und eistellungen
tu si budes dobyjat aj kredit ak budes mat nulu tak ta to upozorni a vtedy si dobyjes cez ladebon aj kredit…
DIEVčATá IDEM PRVY KRAT DO RAKUSKA mam nok buk ako sa tam pripojit na net,alebo čo sitam kupit a v akom obchode aby mi to fungovalo,dakujem
mas na vyber A1 alebo Drei ja mam Yesss vsetky su bez viazanosti kupis si modem na krorom mas uz aj nejake GB a potom si uz len dobijas …
stačili dve milé slová…a nie štekať…mala by si sa nad sebou zamyslieť…
Ahojte baby…je tu niekto v 13 Bezirku?..ak sa niekto cez pausu nudí?:o))…dík mám tam známu…nemá net…jej číslo je 06506518075 Barbora…
Robi niekto cez Lagunu??
ahoj dievcata viete mi povedat kedy nabiehaju roodinne pridavky teda v ktorom mesiaci som si teraz v januari poziadala a zatial mi nic z finanzamtu neprislo mala by som dostavat raz rocne dakujem helena
klamu zavadzaju vezmu peniaze a nic som sklamana
lakaju ludi na kurzy lebo maju z toho pekne peniaze ale pracu vam nedaju to mi verte strata penazi aj casu
myslim,že ak im nebude nič chýbat tak zhruba o 3 mesiace.
dakujem
Potrebujem vedieť, či mi stačí k vybaveniu prídavkov potvrdenie zo strednej školy len to, čo mi dajú zo školy, taký malý potvrdený papierik, že syn je ich žiakom alebo už musí byť originál formulár. Lebo minulý rok ešte bol na základnej a stačilo to, ale teraz neviem, keď je prvák na strednej, či je nutný formulár alebo to musia mať až vysokoškoláci.
Ahoj. Neviem či to nezáleží niekedy aj od údadníka, ale ja mám dcéru, ktorá tiež minulého roku ešte bola na základnej škole a teraz je už na strednej a odovzdávala som len malé potvrdenie,ktoré vystavila škola. Dnes mi volala domáca, nakoľko som teraz doma a slávnostne mi oznámila, že už mi boli prídavky vyplatené, takže u mňa to stačilo.
a ak si tým formulárom myslela E 402, tak pokiaľ viem, tak toto dokladujú len pri vysokoškolákoch.
poprosim vas ma niekto skusenosti s agenturov VaVslovakia?oni ponukaju aj opatrovatelske kurzy ich kurz je platny v rakusku?
Ahojte chcela by som vas poprosit,ci by ste mi mohli poradit,chcela by som ist do Rakuska a neviem cez aku agenturu,kde by sa dalo dobre zarobit a aby ma neokydali…