dobry den pozna niekto pani vierku takačovu??
Pekna den opatrovateľky chcem Vam napisť neprijemnu vec co sa stala mojej priateľke A.J.,ktorá až doma zistila ze jej pri ceste domov 28.1.niekto odzcuzil celú výplatu 700Eur. Mala ju v bočnom vrecku v kabelke.Celú udalosť oznámila na policii.Budte ešte ostražitejsie a nepustite kabelku ruky!!!
ešte raz posielasa z vás niektorá včetky dokumenty k prídavkom poštou do at. nebol problém? nárok na rodinné pr. mám som pracovala celý rok a platila odvody len už som na Slovensku a tak to chcem poslať poštou.
Papiere na rodinne pridavky nie je problem zasielat postou,aj ja to tak robim.Len si treba dat pozor,aby boli zaslane na spravny finanzamt a to v okrese v ktorom si pracovala.
Prosím, vie mi niekto poradiť, či si môžem pri daňovom priznaní v AT odrátať od príjmov okrem odvodov aj poplatok do wko, alebo je to zahrnuté v tých 12%?Ďakujem
Poznám Vierku Takačovú aké máš s ňou skusenosti???
ja tiež zasielam poštou, ale nezabudni doporučene
Prajem príjemný deň,
rada by som pracovala v Rakúsku, ak máte nejakú ponuku práce rada ju príjmem, alebo viete o korektnej agentúre prosila by som o jej kontakt. Nemecký jazyk -základy.Tel.kon.- 0904 474 307
S pozdravom ostáva Nováková
ja mam účet v slov. sporitelni a erste bank je najvýhodnejšia banka, lebo spolupracujú. možno tvoja banka má ine výhody s bankou tu, treba sa opýtať v tvojej banke, ktorá je pre teba najvýhodnejšia.
v erste bank platíš kvartalne 14,24 eur, pri prevode peňazí a platba kartou alebo výber tiež nič.ak chceš vybrať peniaze priamo v banke, tak 1,90 eur.internetbanking je drahý, ten som zrušila.
tu je výhoda tá, že na všetko majú automaty
Prajem príjemný deň,
chcela by som poprosiť kontakt na pani Miroslavu, ktorá reagovala a písala 23,9,2009 o 00:59 hod., že vybaví prácu za 50 Eur v Rakusku. Nemá tam uvedený kontakt ani emailovú adresu, preto by som sa rada informovala o jej kontakt. Môj je - 0904 474 307. Mile rada jej zaplatím ak mi prácu vybaví. Som zdravotná sestra, mám ukončené Bc. štúdium Zdravotníctvo a sociálna práca na VŠ sv. Alžbety v BA a pokračujem na Mgr. štúdiu. Nemčina - základy.
S pozdravom ostáva Nováková
žienky,neviete kolko priblizne stoji prevod penazi z rakuskej banky do slovenskej?Ďakujem
je to dost drahe,myslim okolo 17,aspon to kedy si tak bolo,no neviem isto
Prajem príjemný deň,
chcela by som poprosiť kontakt na pani Miroslavu, ktorá reagovala a písala 23,9,2009, že vybaví prácu za 50 Eur v Rakusku. Nemá tam uvedený kontakt ani emailovú adresu, preto by som sa rada informovala o jej kontakte. Môj je0905551564
rada jej zaplatím ak mi prácu vybaví,mam SZS a UKF fakultu socialnych v vied,skusenosti s opatrovanim mam Nemčina - základy.
S pozdravom Viera
prosím ťa wili dá sa to tlačivo niekde stiahnuť dík…
Vie mi niekto poradit??Minuleho roku som si podala v Rakusku danove priznanie a teraz dva stvrtroky platim vyssie odvody do SVA a to 494.67 eur.Neviem preco su zvysene.Rodina mi odmieta zvysenie platit…Co mam robit.?Neviete niekto kolko rodina dostava na jednu opatrovatelku od statu na zaplatenie poistneho??..
Ahoj, tu sú výšky ,pflegegeld podľa stufe, neviem, či je to to, čo hľadáš - na poistné, odpíš.
http://www.help.gv.at/Content.Node/36/Seite.360516.html
Toto je asi ono:
Förderhöhe (ab 1. November 2008):
* selbstständige Betreuungskräfte:
o 275 Euro pro Monat und Betreuungskraft
o maximal 550 Euro pro Monat (dies entspricht zwei Betreuungskräften)
* unselbstständige Betreuungskräfte:
o 550 Euro pro Monat und Betreuungskraft
o maximal 1.100 Euro pro Monat (dies entspricht zwei Betreuungskräften)
Die maximale Förderhöhe pro Jahr beträgt somit bei zwei selbstständigen Betreuungskräften 6.600 Euro, bei zwei unselbstständigen Betreuungskräften 13.200 Euro.
Ja som robila prevod z rak.banky do slov. banky cez swift a nestalo ma to nic
podla toho aku máš banku a do ktorej chceš platiť, ak sú to dcérske banky neplatíš nič;
z erste bank do SLSP sa neplatí , ale opačne platíš 6,61 eur
ma mi sprostredkovať pracu v rakusku a uš čakam dosť dlho