Opatrovateľky v Rakúsku

ja som v agenture joma .beru aj chlapov ale musis ist tam a urobit skusky ked vies nemcinu tak ich urobis .davaju na den 70eur

domca ak mi napises ulicu na krorej sidlia alebo priezvisko pani budem v obraze.moja sestra je cez nich vonku.ja mam aj tf.a meno.az je to spravne je spokojna.robotu mala do 3dni.vybavili jej vsetko potrebne

Ahoj, asi už budem otravovať, ale môžeš poslať ten formulár aj mne? Vopred ďakujem

napíšte sem aspon 1 čo má od Miroslavy prácu.a tie čo hladajú-reagujte priamo na maily a tel.čísla,sem zbytočne vypisujete a čakáte!

Zavolaj si Taxi Tomašovič Topoľčany 0915636621

Ahoj Willi viem, že tých formuárov si posielala už neurekom dosť, ja som ho nikde na nete nenašla tak Ta chcem poprosiť aj ja o tento formulár. Dakujem Tiveľmi pekne za zaslanie a prajem Ti nech sa Ti darí Magdula

Ahoj Martuš,teším sa, že sa niekto ozval, takže díky.
Adresa je : Kozáčeka 6, Zvolen
Ak je to tá agentúra cez ktorú išla tvoja sestra, napíš mi prosím všetky info, ktoré vieš.Budem čakať -dík !

Domca.teraz uz neviem.ci je to ta ista.pozeram.maju c.3.Blazekova je jej meno.ale viem ze ich je tam viac.az myslime jednu a tu istu.viem.ze su seriozny.ja som tam bola tiez,len som nemala kurz.tak az teraz niekedy skusim zas.mam sa ozvat.az to nebude ono dam ti c.na nich.nemam co tajitzavolaj mi.na 0908054264.idem drvit neminu

zaplatila si ag nech sa teraz stará…

10krát sa neprestupuje len 2krát v Ba a Wien
ale každému nám vyhovuje niečo iné…

je to pravda nie je to až také tragické s tým prestupovaním len 2X a je fakt to lacnejšie ja už takto cestujem 2 roky a je to super predtým som cestovala autami a neprajem nikomu tie zážitky

napíš mail adresu a prepošlem

samozrejme, len napíš mail adresu

a tú otrepanú pesničku s rumunkami a polkami si možu ag.už odpustiť zažila som ako ich po2mesiacoch vyhodili a zobrali radšej slovenky rakušania ich tam nechcú lebo zachvíľu je tam v pätách ich početná počerná grupa

Magdula, ešte mail adresu a odošlem

tých 13% odrátavaš na konci z predbežného zisku,tak ako som to uviedla v tabuľke vyššie,zdaniteľný zisk je výsledný

keby ste si všetko prečítali-istotne by ste nereagovali.Miroslava píše:čítala diskusie,osobne nerobí,začala sa zaujímať ako to funguje,chce pomôct(jasné, ale komu?),potom píše že už robila,vie vybaviť-PODMIENKA-3roč.vzdelanie Blava. a za opatr.kurz-zistuje.ale čo?

presne tak -rumunky a polky maju sancu ,ale len pri tych najžgrhlavejšich rodinach aj to len dočasne potom aj tí radšej zvažia a investuju peniaze radšej do slov.op.hoci netvrdim že každa rumun. alebo polka je podradna prac.sila!No a agentury su nato aby si hnali vodu na svoj mlyn a tym padom zastrasuju zeny aby isli robit za par šupiek a oni sa budu nabalovat preto by sa mali neseriozne ag. zverejnovat -pre vystrahu.

rodina podrebuje od vás kopiu meldezetel,kopiu od SVA Pflichtversicherung in der Gewerblichen Sozialversicherung /je to papier A4,kde je uvedené vaše číslo VSNR/ a kopiu zmluvy Personenbetreuungs-Vertrag.potom bude dostávať na jednu opatr. 275 eur, ak ste dve 550 eur.opatrovaná osoba by mala mať Pflegestufe aspoň 3, čím vyšší dostanú viac peňazí /je od 1 - 7/, záleží na vás čo napíšete do zmluvy, neviem koľko máte teraz na deň, ale stále sa dá nejako dohodnúť,ak rodina chce aby ste zostali.

ahoj heli ja som cez nich von, práca bola asi do 2 týždňov a moje kamošky približne takisto.Jedna dokonca musela za rok už 3 razy meniť rodinu a vždy mala rodinu približne do 2-3 týždňov.Vybavili všetko potrebné na začiatok okolo živnosti,no rodinné som si musela vybehať sama.Pohovor by som povedala že až moc ľahký pre opatrovanie teda aspoň ja som mala taký.No úplne super agentúra to isto nie je ale tak moc nenavyberáš, baby tu celkom chválili nejakú p.Fischer, neviem isto…tak veľa šťastie prajem :slight_smile: