Opatrovateľky v Rakúsku

vedĺa hĺadajú Miroslavu,nebola tu náhodou?

skapala ako tá rysavá jalovica

veď i tu hľadajú júliu niektoré,tak prosím baby ktoré stále hľadajú job cez rok staré ponuky mirky a júlie nech si založia novú stránku určite si tam budú spolu rozumieť…

Ved to nie je ponuka.

Esituje na tejto www.zzz.sk aj dalsie forum ktore bolo zalozene pod nick. Miroslava este v minulom roku.

Vela zien ziadalo od nej robotu ale nikdy viac sa neozvala. napriek tomu zufale zeny stale vypisuju tam a ziadaju od Miroslavy robotu . Niektore to pochopili ze to nebol seriozny oznam a ved od vtedy preslo vela mesiacov a nic NECH TAM UZ NEPISU zbytocne ale inak si hladaju pracu.

Teraz niekto vtipne hodil poznamku ze FBI hlada Miroslavu ci tu nie je, bolo to urcite len na zlepsenie nalady a preto aj odpovede na to boli v tom smere, nie vazne
ak FBI robi taku zbytocnu robotu zeby hladalo Miroslavu ktora neexistuje tak radsej nech hlada rakuske rodiny.

Dlievcata poradite mi ako zacat? RT mam, opatrovatelsky uz len vyjst ale cez koho, a ako sa vybavia papiere. urobi to za mna agentura alebo sa chodi aj bez ?.dakujem za radu ,pekny den.

samozrejme,že to bolo na spestrenie a uvolnenie.je mi len ĺúto žien čo seriózne hĺadajú,skúšajú a niekto si tu robí posmech a podáva nereálne inz.

Kto vie niečo oagenture VIVA je dobra?

pohladaj vo vedlajších opatrovatelkách-ale asi len negatívne názory

to máš pravdu.ked už niekto nevie ani poriadne prečítať a reagovať hned na mail/tel.tak asi prácu nenájdu a treba im založiť tú stránku,nech si menia skúsenosti s hĺadaním a čakaním na odpovede.

Ahoj len potvrdenie o navstevy skoly tvojich deti a ostatne su len euro formulare tie ti vyplni slov soc poistovna

Dobrý deň,
prosím Vás - niekoho, poradili by ste mi nejakú rakúsku agentúru. Moja dcéra je momentálne v Innsbrucku, kde jej končí sezónna práca v hoteli. Teraz by rada za opatrovateľku.
Viete niekto o niečom vhodnom pre mladú kočku s praxou pomocníčky v rakúskom penzióne-hoteli?
Ďakujem a prajem veľa šťastia všetkým odvážnym Slovenkám v cudzine.
Hela

Ahojte. Vie mi niekto odporučiť sprostredkovasteľskú agentúru slovenskú alebo rakúsku, ktorá sprostredkuje zamestnanie - )Graz, Klagenfurt. Dakujem

nedoplnili ste či už teraz alebo v roku 2011

Je dobré vytvátať také malé mítingy, len nie vždy každá môže… No čo, sme v službe.
Nemáš náhodou typ na miesto vo Viedni? Robím to však už 5 rokov, mám dobré jazykové znalosti, takže by som rada mala 60,-- eur plus sociálky…

Ahoj, zaujal ma tvoj prispevok, prosim Ta mohla by si mi dat T.C. na pani Fischer, aj ja hladam miesto ako opatrovatelka, 3 roky som to robila takze jazyk ovladam a prax mam.
velmi pekne Ti dakujem!!!

Chcela by som pracovať v Rakúsku. Zatiaľ nemám opatrovateľský kurz, je to potrebné?? Môžeš poradiť??Dakujem

wili,bbb ma predbehla ked sa pyta ci uz v tomto roku,alebo az v roku 2011.Dik

hlavne nemčina,kurz a šanca sa zvýši

hľadaj cez google www.hilfe-in-wuerde.at
office@hilfe-in-wuerde.at pracujú tam aj slovenky adr. Mosendorf 91 4870 Vocklamarkt
Osterreich

pre 19.40 to je Joma ag.uz o nej bolo vela popisane