Opatrovateľky v Rakúsku

ahoj…nemam skype,ale ,ak si este ochotna mi pomoct,tak cez nick women-x@azet.sk…na formular beih1 neviem ,aku addresu mam zadat na Sk,alebo kde mam prehlasenu zivnost?.kam mi budu chodit pridavky,na sk asi nie…ozvy sa mi prosim…pa

keď si si niesla papiere potvrdiť na socialku,už vtedy si sa mala pýtať,jasné,že manželovi nemožu vyplácať prídavky,predsa Ty robíš,a prídavky Ti vaplatia v rakúsku a žiaden rozdiel Ti nikto nevyplatí,dostaneš ich 1x do roka ako všetci ostatný

a nie je to blbosť,to je taký zákon predsa,vydaté 1x do roka a samoživitelke každý druhý mesiac a ešte si daj pozor,aby Ti v Rakúsku nepovedali,že tam žiadne tlačivá nemáš podané,alebo že vobec nie si prihlásená na prechodný pobyt,lebo to sa tu bežne stáva

Najdem tu niekoho, kto pracuje cez agenturu GUTER ENGEL. Nie ste spokojni a mate s nou problemy? Ozvite sa.

No ak si u Dobrych anjeloch tak panboh ti pomahaj,lebo len oni sa pred podpisom zmluvy k tebe pekne spravaju a už hned na druhy den sa k tebe otočia o 100 stupnov,ak sa vyskytnu problemy neriešia ich a teba nechavaju v štichu ale poplatky im musiš odviesť…ahoj XY

nedavaj nič neplati a nič ti neda

Súhlasím,pekný príspevok,ale len od terezy,ako vždy. Ale je tá dany či andy či ako sa volá,padlá na hlavu? Ona pracuje v Rakúsku 4,5 mesiaca a nemá živnosť? Kde bola doteraz? Čiže ju budeme ľutovať,lebo ona “nevedela”,čo je vo veci,ale nejaká xxx potrebuje vypísať formulár,tak tú skritizujeme,čomu nerozumie,však??? Jedno je ale isté,každá začiatočníčka to má ťažké,či už ohľadom živnosti,prídavkov,daňového a podobne. Tak buďme zhovievavé a nie hneď bu bu…)))

jejda. ale tomuto nerozumiem vobec :-)))nechajte tak, už viem, čo som potrebovala a je mi lúto, že som vobec niečo sem napísala…ja som si už prídavky vybavovala, ale mám trochu inú situáciu tento rok, takže si to overujem na nete…no ale tolko kritiky čo sa vie zniest na adresu tých, čo sa niečo pýtajú, to sa mi už nepozdáva zdravé…

Vyplnujem danove priznanie opatrovatelkam vo Viedni v pripade zaujmu volajte 068110339975

agentúra AJUDA - je pán Pavol Copjan Rudňany- len si zmenil názov agentury

Pavol Čopjan = Anjeli starších , to stačí

nechystate sa niekto na pohovor do JOMY,alebo nemate niekto skusenost z touto agenturou

Prosim vas,myslim,ze sme tu viacere z Hilswerku
…casto tu citam o zmluve s agenturou.Ja ked nad tym tak rozmyslam,ja nemam v rukach ziadnu uradnu zmluvu s agenturou.Ako ste na tom ostatne?

Dakujem za informacie na moj prispevok.Neni som si vedoma ze by som podpisovala nejaku plnu moc.Co mam teraz robit?Mam pytat od agentury aby mi dali original?Obavam sa ze nastanu zo strany agentury problemy.Nerada by som prisla o pracu.Este raz dakujem.

Dany,pokial nemas v zmluve ani slovo o tom,nicoho sa obavat nemusis.Tiez som bola cez agent.bol problem,strasili pokutou,sudom.Tak som sa obratila na pravnika,ktory napisal ich pravnikovi a tym to cele skoncilo,mysleli,ze sa zlaknem a hned zaplatim sumu ktoru pytali,vedela som ze som nic v zmluve neporusila,tak som nemala ziadne obavy,nedaj sa ak citis ze ti krivdia,niekedy su ti v agent.este hlupejsi ako Op a myslia si opak,drzim palce

Pre xy: kde sa mam ozvat?Nie je tu na teba kontakt.

Ani ja nemám s nimi žiadnu zmluvu, len zmluvu s rodinou.

Prosím vás, babenky, neviem po nemecky správne gramaticky. Pomohli by ste mi preložiť tento názov: Potvrdenie o návšteve školy. Ďakujem

Alena, ďakujem za radu, tak odovzdám len to potvrdenie zo školy a dúfam, že to bude stačiť, tak ako u teba. Pekný deň.

Bescheinigung úber die Fortsetzung der Schulausbildung?