Opatrovateľky v Rakúsku

Záleží na tom, koľko ste si dohodli v zmluve, ak nesplňajú, čo podpísali, ja by som žiadala od ag. iné miesto. Ak ste podpísali, že beriete 50/deň brutto, máte smolu. Je to málo, hľadajte si iné miesto.

tak, ak si súhlasila s 50 brutto nie je čo riešiť, ak sa ti máli, hľadaj inú rodinu.

si cez agenturu ked si mas vsetko sama vybavit take veci by mala dopredu dohodnut agentura daju si za to zaplatit ja by som z takej rod odisla lebo je to strasne malo nech si hladaju taku hlupu ktora bude za tolko robit treba im pohrozit odchodom mozno sa spametaju vela stastia

v mnohých prípadoch aj zbytočne vyhodené peniaze - ide novela o zálohách na poistné - ale o tom radšej tí, čo tu na vašom strachu z nedoplatkov zarábajú, mlčia

Tiež takto postupujem. Na SK treba podať DP, na stránke 58 je príspevok od Wilmy, ako ho vypísať.

Ahoj
Mam 49rok mám záujm o pracu v Rakusku ako opatrovalka.Opatrovatelsky kurz mám
Nemecky jazyk pasivne ovladam.
Prosim ta o pomoc.
Magduš

nie je to vždy dobré riešenie hneď zobrať málo platené miesto veď keď ti toto stačilo na začiatok tak ti potom ťažko dajú viac treba hladať,hladať… keď zaplatíš ag.,odvody, a po 3rokoch doplatky tak ešte budeš musieť robiť i doma aby si to poplatila… priebežne si hľadaj lepšie platené miesto…

veď keď si DP sama spravím nič ma to nestojí,doplatky sú podľa príjmu a radšej teraz nech mi zvýšia odvody,keď mi ich rodina platí… akoby som to mala doplácať sama po3rokoch a v primere doplatok vychádza asi 1000e bolo tu už písané že niektor.babám na tento rok prišli odvody mesačne už 200e./nájdete to v starších príspevkoch/Ale ja si myslím že to nahráva skorej ag.keď ponúkajú honorartag bez odvodov

Dievčatá,cestujete niektorá vlakom smer Bregenz?Potrebovala by som zistiť nejaký dobrý nočný spoj.Vďaka

baby ak niekto chce ist pracovat cez agenturu ,atena, tak vam to neodporucam,nedajte sa oklamat

Katka kedy ideš ja asi 8.2.až sa niečo nezmení z Westu to ide 22.25 i 22.40,

vierka sku´šaj hľadať,hľadať bez ag.

Ahojte dievcata dakujem pekne za odpovede a rady ano nasla som si to a je tam mesacna vypovedna lehota… a este by som sa chcela spytat ze ak nedodrzuju podmienky zmluvy napr., ak mam v zmluve ze mi budu platit odvody a oni mi ich nezaplatia tak aj vtedy musi byt vypovedna lehota ?? lebo podla mna by to mohol byt dobry dovod na okamzite ukoncenie zmluvy co vy na to ??

treba napísať žiadosť o zmenu adresy/Die Anderung der Standortverlegung/ , tvoje meno, SVNR, kde bola adresa predtým a adresa na ktorú chceš zasielať poštu a od ktorého dátumu. samozrejme tvoj podpis a dátum
nezabudni to poslať aj na SVA, WKO, FA.

súhlasím, živnosť mám od 2008, a tiež som podala DP v rakúsku hned vo februari, lebo následne musíš podať do konca marca DP na slovensku, zaslali mi DČ, doplatky sa po 3 roku budú odvijať od našej mzdy, a je to dobre aj pre podanie RP

AHOJTE…VIETE MI PORADIT CI AG.JOZMAR JE SPOLAHLIVA ALEBO SU S NOU PROBLEMY?AK SU TAK AKE?MAM OD NICH PONUKU A NEVIEM SA ROZHODNUT CI JU PRIJAT.DAKUJEM

účet mám v erste bank, ale myslím že by nevadil ani slov. účet, im je jedno len nech ti to maju z čoho stiahnuť, treba sa opýtať v príslušnom obchode

zapliesť sa môžeš kedykoľvek na to sme tu, aby sme si poradili GB - gigabajt /je to pamäťová jednotka

wili,aký má súvis podanie DP a RP?

saxana daj si do googlu ag.a určite nájdeš čo potrebuješ