Pozri link http://www.hilfswerk.at/
…aj to tak je…mnohe stavy su vhodne uz pre zdravotne sestry,ale ich nezaplatia a daju tam len opatrovatelku s minim.platom
ale sú iné,dobré
Pani Trenková, a keď má opatrovateľka pozastavenú živnosť a nájde si prácu cez inú agentúru, tak jej Wiederbetrieb nahlási tá nová agentúra na tú jej rakúsku adresu?
pre ama nevies aka je minimalna mzda pri hilfswerku dakujem
Sorry, moj odkaz patril pre Miroslavu.
Dakujem.
tvoje prianie je skratka nesplnitelne!!!
nerozumiem načo si v takej agent.???
obísť a z ´daleka!
kedy si uz uvedomite, ze ked vykonavate opatrovatelstvo na zivnost, tak mzda sa vas netyka…jedna sa o honorar…
a aky je v tom rozdiel?Prosim odpovedz.
mzdu dostávajú zamestnanci - zamestnanecký pracovný pomer,živnostníci dostávajú honorár za vykonanú prácu,moje posledné info o Hilswerku…60eur brutto opatrovateľky s op. kurzom, 70eur brutto zdravotné sestry
…dakujem za doplnenie odpovede…
dakujem aj ja .
kazdy vie co myslela ci mzdu ci honorar je to uplne jedno takze tolko info 69 E opatr.kurz Hilfswerk STASTIE
Dobrý deň. Prosím Vás nemáte niekto nejaký kontakt na prácu do Rakúska ako opatrovateľka? Moja svokra má ten certifikát, čo potrebujú opatrovateľky,ale nemá prax.Od júla 2009 je nezamestnaná.Bola už aj na pohovore v Blave cez agentúru Dynamic Bussines,ale stále len čaká. Zaplatila za pohovor 50 eur a teraz nič.Nevie mi niekto poradiť?Dať číslo na niekoho do rakúska,kto hovorí aj po slovensky aby jej našiel rodinu?Najlepšie by bolo v okolí Viedne.Ďakujem
pre xy zo dna 24.1. 15.09 hod. chcela si nieco o Guterengel?ozvi sa
mate niekto skusenost s ag.VaV Slovakia v Presove Su seriozny Vdaka
mate niekto skusenosti sa ag. Vav v Presove . su seriozny .vdaka
nie hladaj dalej!