orginal ma byt tvoj a kopiu agentura,jedine ak si to podpisala v zmluve s agenturou ze oni budu mat orginal
kontakt ST ELISABETH mas nizsie
kontakt ST ELISABETH pUchalova okolie Kosic 0905692498 Komarno pSlusnikova O905943204 podaju potrebne info drzim palce joja
citam ,ze tu su viacere zeny strasne mudre,ale podla mna pracuju v at uz dlho preto je to tak,ale aj oni niekedy zacinali ,tak mali by sa troska brzdit…a ja patrym k tym hlupejsim ,ale nie preto ,ze som hlupa,ale preto ,ze neviem dobre sa dorozumiet nemecky…preto aj napriek tomu popytam solidnu zienku ,ktora si vybavovala pridavky na dieta v at…mam pred sebou ziadost o pridavky,len akosi ho neviem vyplnit…co to som si dala do prekladaca,ale neviem ktore zakladne udaje mam kde vyplnit…na druhej strane je tam ,ze zapisat deti,ktore poberaju,aj vsetko ostatne ,ale kde mam vypisat udaje o mojom dietati,ak to vybavujem prvykrat…pomoze mi ,kto uz to vypisoval…prosim ma ustedrit,krivych posmechov,dakujem…aj za radu
ahoj, ja som po predloženi 106 dostala kartičku na počkanie
ja som si tiež myslela že mi ju dajú na počkanie, no povedali mi v prievidzi že to musia poslať do nitry a stadiaľ mi pošlú kartičku. je to poisťovňa dôvera.
to bol ale akcny start.Osobne si myslim, ze mudrost cloveka nespociva v dlzke prace v AT.Neviem,podla coho tak sudis…
rada by som pomohla, no som v práci a neviem naspamat ten formular,nič to neni zložite,len osobné udaje…to zvladnete aj so slovnikom,žiaden strach
poradi mioe niekto kontakt na pracu opatrovatelky do wiedne se dve kocky nemecky vieme velmi dobre a mame aj zivnostensek listy dakuje,m
ty si zivnostnik,tebe patri original,tak ako aj rodny list,alebo obciansky,su to tvoje dokumenty,v ziadnom pripade nesuhlas len s kopiou,budu ta mat v hrsti a nezmozes nic,agent.ti ju ma pomoct vybavit,nie zabavit,pozor na to,uz sa stalo,ze agent.zrusila zenam zivnost a ani o tom netusili.
Jojo,
vďaka za reakciu.
Zadaj si do Google E401,E411 a E402 a všetko sa ti ukáže v slovenčine.Vypíš iba hlavičku a ostatné na zadnej strane ti potvrdí na sociálke a E402 na škole a potom na sociálke. Samozrejme že to zadáš postupne po jednom.
Ahoj. Ak to nemáš ešte hotové, tak sa ozvi cez SKYPE na alena.hodakova Rada ti pomôžem.
len tak na okraj-nebudem rozoberat tvoju vzdelanostnu uroven(kazdy si usudok urobi) ale aby sa opakovali tie iste veci denno- denne to je uz vrchol!!!ste lenive si nazriet do historie tychto stranok!!!odpovede na otazky sa tu nachadzaju xxxkrat tak nechapem preco kazda chcete individualnu odpoved!!!
ahoj ja som tiez dostala hned lepsie ked na buduce pojdes osobne
dakujem Janka nemala som cas ist tam osobne len som to poslala ale dufam ze sa coskoro ozvu ak nieco budu potrebovat je tu strasna birokracia Helena
k prídavkom. ja nie som rozvedená, teda mám nárok na vyplatenie rozdielu.ale manžel je nezamestnanýod septembra a sociálka mu zastavila vyplácanie prídavkov s tým, že manželka poberá prídavky v rakúsku. to je blbost, lebo ja to dostanem iba raz za rok.ale ide mi o to, že ked si žiadam o vyplatenie rozdielu, tak ako mi to finanzamt vyplatí, ked od septembra nebereme prídavky na slovensku.chápem, že by mi to mali dat celé v rakúsku, ale je to vobec možné? máte s tým niekto skúsenost?
Pre 9,23:co tu chceš,aby sa riešilo na tomto fore?keby všetky všetko vedeli,tak by tu predsa nebolo čo riešit,nemysliš?ty by si tu čo napisala také zaujimavé okrem kritiky?
To čo sa týka zrušenia živnosti bez nášho vedomia,to mi urobili v S:ELISABETH.Tie čo sa tam chystaju:dajte pozor,aby ste im nepodpisali plnu moc,pýtajte sa nato hned na začiatku!