Opatrovateľky v Rakúsku

ahojte zienky robi niektora v Modlingu?

ahojte, nedošli mi šeky na odvody čo mám robit

Chcem Vás poprosiť je mi jedno z akej časti Slovenska ste skúste používať túto stránku na to na čo bola vytvorená, Pracujeme v rakúsku a nikto z rakúšanov nám nepomôže tak prečo chcete túto stránku zničiť. Vďaka vaším hádkam je v poslednej dobe nesmierne zdlhavé nájsť nejakú užitočnú informáciu. Riešte si svoje problémy s konkrétnymi osobami zoči-voči určite sa Vám viac uľaví.Takto si zbytočne dvíhate KT.Ženy, dámy,nezhadzujme sa navzájom toto nám skutočne nesvedčí.

najlepsie je zavolat na swa do bud do viedne alebo na prislusne swa pod ktore spadate cisla mate v informacnych papieroch s swa co prisli hned na zaciatku ak ste menili pocas 3 mesiacov rodinu je mozne ze seky prisli do tej rodiny pred tym tak treba aj tam zavolat

prosím vás o radu na vybavenie RP treba rodný a sobášný list preložit úradne ?
Ďakujem za odpoveď

Ahoj dik že si sa ozvala, ale ešte raz som si stiahla z Internetu formulár Beih 38 a tieto otázky tam sú hneď na 1. strane pod bodom 4, 5, 6? Tak teraz neviem.

ako nizko moze byt kredit alebo MB net yesss!dakujem

ahojte, potrebovala by som vedieť kde by som mohla nájsť na nete tlačivá čo sa vypisujú v ra na založenie živnosti. Ďakujem

Prosim Vas poradte mi niekto ked chcem zaplatit rakusky sek zo slovenska ci sa to da aj cez postu a kolko je asi poplatok. Dakujem moJ E-mail je: Miruska1611@azet.sk

lenka ak máš doma pevnú linku tak mi môžeš hneď teraz zavolať 0577721307, ak máš paušál tak na 0907547796 a zober si k sebe žiadosť

dá sa to i cez poštu ale je to dosť drahé, za 15 sk to možeš poslať cez VUB/obyč.prev.prík. ja tam ani nemám učet ale dcera má obyč.osobný učet na šeku máš IBAN č.učtu variab.s. svoje meno si uveď doklad o zapl.máš hneď i v mesačnom výpise možeš si ho prefotiť keď nenájdeš IBAN vie ti ho i banka zistiť mne ho podľ šeku vyhľadali vo Wolksbank ti na slovensku povodne som to tam chcela zaplatiť ale tiež boli dosť drahý

alebo tam možeš poslať dotaz i mailom…

baby viete poradiť prosím obnovujem živnosť je potrebné pri tom i zrušiť povodné miesto prevádzky-Standortverlegung nový Standortverlegung budem mať zamozrejme u nového pacieta/rodiny. a koľko može byť pozastavená živnosť niekto hovoril že i 3roky …

opatrovatelky-rakusko.sk

Dievčatá nevie mi niekto poradiť kde by som si mohla stiahnuť prac.zmluvu s rodinou,a ešte formulár ohladom aké máme právo a na čo v rodine.V pondelok odchádzam tak to potrebujem.
ivanka07@pokec.sk

treba sa opýtať priamo na Finanzamt v tom ktorom meste,pretože v každej krajinnej oblasti je to iné,niekde musí byť úradný preklad a niekde to nevyžadujú.

baby viete niekto poradiť obnovujem živnosť je potrebné pri tom i zrušiť povodné miesto prevádzky-Standortverlegung nový Standortverlegung budem mať u nového pacienta/rodiny. a koľko može byť pozastavená živnosť dík.

ja som sob. list vobec nedavala, a rodný list som prekladala sama aj ostatné doklady ohladom dietata a RP mi vyplatili do mesiaca

Zdravim chcem sa opytat či stači len opatrovatelsky kurz bez praxe a do akeho veku sa možu ženy hlasit ako opatrovatelky.A plati ta cena za vybavenie stale. Dakujem Marika

ahoj vedela by si poradit aj mne prosim ??? Ja mam tu zmluvu uzatvorene s rodinou ale chcela by som ju ukoncit nakolko tu uz nechcem pracovat v tej rodine … Ja mam v zmluve uvedene ze na dobu neurcitu mohol by byt s tym problem ?? A este ako ju vlastne mam ukoncit… Dakujem pekne za odpoved