Opatrovateľky v Rakúsku

Ahojte. Bol niekto na pohovore pri p.Fischer vo Viedni? Aké sú skúsenosti?

Ahojte,chcela by som sa pýtať,ktoré doklady treba overiť a preložiť, ak si chcem uplatniť rodinné prídavky v Rakúsku. Len nedávno som začala pracovať na živnosť a nechcem dávať zbytočne prekladať doklady.

som v Grazi nič som nedala preložiť ani overiť všetko mam v slovenčine ale je to vraj rôzne v ktorom si kraji v každom maju inu požiadavku

robim v Linzi a trvalo im to presne 3 tyzdne

Prepáč Andy. Si v Grazi cez agentúru alebo súkromne? Rada by som pracovala v Grazi, ale nejak neviem si tam nájsť prácu

Priamo do Wilhelmsburgu? A Aká adresa? Napíš o tom viac, možno to bolo moje miesto…

cez ag.Hilfswerk som spokojna pracujem uz 8 rokov aj sukromne stale v Grazi momentalne cez ag.uz rok

Pekný večer,
mám podobný dotaz ohladne DP ako "Gabča z 9.2.2010,20:46 " ale sledujem , že nato nikto nereagoval.Nájde sa niekto kto poradí ?
Budem veľmi vďačná.

ano

Asi tu nikto nepotreboval preklady. Ja tomu nerozumiem. Veď keď pracujem v cudzine, nemôžu mi stačiť slovenské doklady, myslím.

ahojte.prosim vas, počuli ste niekto o agenture VLASTA z Michaoviec? Chce 1000,-e za sprostredkovanie prace splatnu v troch turnusoch.ja si myslim že to je velmi vela.dakujem ak mi niekto odpovie

pre Ivetu 75 v ktorom kraji pracuješ?My sme boli radi ,že nam netrebalo preložene doklady prečo sa čuduješ ked su spokojny tak predsa nebudeme platiť za preklady .

ja som ziadala v Grazi a musela som mat vsetko prelozene aj overene tak neviem ako je to mozne a ani neviem o nikom aby stacilo dat neprelozene

sme asi desať a vsetci sme dali nepreložené a minulý rok sme všetci dostali peniaze na účet tento rok sme ešte len doklady odniesli .

suhlasim ja som podavala v Grazi a vsetko som musela mat prelozene tak neviem preco tu niekto pise podla mna somariny ze im stacia slovenske potvrdenia

dakujem pekne

vie mi niekto povedat,kolko je to stravne na den? dakujem

ak si si s nimi ešte nezačala, kým nie je neskoro!

pracuje protipravne,ziada odborne ukony,za 62 E,same tazke stavy,cakanie na smrt.Velmi tazka praca,caste stried.pac.,odisla som.Za 6 mes.4 pac.zomreli.Este aj jej sestra inkasuje denne euro,co chodi do rod.,neradim.

musime vsetko naraz.