Za prvé 3-roky nie.
ja mam bola som cez nu
dík, ja nepotrebujem § - jeho novelizované znenie mám, len som chcela byť na čistom, či sa tak narába už s príjmami za rok 2009 alebo až 2010 - lebo to je rozhodujúce, ale pohľadám.
zaujimali by ma skusenosti s ajuda,mozte sa trocha blizie vyjadrit ohladom spominanej sprostredkovatelky?Dakujem
Prosim o kontakt na nich .Dakujem
Pani Vili
poprosim Vas aj ja o formular o zmene adresy.
Dakujem.
wili, ale kde máš potom ešte tie výdaje podľa §18- tzv.Sonderausgaben ? ktoré si môžeš uplatniť - lebo ak ich napr.nemáš v DP tak ti vo vydávanom “Einkommensteuerbescheid” FA odpočíta aspoň ich paušál 60,00 EUR -tých obecných, Kirchen…môžu byť do 100 - z toho vyplýva, že nie sú v paušále 12% a odpočítavajú sa extra/ - aj keď ich výška nehrá takú úlohu
Prosím poskytnite kontakt pre Evu ag.,slowcare, dakujem
janka to si bola cez ajuda,si taka strucna neviem komu si odpovedala.sprostretkoval pracu vobec,ma take pekne reci.az sa bojim.ci ta pomoc nebude len jemu.mam poslat peniaze na ucet tak sa pytam.vravi.ze vie vybavit hned.dakujem za vsetky info o nich.
Ahoj.Môžem poprosiť aj ja o ten formular.Ďakujem.
Sorry.Dopĺňam mail: elkesettlevel@centrum.sk.Ešte raz vďaka.
ja mám tiež s nimi zlú skúsenosť…
možem aj ja poprosit kontakt na slowcare.sk?dakujem
poprosím aj ja na: zblnka@post.sk, ďakujem.
prekladať živnosť a meniť pôsobisko na živ.je myslím to isté,môžeš teraz jedine pozastaviť živ.a potom obnoviť keď budeš mať novú rodinu a teda i nový prech.pobyt je to bezplatne lebo inak by si si musela sama platiť odvody
zo zákona vyp.k živnosti potrebuješ i dohodu s rodinou stiahneš si ju na net a keď nemáš podla dohody splnené podmienky je to na tebe či zostaneš v takej rodine ale pozastaviť ,obnoviť ,preložiť živnosť môžeš bezplatne poštou,niekde i mailom alebo osobne…
martuška dopredu by som nedávala nielen peniaze ale ani poštovú známku…až keď po prvom turnuse si ťa rodina nechá a spraví s tebou zmluvu
ahoj willi mozem ta aj ja poprosit o ten formular ?? moja mailova adresa je musinky@azet.sk daakujem pekne za zaslanie ahoj a aj za odpovede ktore si mi dala…
Tinka prepáč ale ani hľadanie nového miesta nie je za jeden deň čiže baby keď sa chcete niekam dostať tak hľadať,hľadať a nehnevaj sa odpovedať stále na tie isté ag.my čo sem stále chodíme už nemáme síl…
Pani Wili
ta kava aj dnes podla toho aku. Chcete wiedensku kavu alebo slovensku kavu?
Dana