ahoj,na akej ulici býva?
Ahojte, je tu nejaká samoživiteľka, ktorá má živnosť v AT a jej dieťa je naďalej poistené na Slovensku? Potrebujem pár informácií. Ďakujem!
chcem sa iba opytat,ak odvadzame tie odvody zakladne,nemame narok marodovat?..pocula som ,ze iba vtedy ked si priplatim,k soc,odvodom…preco?..a tiez ci mozem aj nepriek tomu ,ze som zivnosstnik v At,si platit social.poistovnu aj na Sk…dakujem
ja som tiez samozivitelka,len nerozumiem tomu ,preco by dieta malo byt poistene v AT?..trvaly pobyt mame na Sk,mozes mi k tomu nieco blizsie vysvetlit…vdaka
Ja robim uz 5rokov cez ST.ELISABETH a som spokojna na zaciatok teda z prvej vyplaty treba zaplatit ako vsade ale robotu dostanes urcite vela stastia
tlacivo k pripoisteniu si mozes stiahnut na linku co je nizsie
Ahojte dievčatá,
má z Vás niekto akúsenosti s agentúrou LIDIA?
si na ten dobry link a hned budes vediet.
Tento rok musim podat daňove priznanie podava sa ako u nas do konca marca? Ďakujemza odpoveď
je to pravda asi sa chvalia same jedno je pravda su mile ale pracu vam nedaju
Pomoze mi nietkto s t.c. S.Fischer? Dik
v AT do 30.04.
ja som podala teraz 13.1 a peniaze som mala na ucte uz 21.1 je to individualne, mozes to mat za tyzden mesiac dva …
ahojte, chcem sa spýtať koľko vám trvalo kým vám vystavila slov. poisťovňa európsku kartičku, ja som odovzdala formulár E 106 30.12. a stále mi neprišla. ďakujem
waldvogelstrasse 20
Simone Fischer č.t.004369919033071
Ďakujem za číslo, pracuješ pre nich?
na stránke Hilfswerk-Pflege máte kontaktné adresy a tel.č. na túto agentúru v rôznych mestách v Rakúsku
Ahoj,
skus e-mail- office@hilfswerk.at.
Ahojte moze mi niekto poradit?Pred par dnami som sa dozvedela ze moja agentura ked vybavuje zivnost tak dostaneme len kopiu.Je to nejaky problem do buducnosti?Dakujem.