prečo sa tieto veci neinformujete na socialke? Ved tu vám povie každy niečo a dokopy z toho neviete nič a aj ked, tak nemate istotu či to je ok.Ja by som vám mohla tiež niečo napisat,no zákony sa menia,niečo prešfihnete a ja nechcem byt za nikoho zodpovedná.Dufam, že ste ma pochopili správne,nič zlé som tým nemyslela.
Myslím, že tu by sme si mali radit v našich pracovných záležitostiach,čo sa komu konkretne vyskytlo v rodine a tak .Uradné veci by som riešila na urade.Su tam na to,sleduju zákony atd.
no ja by som tu riesila stretavky opatrovateliek ich zneuzivanie v rodinach spatne agentury kolko si mozu vypytat za pracu a je kopec veci okolo opatrovania ale tieto milionkrat zduplicitovane veci nemusim ani ja-suhlasim s 9,23
Dve kočky s velmi dobrou nemčinou ?A to sa nehanbíte tu bedákat a žobrat o kontakt? Vycestujte do Viedne,prejdite sa po ulici a na také kočky sa určite niekto nalepí.
podvod - nehorázny!!!
Pripajam sa k názoru. Rada každemu ochotne pomožem v rámci schopností a možností,no čo je vela, to je vela.Bola som rada, že som našla tuto stránku,zdalo sa mi to zaujimavé,no postupne zistujem že je to tu len o jednom jedinom a aj to sa stále opakuje.
Je veru vela čo riešit,v čom by sme si mohli poradit,no tu každý sa len sto krát na to isté vypytuje,ako keby si nemohol pozret nižšie príspevky.Strácam trpezlivost,nakoniec tu zostanu ozaj len tie čo nevedia pohnut z miesta a budu si radit jedna druhej.Aspom sa niekam pohnu.
pekný den
Najdem tu niekoho, kto pracuje cez agenturu GUTER ENGEL a ma takisto s nou problemy?? Ozvite sa. Dajme hlavy do kopy, nech s nami nejednaju ako s odpadom.
ale čo? to vážne? :-)))
je to cislo spravne???dik
to patrilo hore na ten iný príspevok…
a presne tak ako sa tu písalo nižšie, práve pre tie skúsenosti s vybavovaním sa pýtam tu a nie na úrade. lebo úradník vám nepovie niekedy to čo treba a na čo máte naozaj nárok…tak preto je lepšie sa pýtat tých, ktorý už niečo podobné vybavovali…
ak sa tu niekto opovazi o akesi usmernenie,ci koordinaciu prispevkov, vypocuje si hned same invektivy.Skoro kazda tu pise,ako vie po Nemecky,ale vybavit nieco na urade, to nie,radsej 100x to iste,hoci uz kazda jedna by mala davno mat zozratu problematiku pridavkov.Uz sa tesim,blizi sa termin DP,to tu zas bude.Dokola.
ari
aj ja :-)))))))))
Co by ste mi mile zienky poradili. So svojou agenturou mam velke problemy. Mozno ma cakaju aj pokuty za ich lahkovazny pristup. Ma agenture platit kazdy mesiac 50 E, po kazdom odpracovanom turnuse. Ale nechcem im to vylatit dovtedy, kym mi neporiesia problem, ktory nastal nie mojim zavinenim. Vyhrazaju sa mi, ze mi nauctuju penale, ked im nezaplatim. Ale v zmluve nemam o pokute ani slovo napisane. Myslite si, ze ma mozu pokutovat? Dakujem kazdej, co mi odpovie.
tak
ak to nemas v zmluve ukotvene tak podla mna neplat kym ti nepomôzu vyriesit problemy(asi mas na mysli nieco v rodine)ale na druhej strane ta mozu z rodiny stiahnut-zalezi v akej ag.pracujes akoa je seriozna.A co sa penale tyka nemaj strach vymahat po pravnej stranke ich nemôzu.
nie problemy v rodine, ale na uradoch. Vsetko ohladom vybavenia mojej zivnosti som nechala na agenturu a oni ma prihlasili dost neskoro. A teraz je z toho dost velky problem. Osobne sa so mnou p. MAJITELKA agentury stretnut nechce, aby sme to riesili zoci-voci. Komunikuje so mnou strasne arogantne. Tak preco by som jej mala platit za nic?
Má niektorá z Vás skúsenosti s rak.ag.GUT BETREUT? Ak áno podajte info.Tie poplatky a v AT agenture sa mi nepozdávajú.
Nie každý pracuje v AT 100 rokov,ako tie “múdre kritičky”. Každá z nás vypisuje formuláre prvýkrát,tak sa nečudujem,že to nevie. Ale na budúci rok jej to už samozrejme bude jasné,ale opäť príde nová opatrovateľka a znovu sa bude pýtať. Aby sme mali strach sa na tomto fóre čokoľvek opýtať,lebo niekto “múdry” vás tu znosí pod čiernu zem. Pekný deň prajem kritičkám,ale aj tým “prihlúplym”.
a kto tu bedaka preco tak agresivne reagujete ak som spravne precitala tak toto je stranka kde moze kto chce napisat otazku ci a chcela len radu kazdej druhej pisete ze ta agentura je zla henta je taka tak som sa spytala ktora by bola dobra dakujem pekne