čítaj dôsledne, hlavne inzeráty a vypni si caps lock.
Ahoj Petra.Ja som uz opatroval v 6 rodinach a ver mi, ze zarobok sa nie vzdy odvija od stavu pacienta, to nie je len moj nazor. Je to vlastne aj od fin. moznosti rodiny, od dohody a pod. Ked som mal lahsi stav, tak som dostaval viac a naopak.Skratka je to verschiedene.S pozdravom Pista
Ahoj Dada.Asi ti to prislo duplicitne,informuj sa priamo u SVA, alebo ak si robila cez agenturu, tak priamo tam.Mozno im nedosla platba za minuly kvartal,alebo dosla po lehote splatnosti, preto ta pohladavka.Vysie danove odvody nas cakaju az od stvrteho roku zivnosti, ak sa nezmeni zakon a ak si nepodavala danove priznanie v Rakusku.S pozdravom Piata.
Má niekto skúsenosti s Monikou Jakubeczy ?
Ahoj,ja by som chcela ísť pracovať,ale neviem nemčinu.Rozmýšľala som,či by nebola aj dáka česká alebo slovenská rodina.Robila som 10 rokov asistentku postihnutému.Inak prajem krásny večer.Iveta
ahoj…pozna niekto agenturu sun set?poprosim vas o neake skusenosti…dakujem
…Dada a prerušila si živnosť? Aj ja som od nového roka bez práce. Hľadám cez agentúry, známych, no zatiaľ nič! Nemala som si prerušiť živnosť, aby som zbytočne neplatila sumu, ktorá ma možno tiež zaskočí?
ak ťa to nebude obťažovať môžeš mi zhrnúť čo si uviedla v príspevkoch lebo mi nie je jasné čo podľa teba tá odpoveď potvrdzuje. Hlavne ma zaujíma či si si odrátala okrem tých 12%paušál aj 10%}čo je podľa teba tých 10% pretože 12%je paušál týkajúci sa tvojich výdavkov. Ďakujem za odpoveď
Prosím vás mám si do slovenského DP prirátať do príjmov aj sachbezug 6,54/den
Dobrý den, hledám si práci a narazila jsem na váš článek,s manžele hledáme nějakou práci, nejlíp v Rakousku, manžel umí velmi dobře německy a já ovládám základy němčiny. Jsem zdravotní sestra, pracuji na JIS, hledám práci nejlíp 12.hod. klidně u pacienta s přístroji.Manžel by to taky zkusil, ale zatím nemá kurz.Dalo by se něco najít.Děkuji Lenka
áno - hrubý príjem v Rakúsku = hrubému príjmu na Slovensku
Prosim co vsetko sa pridava k DP na Slovensku ? Staci len vypisane tlacivo ? Dakujem za odpoved.
ja som robila cez Moniku,ale iba malo.preco sa pytas?
Mna od toho pana co ponuka vypracovat DP z Kosic prekvapilo ze chce vsetky kopie original honorarnote, vsetky udaje kde som pracovala u rodin, s presnym datumom od - do a dalsie udaje a pritom za danove priznanie sa on nepodpisuje, ale vracia ho spat aby sa sama opatrovatelka podpisala, cize ziadnu zodpovednost za vypisanie danoveho priznania neprebera na seba, ale je to na opatrovatelke, tak potom ta suma co za to chce je pekny zarobok. Ved tie iste informacie si tu zeny poradia zadarmo a napisu aj cisla riadkov.
Verim teda ze nema ziadne opravnenie na podavanie DP, lebo vtedy by ten danovnik mal sa tam podpisat a byt zodpovedny za spravnostvyplnenia. Vyuctovat si fakturou za sluzby a priznat tieto prijmy…
Je dobre ze sa zeny ozvali so svojimi skusenostami.
Na tej stranke mna prekvapilo ze ten kto ponuka pracu sa ma jemu ozvat, to skutocne nema obdobu tak prist k adrese a dat ju potom tomu koho on pozna ci si vyberie.
Cenzura pre svoj prospech. Pekne vymyslene.
pre džidži - nájdem tu niekde na teba kontakt, kde ti odpoviem ? v texte FA je odpoveď aj na tvoju otázku
pán možno za to miesto ponúkne stovku /stane sa že aj nič, ani nepoďakuje/ - ale on tam zamestná ženy, ČO MU KAŽDÝ POLROK POTOM PEKNE PLATIA 300 EUR, CHODIA JEHO DOPRAVOU, VYUŹÍVAJÚ JEHO “SLUŽBY” - dobre vymyslené, čo ?
pracujete niekto cez homecare?
homecare su podvodnici a este ani zdravotne sestry si nevazia vraj 55 eur pre zdravotnu sestru,
dobry chcela by som sa vas opytat kde najdem tlacivo na ročné zúčtovanie príjmu? Je to povinne??dakujem Janka
Ešte raz by som sa chcela opýtať máte niekto skúsenosti s Monikou Jakubeczy?