daj si www.oebb.at … tam zistis spoje z viedne do bregenz…
prosim niekoho kto si ziadal rod. pridavky v grazi ci musia byt prelozene rodne listy ak prinesiem originaly k nahliadnutiu poradte dakujem
Dobry den,
Mile zienky poradte mi, prosim, ako dlho trva Rakuskemu Finanzamtu kym posle nejake rozhodnutie o rodinnych pridavkoch alebo peniaze na ucet. Dakujem
ja som zatial nič nepodpisala len ag mi dohodla 50 a teraz rodina chce aby som si platila odvody sama a neviem čo sa platia ,ake doplatky po 3 rokoch? asi im skusim pohroziť že ked mi to nebudu platiť najdem si inu rodinu …len či pochodím ale aj tak ti dik
Prosím ťa čo je SVNR dík…
netreba hrozit,treba odíst.
VSNR je Sozialversicherungsnummer - číslo tvojho sociálneho poistenia v Rakúsku
Milka to hneď v prvý deň musíš dohodnúť podmienky,dohodnúť zmluvu s rodinou… keď sa tam budeš 2týždne naťahovať a bez zmluvy môžeš odísť i bez výplaty…a nájdu si ďaľšiu obeť ktorá tam bude makať bez pláce…
ročné zučtovanie teda netreba nikam odosielat,je to iba pre pripadnú kontrolu?
Ešte sa opýtam,ked si platim cely rok poistku a budem robit npr.len 3 krát /z dovodu npr.ked si nenajdem rodinu/ táto poistka sa mi nikde nebude odratovat?Proste len preplatim?
Dakujem za každú odpoved.
nerozumiem aká poistka myslíš odvody?
ahojte, o chvíľočku cestujem do SANG VEITu - okolie Klagenfurtu, ak ste niekto po blízku, rada tam niekoho spoznám, cestujem po prvý krát, kontaktujte 00421 950 459- mám roaming, teším sa ahoj
ruky prec zavcasu inak ti ostanu len oci pre plac su to podvodnicky uz by mal niekto s nimi spravit poriadok osklbu ta o peniaze a to nieje vsetko nechapem ako mozu v noci spat DUFAM ze raz na to skaredo doplatia
prepáč wili,ale je to veľmi súkromné keď sa spýtam,aké poplatky sú na mesiac v estebank?
ahojte, ešte dnes večer cestujem do SANG VEITu - okolie Klagenfurtu, idem po prvý krát, ak ste niekto v blízkosti, ozvite sa, rada sa stretnem a spoznám okolie - ak budem môcť, môj tel.kontakt 00421 950 459
oprava 00421 904 950 459 samozrejme ak budem môcť
oprava 00421 904 950 459
od JOZMARU prec co najdalej prides o peniaze su to podvodnicky nechapem ako mozu v noci spat uz by im mal niekto klepnut po prstoch dufam ze raz na tie podvody SKAREDO DOPLATIA
mozte mi niekto prosim pomoct?potrebujem adresu do SVA vo Viedni,na nete som ju nenasla,myslim tu odkial nam chodia seky,som v praci a doma mam vsetky papiere,dakujem
SVA
Wiedner Hauptstrasse 84-86
A-1051 Wien
prave si davam do poriadku papire, ale je to určite aj na nete sva.at, kontakt
Wiedner Haupstrasse 84-86, 1051 Wien
Telefon: 050 808-27500
e-mail: VersicherungsService.Wien@sva.sozvers.at
každá spolková republika má na inej adrese pobočku toto je pre Wien,
www.sva.or.at