Opatrovateľky v Rakúsku

napíš pre príspevok nad tebou,že v cene 55eur je aj modem,platíš už len za dobitie,takže jej dopíš koľko stojí 1 alebo 2GB,zrejme to zle pochopila a myslí si,že miniete 55eur mesačne

Na veku by nemalo veľmi záležať, samozrejme nemôže ísť pracovať babka. Stačí opatrovateľský kurz ak si vyslovene rodina nežiada skúsenosti. Poplatok za sprostredkovanie by mal platiť 1 rok. Ja som začínala s opatrovateľským kurzom a bez praxe a so základmy nemčiny. Treba mať len odvahu a sebavedomie, že chcem vykonávať túto prácu. Ale aj pevné nervy a mať trpezlivosť.

pochopila som to celkom jasne dakujem

Tak to si si dobre vybavil net aj ked je to pausal.Ja mam ,drei,3 giga za 9 eur a tiez pausal.

ahoj dakujem pekne za odpoved, ibaze ja mam zmluvu ktora ma 5 stran je to tiez podla paragrafu 159 Werkvertrag takze preto bola ta otazka, no ale skusim pozriet tu 7 stranovu zmluvu a precitat si ju len neviem ci jej budem rozumiet pretoze v tych zmluvach sa vacsinou pouzivaju tie pravne vyrazy a moja nemcina nie je az na takej urovni ale dakujem velmi pekne za ochotu pomoct myslim, ze v dnesnej dobe je to ozaj malokedy ked niekto nezistne pomoze … ozaj vdaka pekny vecer prajem

chcem ist opatrovat najde sa niekto?:frowning:

i mna by to zaujímalo to dobitie za koľko dobíjaš? dík za tvoj čas a ochotu pomôcť…

Moja rodina mi dala verbidungschlússel, tak si to vazim a som online stale,aj to sa pocita k placi…

dík za ochotu a tvoj čas keby nás takto bolo viac…to už som mala zistené ale chcela som vedieť keď teraz obnovujem živnosť či mám ešte k tomu požiadať o zrušenie pôvodnej adresy prevádzky Standortverlegung alebo jej preloženie/na preloženie som našla formulár je na net/, aby tam nevznikol problém že potom budem mať v evid.2miesta podnikania…že vraj je potom väčší ročný poplatok zo SWS dík…

xxx to myslela tak,že ak máš v zmluve ustanovenie o dobe, na akú je uzatvorená, malo by tam byť niekde aj uvedené, ako sa dá ukončiť - vypovedať. Ak nie je, ukončíš ju tak, že rodine písomne oznámiš, že ku dňu xy vypovedáš zmluvu z dôvodu takého a takého - dobre by bolo v takom čase, aby si mohli nájsť náhradu. No ale ešte prezri zmluvu, či tam predsa nie sú uvedené okrem smrti opatrovanej osoby aj nejaké iné dôvody na výpoveď.

Mozem sa opytat?To mas tych 6GB na mesiac za tych 5€?A zmluva je na 2roky ako pises.Dobra ponuka…Ja mam drei za 9€ a 3GB na mesiac,tiez je to na 2 roky ale plati mi to rodina,co je super.Zatial mi to staci,tiez som stale online.

ano je to 6 gb na mesiac ,ale ospravedlňujem sa je to 10eur, a to za dva týždne neminieš, ak samozrejme nestahuješ filmy
na zmluvu mam MT 300 min. za 5 eur.
poplietla som to pardon

nevadi ze si to poplietla aj tak to mas vyhodnejsie,ale mne to nevadi,celkom mi stacia tie 3GB.Chcem sa opytat este na ten MT ze ako to tu funguje ked chces na pausal.Co k tomu potrebujes?Aj ucet alebo platis sekom?

vybavila som to cez niedermyer, potrebuješ občiansky, meldezetel, bankomatovu kartu
všetko prefotene/ale oni ti to tiež prefotia/,sťahuje sa len cez účet

uvažovala som nad všetkými operátormi, ale telering je asi najlepší - aspoň podľa mňa

yesss máš 1GB za 4 eura, neverim,že za mesiac miniete len 1 GB, ja miniem 1 GB za moj turnus-14dni

wili,účet máš v AT,alebo sa dá automaticky sťahovať aj zo slov.účtu?

pokiaľ máš zmluvu na dobu neurčitú podľa § 159 GewO ( živnostenského poriadku )môže každá zo zmluvných strán vypovedať zmluvu s dvojtýždňovou lehotou vždy k poslednému dňu mesiaca písomnou formou ,pričom je rozhodujúci dátum podania.Vyrátaj si to v kalendári a pokiaľ ti môžem poradiť tak to pošli doporučene . Budeš mať doklad o podaní a prehľad o tom či to bolo doručené.

ako kto sa ma najst

prepáčte, že som sa miedzi vás zaplietla s takouto otázkou ako mám chápať GB? ďakujem