nenapísala si mi mail tak ho neviem poslať…
Dobry vecer, vedel by mi niekto poradit, na co je dobra VBV Vorsorgekasse AG?
Dakujem za odpoved.
prosim posli aj mne na jadore@centrum.sk, dakujem peknz vecer
Ivet,
to som naozaj rada.
Neviem preco ale mi bolo automaticky pridana bodkociarka za email adresou, mozno ze zato. Adresa:
207dana@post.sk
Dik
Ahojte dievčatá, má prosím Vás niektorá z Vás skúsenosti s agentúrou Sankt Katharína zo Zvolena?
Ďakujem za odpoveď.
pardon, ale všetkým babám to prišlo, aj som skontrolovala ešte raz tvoju email adresu, takže ďakujem ivet, že má chce nechať zrekreovať, ale stále som v kontakte
Ano mám som cez nich vonku…
dobry večer pracujem v rakusku už 4 roky.stala sa mi taka vec,že pacientka zomrela.nemal ma kto vzplatiť.pani mala pravnika ktory jej spravoval peniaze ale ten ma nemohol vyplatiť že až po dedickom konani agentura mi tvrdi že musim čakať tak ja čakam už 10 mesiacov a neviem či peniaze uvidim.no poradte čo mam robiť. jedna sa o 500eur.dakujem za každu radu.
zzz+wili som rada,ze ste na zaklade mojho dotazu rozkrutili debatu o tych percentach,ale rada by som vedela ci sa to ma ,alebo nema odratat.Ak ano,moja otazka znie:od ZDANITELNEHO ZISKU ???Dakujem vam,ze ste mi vo vela veciach urobili jasno :-)))
žIENKY ODCHADZAM prvy krat do Hainsu pri graci,prosim vas kde je to,a ak tam niekto blizko pracuje nech sa mi ozve,moj mobil0908574260 dakujem
DODATOK:zzz+wili myslim tym tych 13%,dakujem za odpoved
zarob tu 48.už si konečne uvedomte,že aj tam je kríza a ked nezoberiete vy ,zoberú to rumunky/poĺky.a ked to obsadia a nebude robota tak by vám stačilo aj 48.
síce budeš asi 10 krát prestupovať a naťahovať sa s batožinou-no ušetríš.
Ahij Wili , môžem ťa aj ja poprosiť o ten formulár? ďakujem a pekný deň prajem
Možete mi prosím bližie napísať, či sú seriozna agentúra a aké majú podmienky.Za odpoveď Vám budem veľmi vďačná.
Ahoj, moja známa cestuje z Topolčian a asi 1OOkm za Viedeň a platí 3Oeur.Chodí taxi spoločnosťou.
Písal som mail na Sva za aký čas vám odpovedali?
ahoj wili som na tomto cete nova a ty ako pozeram velmi dobre radis.Potrebovala by som len vediet co vsetko a kolko dostava rodina na opatrovatelky.Ta moja nemala vybavene ani flege gelt a nechcu nam platit zivnost a ani zvysit na den aby sme si ho mohly platit same.Uz som sa snimi aj koli tomu pohadala.Ak mozes odpis velmi pekne vopred dakujem.
Ahoj Majka, nemožeš to prosím trošku bližšie opísať o ag. Sank Katharína keď cez nich pracuješ? Určite Ti budú viaceré povďačné. Díky!!!
ahojte vie mi niekto poradit ohladom agentury JOMA?