no neviem chceli odomňa zaslať kópiu pasu a živnosti myslím že na sprostredkovanie miesta to nepotrebujú ja som si živnosť vybavovala sama tak hľadám ďalej…
Dobry den.Mali by sme zaujem pracovat ako opatrovatelky starych ludi…Nemecko Rakusko…nezáleži…kde nie je velmi potrebny jazyk!..može byt aj pomocnica do domácnosti alebo na upratovanie domov…prípadne chyžna…
Ak by ste o niekOm vedeli…napíšte mi please na moj e-mail!!budem mOOc vdačná každej dobrej duše…
velka vdaka, za info, uz po tom patram dobre dlho. A pokial som v mesiaci odrobila len 2dni,bo pacient zomrel,tiez mam ratat 98,10 -ubyt a stravne? Nie je lepsie ratat odpracovane,cize zaplatene dni ?
v daňovom si odpočítavaš 12% a potom 13%, ako som uviedla nižšie v príspevkoch - je to pre nás opatrovateľky výhodnejšie.
pre WILI !!! najprv si prečítaj tú informáciu z FA , týkajúcu sa zdaňovacieho raka 2009 a potom píš.
ja som odrátavala 13% už teraz za rok 2009
opravujem - zdaňovacieho ROKA - rozčúlilo ma, že píšeš niečo, o čom pár príspevkov nad tebou FA informuje inak…
velmi rada by som robila opatrovatelku v Rakusku . Teraz si robim kurz Nemcinu ovladam ako komunikativne a robotu potrebujem surne mohli by ste mi dakto poradit keby sa dalo cim skor vopred dakujem
chcela bi som sa vediet preco sa pytas robis cez nu opatrovatelsky kurz ???
Robim si DP-SK a nechapem preco si mam davat do prijmu aj cestovne, ved zatial som to nikde necitala. Ja dostvam len jedno cestovne,druhe si platim sama. a koniec koncov mi to zvysi platbu na odvody ak to tam dam.
No tak to si asi nemala .Za chvilku to odstrania urcite ako vsetky co tu boli.Vsade ma znamosti.
dobry večer,vo štvrtok cestujem do grazu,som v časti wetzelsdorf.je niektora z vas v tejto časti?budem rada ak sa ozveš a čase voľna dame stretko,dakujem
Viem že hladáte prácu, ale kebY ste to dali aspon do nadpisu, vdaka tomuto nekonečnému dávaniu izerátov všade tade sú nakoniec všetky diskúsné fora pre opatrovatelky len obyčajnou inzerciou a nepriehladné a skončia chaoticky
to iste si myslim.
a tiež majú príšerné jednanie ak nieje podľa nich…radšej nekontaktovať…
baby treba trochu tolerantnosti veď toto je o názoroch ,potrebach.skusenostiach i hľadaní a ponúkaní práce veď stane sa každej že jej zomrie pacient ja som si tu tiež našla miesto nech sa Vám darí…
Ahojte dievčatá,prvýkrát budem podávať DP na Slovensku ako opatrovateľka v AT.Kamoška mi poradila nasledovne : Je to správne?
Honorár,cestovné,odvody=príjem - 40% paušál,k výsledku pripočítať odvody a to sa = výdavky.Je to OK?
Pretože sledujem, že sa tu pohybujú šikovné baby , verím že niektorá poradí a tak vopred ďakujem.
Viem ,že to nie je taká vážna vec :), ale chcela by som sa opýtať, či mi vie niekto poradiť ohľadom rakúskeho internetu YESSS. Ide o to, že chcem si zistiť výšku prečerpaných, resp. ostávajúcich dát cez kontomanager, pri prihlásení mám zadať Rufnummer a Passwort a to by malo byť Kundenkennwort - 5-miestne číslo. Tieto čísla sú v liste, kde bola aj SIM karta ,ale po zadaní týchto čísel mi to stále vyhodí, že je nesprávne a nepustí ma to ďalej. Neviem, poradíte mi ? Rufnummer mám dávať aj s predvoľbou - dávam a aj to druhé 5- miestne číslo a už fakt neviem ako sa dostať do toho Kontomanager. Pýtala som sa rakúskej rodiny a oni nevedia, oni nevedia mi povedať aj iné veci…,to ja Slovenka som im musela povedať, že keď chcú Pflegegeld , tak potrebujú kópiu môjho certifikátu z kurzu. Takže sa nemám koho opýtať, hádam mi dievčatá poradíte s tým internetom YESSS, kým mi ide …Vopred vďaka.
na zaciatku ako davas PIN mas prvu znacku obalku ked na nu kliknes tak sa ti objavi posta a tam mas Passwort …
ja som yess dostala do daru zo zostatkom teraz.Nevedela som zistit kolko tam je tak som to nabila a tam mi ukazalo kolko tam bolo z novej karty a druha polozka ,ze som si nabila za 2Oe cca 1O24MB(1GB)a telefonne cislo som dala,ktore bolo v liste kde bola sim karta a nachadza sa na lavej strane hore :Ihre Telefonnumer.Vraj sa da pozriet aj vysku precerpanych v tabulke ktora ti prva vyskoci ked si strcis kluc do PC a stlacit statistik.Neviem ci si toto chcela