momentálne slovenskú a hneď si ju idem aj uvariť - dostala som na ňu chuť
Žienky,cestujete daktorá zo Sudbahn.na Westbahn?Aky listok si kupujete na elektricku 18?Lebo jedna mi povedala ze plati aj ten co mam na vlak,no druha zas ze nie.
treba si zadať googli slowcare.sk a hned mate ich stranku
Eva keby si mi poslala na e-mail viac info,
kupujem v stanku farhsein za 1.70 ba elektricku urcite neplati z vlaku na schnel bahn asi hej
Ahojte,
potreboval by som Váš pomoc.Som 25 ročný muž z KN a chcel by som pracovať ako opatrovateľ v rakúskej rodine.Kontaktoval som už viacere agentúry, no však nič dobré neslubujú pre mužov, radšej berú iba ženy, ale že mám čakať, možno nájdu pre mňa prácu. Nemôžem si však veľa čakať, viete dobre, každý z nás potrebuje peniaze. Prax na Slovensku mám, aj certifikát od Sčk, aj nemčina ide, ale nechce ma nikto. Rád by som dostal od Vás typy, kontakty na seriózne agentúry, rady a všetko čo by pomohlo nájsť prácu…
email: kl477@selyeuni.sk
Ďakujem Vám Všetkym…
Ahojte,
potreboval by som Váš pomoc. Som 25 ročný muž z KN a chcel by som pracovať ako opatrovateľ v rakúskej rodine. Kontaktoval som už viacere agentúry, no však nič dobré neslubujú pre mužov, radšej berú iba ženy, ale že mám čakať, možno nájdu pre mňa prácu. Nemôžem si však veľa čakať, viete dobre, každý z nás potrebuje peniaze. Prax na Slovensku mám, aj certifikát od Sčk, aj nemčina ide, ale nechce ma nikto. Rád by som dostal od Vás typy, kontakty na seriózne agentúry, rady a všetko čo by pomohlo nájsť prácu…
email: kl477@selyeuni.sk
Ďakujem Vám Všetkym…
Ja som sa pytala na informaciach Sudbanhof,
povedali ze mozem zo sudb.pokracovat este do mojej stanici na tomto listu.
Ved to na vlakovom listku je aj napisane ze plati do vsetkych stanic z a do Wien.
Dokonca somm ukazala listok aj v buse a zobral ma a neplatila som.
Ak si kupite za l,80 Eur novy listok tak urcite dobre, alebo sa skuste spytat aj vy na informaciach vo Viedni. Ja som to pocula tak som sa isla spytat a chodim tak.
Suhlasím,tak isto som dopadla tiež pred 5rokmi.Aj peniaze mi(270 Eur na polrok)zobrali,a čakala som doma mesiace bez roboty,potom sa mi vyhrážali.
Odkaz pre mia.Lístok si určite kúp,stojí 1,8O.Cestovný lístok na vlak,ti neplatí v autobuse,ani v električke,ani v metre.
podvodníčka
mohol by mi niekto povedať približnú sumu čo berú autodopravcovia od opatrovateliek cestujem z Topoľčian približne 20 km za Wieden To je spolu asi 230 km Dakujem
ten listok platí do všetkých vlakoch s banových a snelbanových stanií tá ktorá je až tvoja konečná, ale nie na metro autobus alebo električku, mohlo by ťa to stáť 60 euro pokuty
Zatial mi ten formular o zmene adresy na e-mail adresu nedosiel mozno ze do zajtra rana.
Dufam ze nebludi.
Pekny vecer.
choď vlakom vyjde ťa to o polovicu lacnejšie a vlak má menej havárií…
tak si to doma uži a oddýchnisi,pá ivet
no dnes ma kontaktovali majú ponuky za 48eur véééľmi slabé…
mozem sa opytat koho myslite topu podvodnickou?Myslite Moniku Jakubeczy?prosim piste konkretne
napiš mi mail ja ti ho prepošlem nechaj Wili zrekreovať je doma…
Dobrý večer, mohla by si prosím poslať ten formulár aj mne? Ďakujem.